نکات طلایی در آشپزی
▪️ اگر بر روی پیازهایی که قصد سرخ کردنشان را دارید، کمی آرد بپاشید مطمئن باشید که رنگی عالی خواهند داشت.
* قبل از پوست گرفتن پیاز انگشتانتان را به سرکه آغشته کنید تا بدین وسیله بوی پیاز به خود نگیرد .
▪️ برای راحتی جداشدن پوست تخم مرغ باید بعد از خارج ساختنشان از ظرف آب جوش، بلافاصله در ظرف محتوی آب سرد قرار داده و کمی صبر کنید .
▪️ به هنگام پخت قارچ در قابلمه را کمی باز بگذارید تا هم قارچها سیاه رنگ نشوند و هم آب قارچ ها به راحتی بخار شود .
▪️ برای جلوگیری از کپک زدن نان، قرار دادن کمی نمک در ظرف نان را فراموش نکنید .
▪️ اگر بر روی رومیزی آبمیوه ریخت، دستپاچه نشوید؛ کمی نمک بر روی آن پاشیده و مطمئن باشید که در اولین شستشو لکهای در بین نخواهد بود .
▪️ برای بر طرف کردن بوی بد دهان؛ دانه قهوه بجوید.
▪️ برای اینکه در شیشهای قابلمه و یا ماهیتابه تان بخار نگیرد با پوست لیمو از داخل سطح شیشه را بمالید.