۲۰:۰۰ ۱۳۹۳/۳/۱۰
غذاهای سنتی
اهواز
کباب بختیاری
اِمگِشِت (پلو ماهی، که از یک نوع ماهی خشک شده و شور میباشد.)
غذاهای دریایی که با استفاده از ماهی طبخ میشوند مانند قلیه ماهی، ماهی صبور و حشو
مُفَطَّح که از برنج همراه با گوشت گاو و یا گوسفند و همراه با مخلفات درست میشود و در هنگام صرف در ظرف بزرگی (سینی) جلوی مهمانان گذاشته میشود. که در مراسم فاتحه خوانی عرب زبانان از اون استفاده میشه.
خورش بامیه وتووله و...............
انواع نون محلی از جمله نون عربی.... وفلافل وسمبوسه وکبه که اینا تو اهواز مزه شون یه چیز دیگه ست.و حلیم وشورباو اش ارده و............. خیلی چیزای دیگه.......
ویرایش شده توسط MHANjOon در تاریخ ۱۰/۳/۱۳۹۳ ۲۰:۱۸