خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
8 از 80
373K
جاذبه های آزاردهنده ایران!!!
۱۶:۴۶ ۱۳۹۲/۴/۱۵
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
http://up11.persianfun.info/img/91/11/Shekambaz-1/400027_452789804769699_7786025_n.jpg" src="http://up11.persianfun.info/img/91/11/Shekambaz-1/400027_452789804769699_7786025_n.jpg" border="0" />
لینک مستقیم
گزارش تخلف
12 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۱ ۱۳۹۲/۸/۱۹
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
کباب کوبیده
و فوتــــــــــ و فن کوزه گری آن
یکی از محبوب ترین غذاهای ایرانی که شهرت جهانی هم دارد کباب است که دارای انواع زیادی است. اما یکی از مشکلات پخت کباب کوبیده است که به نظر می رسد فوت و فن خاص خود را دارد.
تعداد : 5نفر
مواد لازم برای 5 نفر :
گوشت 2 بار چرخ کرده قسمت سردست چرخ کرده خیلی نرم : 1 کیلو
پیاز متوسط :1 عدد
تخم مرغ : 1 عدد در صورت دلخواه ( که من استفاده نمیکنم )
نمک فلفل و آب لیمو : به مقدار لازم
زعفران : به مقدار دلخواه ولی آب زیاد نباشد
گوجه
دستور تهیه:
گوشت را حداقل 2 بار چرخ کنید
پیاز رو رنده میکنیم و با گوشت و نمک و فلفل و زعفران قاطی کرده و تا زمانی که گوشت ما حالت چسبندگی پیداکند ورز میهیم یا خوب مشت میزنیم.
اگر موقع رنده کردن پیاز، آب پیاز زیاد تولید شده، مقداری از اون آب رو قبل از قاطی کردن با گوشت از ظرف خالی کنید، اما از طرفی پیاز باعث ترد شدن کباب میشه و بهتره همه آب رو خالی نکنیم و در یخچال یا در دمای اتاق می گذاریم تا چند ساعت بماند.
نکتـــه :
هرچه مایع سردتر باشد بهتر به سیخهای کباب می چسبد.
گوشتها را به 10 تا 12 قسمت تقسیم کرده و و هرتکه را به دور سیخهای کباب می چسبانیم
موقع فرم دادن گوشت به روی سیخ، دو سر کباب رو با دست خوب به سیخ بچسبونید.
روی سیخ فشار دهید تا اثر انگشتان شما بر گوشت باقی بماند
سیخها را به فاصله چند اینچ دورتر از زغالها که بر روی گوشت کباب کن هستند قرار می دهیم و آنها را به طور مداوم می چرخانیم تا همه جای آن پخته شود
گوجه فرنگی ها رو نیز به سیخ بکشید
فوت و فن کوزه گری کبابــــــــــ کوبیـــــــــده :
--------------------------
----------------------
1_ اگر به گوشت گوسفند مناطق سردسیر دسترسی ندارید، آنرا فقط با گوشت گاو ۱۲-۲۰ درصد چربی درست کنید.
2_ در درست کردن مایه کباب کوبیده اگر به ازای هر یک کیلو گوشت، فقط یک پیاز متوسطِ ریز رنده شده مصرف کنید، احتیاج به گرفتن آبِ پیاز ندارید. یک قاشق غذاخوری نمک به ازای هر یک کیلو گوشت، کباب را نه شور و نه بینمک میکند ....
(مقدار پیاز نباید زیاد باشد چراکه گوشت را آبدار کرده و موجب ریختن آن به هنگام پخت می شود و دیگر اینکه کباب را شیرین و بد مزه می کند.)
3_ خوب ورز دادن کباب کوبیده یکی از رازهای نریختن آن است.
باید آنقدر عمل ورز دادن را ادامه بدین تا مایه کباب به انگشتانِ شما بچسبد و براحتی جدا نشود
4_ برای سیخ كردن كباب هم باید توجه داشته باشید که از سیخ های پهن برای پخت این کباب باید استفاده کنید.
5_ اگر آتش را توسط ذغال و هیزم دایر کرده اید باید صبر کنید تا شعله آن فروکش کرده و تنها ذغال گداخته در منقل شما وجود داشته باشد
6_ گوشت کباب کوبیده را ۲بار چرخ کنید. در ضمن یا آن را به صورت خالص از گوشت گوسفند آماده کنیدچون لذیذتر و نرم تر میشود و روش سنتی آن از گوشت گوسفند خالص است. یا از ترکیب گوشت گوسفند و گوساله استفاده کنید که میتواند هم برایتان به صرفه تر باشدهم از درصد ریختن کباب از روی آتش بکاهد.
پخت کباب کوبیده با گوشت گوساله بهتنهایی امکان ندارد زیرا گوشت گوساله فاقد چربی لازم است. البته استفاده از قسمتهای خیلی چرب گوشت گوسفند نیز برای پخت کباب کوبیده مناسب نیست.
7_از آرد یا تخم مرغ نباید استفاده کرد:
- وجود آرد و یا خرده نان باعث خمیری شدن کباب میشود . وجود تخم مرغ باعث سوختن سریع روی سطح کباب میشود.
8_ آب پیاز رو اصلا دور نریزید که هم تردش میکنه و همه مزه در آب پیازه و نرم کننده گوشت هم هست.
9_ گوشت کباب کوبیده را چندین بار چرخ کنید
10_ وقتی گوشت چرخ کرده ورز داده شده را روی سیخ میچسبانید ابتدا و انتهای گوشت کباب را با فشار دست به سیخ بچسبانید و بعد با انگشت به کباب سیخ کشیده شده فرم دهید.
11_بعضی افراد زرده تخممرغ یا آرد یا آرد سوخاری به مایه کباب میزنند که توصیه نمیکنم انجام بدین همچنین مایه کباب کوبیده زردچوبه ندارد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۰:۰۴ ۱۳۹۲/۸/۱۹
ریتا ا
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
5673
|
5315 پست
ﻭﺍﯼ ﺭﻭﻧﺎﮎ ﻣﻦ ﺍﺳﮑﻨﺪﺭ ﮐﺒﺎﺏ ﺧﯿﻠﯿﯿﯿﯽ ﺩﻭﺳﺖ ﺩﺍﺭﻡ ﻫﻮﻭﻭﻭﻭﻭﻭﻡ.....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۰:۴۷ ۱۳۹۲/۸/۱۹
نازلی
یک ستاره ⋆
|
336
|
1067 پست
خیلی خوب بود...مرسی روناک جونم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۶:۵۸ ۱۳۹۲/۸/۲۹
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
جاذبه های ایران
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۳:۵۸ ۱۳۹۲/۸/۲۹
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
الاااااااااااااان به شدت دلم کباب برگ میخواااااااااااد!
هییییی..... یه غول چراغ جادو هم نداریم! ... یه چوب جادوی هری پاتر هم نداریم!!!
هیییییی....
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۱:۵۵ ۱۳۹۲/۸/۳۰
نازنین
کاربر فعال
|
330
|
750 پست
آخی ی ی...عزیزم...
آره واقعا !چی میشد غول چراغ جادو راس راسکی بود!
من کوبیده رو فکر کنم بیشتر از برگ دوست دارم.آخه حوصلم نمیشه برگ رو بجوم!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۸:۴۹ ۱۳۹۲/۹/۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
چلوکباب
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۸:۵۰ ۱۳۹۲/۹/۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
چلوکباب برگ
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۸:۵۱ ۱۳۹۲/۹/۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
وای اینو ببین
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۸:۵۲ ۱۳۹۲/۹/۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
.
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۱۸:۵۴ ۱۳۹۲/۹/۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
دوغ سنتی
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۳:۱۸ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
ته ديگ مغز آفتابگردان : بعد از داغ كردن روغن ، مغز آفتابگردان رو كف قابلمه مي ريزيم و با پشت كفگير متراكم مي كنيم ، بعد برنج آبكش شده و زعفروني رو مي ريزيم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۳:۵۴ ۱۳۹۲/۹/۱۲
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
ته ديگ ته چيني : مقداري برنج رو با يك زرده تخم مرغ و ٣ قاشق ماست و زعفران مخلوط كردم ،توي قابلمه روي روغن داغ شده ، ريختم
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۲:۲۶ ۱۳۹۲/۹/۱۴
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
کباب
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۰:۰۲ ۱۳۹۲/۱۰/۱
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
وای باز اشتباهی اومدم تو این ناپیک
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۲۰:۰۱ ۱۳۹۲/۱۰/۳
پاییز
کاربر فعال
|
67
|
276 پست
وای اااااااااااااااااااااای من گیاه خارم ولی دلم اب افتاد
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
۱۶:۳۵ ۱۳۹۲/۱۰/۶
nanin joon
کاربر جديد
|
64
|
84 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۱۸:۳۲ ۱۳۹۲/۱۰/۶
ronak n
پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆
|
13385
|
16410 پست
وای یاز این تاپیک بالا بود مجبور شدم بیام
لینک مستقیم
گزارش تخلف
یک کاربر از این پست مفید تشکر کرده است (نمایش سپاس ها)
۲۳:۳۹ ۱۳۹۲/۱۰/۶
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
ای خدااااا....
آخه این چه تاپیکی بوود که ساختم؟؟؟!!!
لینک مستقیم
گزارش تخلف
۲۳:۵۴ ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
saba biology
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
6343
|
4258 پست
لینک مستقیم
گزارش تخلف
2 کاربر از این پست مفید تشکر کرده اند (نمایش سپاس ها)
8 از 80
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات