بين اهالي تهران از نيم سده قبل انواع غذاها متداول بوده است :
آش زين العابدين كه نوعي نذري است ، آش شله قلمكار كه در دوره فتحعلي شاه در سرخه حصار با تشريفات خاصي در ايام نوروز پخته مي شد ، آش دنداني كه براي بچه اي كه مي خواهد دندان در بياورد مي پزند ، سمنو ، آبگوشت سر خرمني
انواع ديگر غذاها و خوراك مانند : دم پختك ، قرمه ، اشكنه ، حليم ، آش رشته ، شوربا ، آبگوشت معمولي ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت قرمه ، كله پلو ، ماهي پلو ، نان كارننه ، نان ساجي ، نان پنجه كش ، ترشي هندوانه ، ترشي كلك ، نان شيريني ، تافتون ، شيرمال