خانه
59.1K

خوش خوراک ها بیان توووو.....................غذا

  • ۱۹:۲۲   ۱۳۹۳/۳/۹
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    سلام دوستای گلم



    میخام اسم غذاهایی که شنیدین بگین فقط و فقط ایرانی

    و اسم شهرش رو هم بگید بد نیس

    تا ببینیم چند نوع غذا توی ایران عزیزمون وجود داره

    و هرکس خواست غذا درست کنه وارد اینجا بشه و یادش بیاد چ غذاهایی وجود داره

    و ممنون میشم طرز تهیه شو نگید



    فقط و فقط اسم غذا



     و اگه عکسی از همون غذا هم باشه خیلی خوبه



    ضمنا مهم نیس اگه اسم غذارو شنیده باشیم و رایج باشه

    ممنون از همه تون و همکاری و همیاریتون






  • leftPublish
  • ۰۹:۲۱   ۱۳۹۳/۶/۱۱
    avatar
    عسلی
    کاربر جديد|85 |58 پست
    کاله جوش اراکی ها محشره همراه پیاز وانگور بخوریش
  • ۲۱:۳۵   ۱۳۹۳/۶/۲۱
    avatar
    صورتــــــــــــــــی
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|18882
    .
  • ۰۲:۴۲   ۱۳۹۳/۶/۲۷
    avatar
    Komo
    کاربر فعال|1399 |934 پست
    کسی میدونه غذای محلی و سنتی تهران چیه؟
  • ۱۲:۵۱   ۱۳۹۳/۶/۲۷
    avatar
    Arusha
    دو ستاره ⋆⋆|6112 |2848 پست
    بين اهالي تهران از نيم سده قبل انواع غذاها متداول بوده است :
     آش زين العابدين كه نوعي نذري است ، آش شله قلمكار كه در دوره فتحعلي شاه در سرخه حصار با تشريفات خاصي در ايام نوروز پخته مي شد ، آش دنداني كه براي بچه اي كه مي خواهد دندان در بياورد مي پزند ، سمنو ، آبگوشت سر خرمني
     انواع ديگر غذاها و خوراك مانند : دم پختك ، قرمه ، اشكنه ، حليم ، آش رشته ، شوربا ، آبگوشت معمولي ، آبگوشت بزباش ، آبگوشت قرمه ، كله پلو ، ماهي پلو ، نان كارننه ، نان ساجي ، نان پنجه كش ، ترشي هندوانه ، ترشي كلك ، نان شيريني ، تافتون ، شيرمال
    ویرایش شده توسط Arusha در تاریخ ۲۷/۶/۱۳۹۳   ۱۲:۵۲
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۳/۶/۲۷
    avatar
    nasrin64
    یک ستاره ⋆|1716 |1126 پست
    - تنورچه :
    «تنورچه» نیز نام خود را از محل پخت خود گرفته است . تنورچه را معمولاً به دو صورت آماده پذیرایی می کنند . یکی به شکل سیخ زدن گوشت گوسفند و دیگری به شکل کامل کباب شده( قوزی) . در هر دو روش نیاز به تنور است . در روش سیخ زدن ، گوشت گوسفندی را ذبح و آن را به قطعات درشت خرد می کنند . سپس هر قطعه بزرگ را به سیخی از چوب نخل می کشند . سیخ ها را زمانی در تنور قرار می دهند که ذغال های دورن تنور گداخته و قرمز شده باشند . در این مرحله اگر بخواهند کباب مورد نظر آبدار شود ظرفی از آب را روی ذغالها درون تنور قرار می دهند .
    سیخ ها را دور تا دور ظرف آب به دیواره تنور ایستاده قرار می دهند . این کار باعث می شود گوشت به اصطلاح بخارپز هم بشود . بعد از این مرحله در تنور را با سینی یا هر وسیله دیگری که مقاوم در برابر حرارت باشد می پوشانند و روی آن را با کاهگل می پوشانند . البته تنور مثل همه تنورها از زیر ورودی هوا دارد و این حالت را بین ۴۵ دقیقه تا ۱ساعت نگاه می دارند . البته باز هم این زمان به گوشت های به سیخ کشیده شده بستگی دارد . سپس نوبت به صرف آن کباب مخصوص بلوچی می رسد . این کباب را به تنهایی یا با پلوسفید سرو می کنند . در روش دیگر طبخ ، یک گوسفند را متناسب با اندازه تنور ذبح کرده و دورن آن را خالی می کنند . پس از آماده شدن گوسفند آن را با نخی مناسب که در برابر حرارت از بین نرود می بندند . سپس آن را درون تنوری که ذغالهایش گداخته است قرار می دهند . باز هم باید درِ تنور را با کاهگل بپوشانند و همان زمان را به انتظار بنشینند .
  • leftPublish
  • ۱۳:۰۸   ۱۳۹۳/۶/۲۷
    avatar
    nasrin64
    یک ستاره ⋆|1716 |1126 پست
    تباهگ

    در گذشته های دور مردم مکران بعد از قربانی کردن گوسفندان عید جهت نگهداری گوشت و هدر نرفتن آن و به علت نداشتن برق مجبور بودند تا از گوشت قربانی شده در جایی نگهداری نمایند به همین منظور پودر انارو نمک را به گوشت اضافه میکردندو سپس آن را در نور آفتاب روی طنابی آویزان میکردندبر روی گوشت های آویز شده جهت جلوگیری از نفوذ گرد و غبار تور یا پارچه های مخصوص می پوشانند به شکلی که هوا و نور کافی به گوشت برسد تا خشک شود این کار ۴ تا ۵ روز طول میکشد . بعد آن را از طناب جدا کرده و استفاده میکردند.

    این غذا یکی از اصلی ترین غذاهای مخصوص ماه مبارک رمضان بوده و این خوراک که مخصوص سحری مردمان بلوچ به شمار می رود معمولا با مخلوطی از برنج و گوشت خشک شده پخته می شود و بسیار خوشمزه و لذیذ است و همچنین طرفداران زیادی حتی در میان غیر بلوچ های این منطقه نیز دارد . این غذای مخصوص تباهگ(tabaheg) نام دارد و غذای مخصوص مردم مکران است و نیزدر شهرهایی مانند نیکشهر. فنوج قصرقند. لاشار و سرباز استفاده میشود . این غذای سنتی بلوچستان طعم بسیار لذیذی دارد و بسیار پرطرفدار است هر چند امروزه با وجود برق و وسایل خنک کننده این کار کمتر رواج دارد

    وش پخت آن بسیارآسان است گوشت خشک شده را به مدت نیم ساعت همراه نمک و فلفل باآب می جوشانند سپس از آب آن برای تهیه برنج استفاده میکنند که بسیار طعم دار است گوشت را از آب جدانموده و با روغن سرخ مینمایند البته بعضی ها سرخ نشده را ترجیح میدهند چون اعتقاد دارند که روغن طعم آن را از بین میبرد .

    روش دیگر تهیه آن چنین است که بعد از به جوش آمدن گوشت (تباهگ) برنج به آن اضافه میکنند تا بصورت استانبولی در آید . به هموطنان عزیزم توصیه میکنم جهت استفاده از این غذا حتما سفری به مکران داشته باشند تا طعم واقعی تباهگ را بچشند .
  • ۰۲:۰۳   ۱۳۹۳/۹/۲۲
    avatar
    parisan1991
    کاربر جديد|63 |113 پست
  • ۰۲:۰۴   ۱۳۹۳/۹/۲۲
    avatar
    ریحانه خانم
    کاربر جديد|57 |53 پست
  • ۱۳:۰۹   ۱۳۹۸/۸/۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه دو پیازه تخم مرغ
    ابتدا سه تا سیب زمینی بزرگ خام رو درشت خرد میکنیم. داخل قابلمه نچسب میریزیم. پنج قاشق پررر پیازداغ میریزیم(هرچه بیشتر بهترمیتونید بیشتر بریزید). یک قاشق مخلوط از شوید و مرزه و ریحان خشک. نمک و فلفل سیاه و زردچوبه و یک قاشق روغن و آب تاجایی که روی سیب زمینیا رو بگیره میریزیم. درشو میبندیم و میذاریم تا سیب زمینی بپزه و طعم چیزایی که اضافه کردیم به خوردشون بره و آبش تبخیر بشه. نیم ساعته میپزه
    بعد درشو بازمیکنیم و میذاریم با روغن خودش یه تفتی بخوره.(عکس اول) (بخاطر این گفتم قابلمه نچسب که راحت تفت بخوره و به قابلمه نچسبه البته من تابه بزرگ استفاده کردم) بعد با گوشتکوب میکوبیم و لهش میکنیم.(عکس دوم)
    جداگانه دو تا تخم مرغ رو آبپز میکنیم.
    تخم.مرغ هارو رنده ریز میکنیم و به همراه دوقاشق پر کره یا روغن محلی رو به سیب زمینیا اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم و تمام.
    همراه با خیارشور و گوجه خام و سس مایونز لقمه میگیریم یا بصورت ساندویچی داخل نون فانتزی سرو میکنیم. برای تغذیه مدرسه بچه ها هم مناسبه.
    میزان روغن و پیازداغ و تخم مرغ رو میتونید تغییر بدین. همینجوری خالی بدون نون هم خورده میش

    خوش خوراک ها بیان توووو.....................غذا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۶/۸/۱۳۹۸   ۱۳:۰۹
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان