arnina :
توش چیه عزیزم . ؟؟؟
شارلوت گنبدی انار دسري خوشمزه مخصوص مهمانی های رسمی
براي آماده كردن كرم انار، خامه، شكر، آب انار، وانيل و ژلاتين را در ظرف مناسبي ميريزيم و روي حرارت متوسط قرار ميدهيم، سپس با همزن دستي مخلوط ميكنيم تا فقط ژلاتين حل شود
شارلوت گنبدی انار
مواد لازم برای رولت
تخم مرغ: پنج عدد آرد: 125 گرم شكر: 125 گرم بيكينگ پودر: نصف قاشق چايخوري وانيل: 1/4 قاشق چايخوري
مواد لازم براي كرم انار
آب انار: سه پيمانه (750 گرم)
پودر ژلاتين: پنج قاشق چايخوري
خامه: 300 گرم
شكر: 110 گرم
وانيل مايع: نصف قاشق چايخوري
خامه فرم گرفته شده: به ميزان لازم
طرز تهیه
زرده و سفيده تخممرغها را جدا ميكنيم. نيمي بيشتر از شكر را به زردهها اضافه ميكنيم، به همراه وانيل با همزن برقي ميزنيم تا كشدار شوند. سفيدهها را هم با مابقي شكر ميزنيم تا فرم بگيرند. آرد را با بيكينگپودر سه بار الك ميكنيم. سفيدهها را روي زردهها ميريزيم، با ليسك به صورت چرخشي و دوراني هم ميزنيم و آرد را در دو تا سه مرحله اضافه ميكنيم و دوراني مخلوط ميكنيم. كف سيني 30 تا 40 سانتيمتري را با كاغذ روغني ميپوشانيم و مواد را در سيني ريخته و روي آن را صاف ميكنيم. سپس سيني را در فري كه از قبل گرم شده با حرارت 180 درجه سانتيگراد به مدت 15 دقيقه قرار ميدهيم تا روي آن طلايي شود. يك كاسه را انتخاب ميكنيم و داخل آن را نايلون يا سلفون مياندازيم و نان رولت برش خورده را به شكل مثلث در كنار هم ميچينيم.
براي آماده كردن كرم انار، خامه، شكر، آب انار، وانيل و ژلاتين را در ظرف مناسبي ميريزيم و روي حرارت متوسط قرار ميدهيم، سپس با همزن دستي مخلوط ميكنيم تا فقط ژلاتين حل شود. وقتي گرم شد از صافي رد ميكنيم و ميگذاريم تا خنك شده و به غلظت سفيده تخممرغ برسد. بعد آن را روي نان رولت در قالب ميريزيم و روي آن را با نان ميپوشانيم. روي مواد را با نايلون پوشانده و در يخچال قرار ميدهيم تا بسته شود. بعد از بسته شدن آن را با كمك نايلون در ظرف موردنظر برميگردانيم و روي آن را با خامه فرم گرفته شده ميپوشانيم و تزيين ميكنيم.