خانه
2.44K

خواص اویشن

  • ۱۸:۴۹   ۱۳۹۴/۱۰/۳
    avatar
    کاربر جديد|2 |7 پست

    آویشـن گـیاهی اسـت کـه در طب سـنـتـی کـاربـرد دارویی دارد و در پخت غذاها مـصرف فـراوان دارد و در دسته نعـناسانان قر مـی گـیرد.

    خواص آویشن 

    آویشـن خواص بـسـیار گـسـتـرده ای در درمان بیماری ها دارد. از آویشـن بـرای سلـامـت و زیبایی پوست و مـو نیز می توان استفـاده کـرد. این گـیاه دارویی از قدیم الـایام به شیوه های مختلف برای درمان انواع بیماریها استفاده می شده است.

    آویشن

    شاید تا الان نمی دانستید کـه آویشن در درمان آکنه بسیار موثر است. کسانی که مبتلا به آکنه هستند می توانند به شکل دمنوش آن را استفاده کنند زیرا آویشن عـفونت های داخلی بدن را از بین می برد. این عفونت ها موجـب ناراحتی های پوستی در هر فرد می شوند. 

    آویشن در طب سنتی به عنوان گیاه ضد اسپاسم، رفع کننده تنگی نفس و سرفه و در درمان نفخ وسرماخوردگی کاربرد دارد. برای درمان آنفولانزا و عفونت ریه، درمان برونشیت، درمان سیاه سرفه و گرفتگی عضلات نیز از آویشن استفاده می شود. خواص ضد میکروبی آویشن به دلیل وجـود ماده ای به نام تیمول است.  تیمول برای بیماران دارای تنگی نفس مفید است.

    درمان ریزش مو

    از آویشن برای درمان ریزش مو نیز استفاده می کنند. با محلول رقیق اسانس آویشن موی سر را شستشو دهید. این کار باعث خون رسانی به پوست سر و جلوگیری از ریزش مو می شود.

    درمان آفت

    اگر شما هم جزء کسانی هستید که حنجره و لوزه های شما به صورت مرتب آفت می زند به صورت غرغره آن را استفاده کنید. برای این کار یک استکان از پودر آویشن را در یک لیتر آب (4 لیوان آب) به مدت 20 دقیقه بجوشانید و پس از صاف کردن استفاده کنید.

    درمان سرفه

    یکی از خواص برجسته آویشن از قدیم الایام درمان سرفه بوده است. برای این منظور از روغن آویشن که از برگ های آن گرفته شده است استفاده می شود. اگر آویشن را با برگ های گیاه پاپیتال ترکیب کنید به تسکین سرفه و کاهش علامت برونشیت کمک می کند.

    افزایش ایمنی بدن

    آویشن به افزایش ایمنی بدن نیز کمک می کند. در واقع با وجود مس، فیبر ، منگنز و آهن و دارا بودن منبع غنی از ویتامین C و A بیشتر مواد مورد نیاز بدن را فراهم می کند.

    خوش خلق کردن آدم ها

    آویشن شما را خوش خلق می کند. اگر فشار کاری یا موارد دیگر شما را عصبی می کند با استفاده از آویشن شما آرام و سرحال می شوید و احساس شادی پیدا می کنید. در سال 2013 مطالعاتی بر روی آویشن انجام شد که در نهایت با ماده ای به نام کارواکرول برخوردند. این ماده با تاثیر مستقیم روی فعالیت اعصاب موجب خوشحالی در فرد می شود.

    دمنوش آویشن-عسل

    10 گرم آویشن در یک لیتر آب جوشیده شده دم کنید. اگر آن را با عسل مخلوط کنید به رفع تنگی نفس و درد مفاصل و سیاتیک کمک می کند. همچنین می توانید از این دمنوش برای بهبود درمان خونریزی های رحم و ترشحات غیر طبیعی در زنان استفاده کنید.
    جوشانده آویشن در درمان اسهال و پیچش روده موثر است. دمنوش آن نیز برای درمان عفونت گوش میانی و تهوع استفاده می شود.

    حمام آویشن

    حمام آویشن برای افرادی که دردهای عضلانی و مفصلی دارند مناسب است. کسانی که رماتیسم دارند می توانند در حمام داغ آویشن به ماساژ قسمت مورد نظر بپردازند.
    محمد زکریای رازی نیز معتقد است آویشن در هضم غذا و از بین بردن نفخ شکم موثر است و موجب حرارت بدن می شود.
    مصرف آویشن برای افرادی که از فشار خون بالا رنج می برند توصیه نمی شود. اما نتایج یک مطالعه نشان داده است که آویشن باعث کاهش ضربان قلب در موش ها شده است. آویشن به پایین آوردن کلسترول نیز کمک می کند.

    عرق آویشن

    عرق آویشن طبیعتی گرم دارد که برای تقویت بدن، تقویت معده، رفع ترشی معده، تقویت بینایی، ضد درد و تشنج، رقیق کننده خون، از بین بردن عفونت های ریوی، زکام و درمان نقرس و سیاتیک بسیار مفید است.

    بخور آویشن

    بخور آویشن یکی از بهترین راه ها برای درمان زیبایی و طراوت پوست است. همان طور که گفته شد آویشن خاصیت ضد عفونی کننده دارد. با از بین بردن میکروب های پوست و تغذیه رسانی به پوست، صورت شما زیباتر خواهد شد.

    تسکین درد عادت ماهیانه

    اگر درد عادت ماهیانه دارید یک استکان دم کرده آویشن میل کنید. دم کرده آویشن در تسکین درد عادت ماهیانه خانم ها بسیار موثر است.

    هشدار

     با اینکه تیمول آویشن خاصیت ضد قارچی و ضد انگلی دارد اما استفاده بیش از حد از آن باعث مسمومیت می شود. همچنین استفاده بیش از حد از آویشن باعث بروز آلبومین در ادرار می شود. استفاده این گیاه برای زنان باردار نیز توصیه نمی شود. آویشن روند انعقاد خون را با تاخیر مواجه می کند و کسانی که قرار است تحت عمل جراحی قرار بگیرند از دو هفته قبل نباید از آن استفاده کنند

    https://www.webgardha.com/459837/خواص-آویشن

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان