کیه که چیپس دوست نداشته باشه؟ اونم خونگی ... دیگه با خیال راحت برای بچه های گلتون چیپس درست کنین
سیب زمینی ها رو با اون سمتی از رنده که مخصوص چیپس هست یا ابزار مخصوص اسلایس های نازک کنین...نازکیش خیلی مهمه..بعد خوب بشورین تا نشاسته ش بره و توی یه ظرف آب و یخ بریزین یک ربع بمونه
بعد آبکش کنین و وقتی آبش رفت لای دستمال تمیز آشپزخونه پهن کنین..تو عکس هم مشخصه که هم زیر و هم روشون دستمال هست تا خوب خشک بشه
روغن مخصوص سرخ کردنی رو گذاشتم توی ظرف گود داغ بشه و سیب زمینی ها رو کم کم توش ریختم و گذاشتم طلایی و سرخ بشه...دقت کنین که این اتفاق خیلی زود میفته شاید 7 تا 10 دقیقه . مثل سیب زمینی سرخ کردن نیست
توی چند نوبت این کارو می کنیم تا خرد نشن ..بعد هم روی دستمال آشپزخونه گذاشتم تا روغنش بره
و درنهایت توی سبد ریختم و نمک پاشیدم و سبد رو تکون دادم تا نمک اضافی بریزه (با دست اگه هم بزنیم خورد میشن ها)
دیگه بسته به میلتون می تونین، پودر سیر، آویشن، پودر پاپریکا، پودر جعفری .... بریزین
با سس یا ماست عالیه