خانه
1.23M

خلاقیت در تزیین غذا

  • ۱۶:۱۰   ۱۳۹۴/۳/۱۶
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    تزيين ليوان

    براي سرو انواع شربت، آبميوه ، انواع شيك ها و گلاسه ها و حتي بستني ازش استفاده كنيد. 

    ابتدا شكلات رو به روش بن ماري ذوب كنيد. لبه ي ليوان مورد نظرتون رو اول داخل شكلات و بعد داخل ترافل هاي رنگي فرو كنيد. داخل يخچال قرار بديد تا شكلات سفت بشه و ترافل ها موب بهش بچسبه. كمي هم بتكونيد تا اضافه ي ترافل ها بريزه. . بعد با دقت آبميوه تونو داخلش بريزيد. 


    خلاقیت در تزیین غذا
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان