خانه
261K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۲:۵۹   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تزئین هندوانه به شکل پنگوئن

    مواد اولیه :

    ژله (آبی، برای شکل آب) به مقدار لازم

    هندوانه 1 عدد

    بلوبری 2 عدد

    1. هندوانه را زیر آب سرد بشویید و با دستمال خشک کنید. 

    2. هندوانه را از پهلو روی یک تخته قرار دهید و انتهای آن را به اندازه ی 1 سانتی متر برش دهید. به این شکل هندوانه صاف می ایستد. 

    3. هنداونه را روی پایه ای که درست کردید صاف نگه دارید. با یک ماژیک یک طرح ساده ی بدن پنگوئن و سر و بال های آن را بکشید. 

    4. به فاصله ی 3/1 طول هنداونه را از پایین اندازه بگیرید. یک خط دور قسمت پشتی بکشید. مواظب باشید وارد شکل پنگوئن نشوید. این قسمت کاسه ی میوه ی شما خواهد بود. 

    5. با چاقوی مورد نظر خودتان با دقت دور خطوطی را که کشیده اید برش دهید به صورتی که فقط پنگوئن و کاسه به هنداونه متصل بمانند. 

    6. هندوانه را با اسکوپ یا قاشق گرد کنید و خالی کنید. آن را کنار بگذارید تا بعداً کاسه را با آن پر کنید. 

    7. با یک پوست کن سبزیجات پوست سبز هندوانه را در قسمت های مورد نظر بتراشید تا قسمت سفید بیرون بیفتد و بتوانید به صورت و شکم و گونه ها جزئیات بیشتری اضافه کنید. 

    8. با تکه های هندوانه پاپیون، منقار و پا درست کنید. منقار و پاپیون و 2 بلوبری را به شکل چشم با خلال دندان یا سوزن ته گرد کار بگذارید. 

    9. کاسه را با هنداونه ی برش داده شده پر کنید. روی یک دیس قرار دهید و زیر هندوانه ژله ی آبی رنگ بریزید. پاها را هم با خلال دندان بچسبانید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2025 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان