چیز_کیک_انار
مواد لازم:
کره نرم به دمای محیط رسیده 100 گرم
شکر قهوه ای ½ پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
آرد 1 و ¼ پیمانه
پنیر خامه ای 220 گرم
پودر شکر 1 و ¼ پیمانه + 1/4 پیمانه
وانیل 1 قاشق چای خوری
خامه 400 گرم
رنده پوست لیمو 1 قاشق غذاخوری
دانه انار 1 پیمانه
آب انار 500 میلی لیتر
طرز تهیه:
فر را روی 180 درجه سانتی گراد گرم کنید. کره را بزنید تا نرم و کرم رنگ شود. ¼ پیمانه از شکر قهوه ای را اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود یک عدد تخم مرغ اضافه کنید و بزنید تا مخلوط شود آرد را اضافه کنید و بزنید تا کاملا مخلوط شود خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده نیمی از آن را داخل پلاستیک داخل یخچال قراردهید. حلقه دور قالب کمربندی را بردارید و نیمه خارج از یخچال خمیر را کف آن پهن کرده در فر 180 درجه به مدت 10 دقیقه بپزید. پس از اینکه کاملا سرد شد حلقه دور قالب کمربندی را روی قالب گذاشته بقیه خمیر را از یخچال خارج کنید و دور کمربند قالب پرس کنید. میتوانید به کمک یه قاشق آن را خوب پرس کنید.
در ظرفی پنیر خامه ای و پودر شکر را بزنید تا کاملا پوک و یک دست شود. تخم مرغ ها را دانه دانه اضافه کنید و بعد از هر تخم مرغ مواد را در حد مخلوط شدن بزنید. وانیل را هم اضافه کنید. ½ پیمانه خامه پوست لیمو ترش و ¾ پیمانه دانه انار را اضافه کنید مواد را داخل قالب روی کراست بریزید و داخل فر از پیش گرم شده 170 درجه به مدت 1 ساعت بپزید .
بقیه خامه را همراه بقیه شکر قهوه ای بزنید و روی چیز کیک ریخته دوباره به مدت 10 دقیقه بپزید سپس قالب را از فر خارج کرده پس از سرد شدن حلقه دور آن را جدا کنید و حداقل به مدت 4 ساعت داخل یخچال قراردهید.
برای سس آب انار را به مدت 10 دقیقه بجوشانید . ¼ پیمانه شکر قهوه ای را با یک قاشق غذاخوری نشاسته ذرت مخلوط کرده به آب انار اضافه کنید و دو دقیقه دیگر بجوشانید . پس از سرد شدن روی سس را با پلاستیک بپوشانید و تا زمان مصرف در یخچال نگه دارید.موقع سرو نیمی از سس را روی چیز کیک ریخته دانه های انار را روی سس بریزید و بقیه سس را روی دانه های انار بریزید.