ASEMAN :
این خامه منظور چه نوع خامه ایه روناک جان
عزیزم ، هم میتونی از خامه استفاده کنی و هم از کف شیر
کف شیر به خاطر کالری کمتری که داره رو من ترجیح میدم
خامه رو باید با هم زن بزنی و بعد استفاده کنی
برای تهیه کف شیر هم به کف ساز شیر احتیاج داریم که خوب اون رو هم نداریم، پس شیر رو بریزید داخل شیر جوش یا یک قابلمه کوچیک و بگذارید روی شعله تا به نقطه جوش برسه نیازی نیست بجوشه.شعله رو خاموش کنید و یک هم زن بردارید و سریع شیر رو هم بزنید، انقدر هم بزنید تا دو برابر حجم شیر کف روی شیر ایجاد بشه.