کیک هندوانه
مواد لازم:
1- ژله هندوانه🍉: 1بسته
2- شکر🍚: 3 پیمانه
3- آرد🍚: 5 پیمانه
4- بیکینگ پودر🍚: 2 قاشق غذاخوری
5- نمک🍿: 1 قاشق چایخوری
6- کره🍚: 2 پیمانه
7- تخم مرغ🍳: 8 عدد
8- شیر🍶: 2 پیمانه
9- وانیل🍚: 2 قاشق چایخوری
طرز تهیه کیک هندوانه🍰🍉:
💯 ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.
💯 آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله،شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید.کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.تخم مرغ،شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.
💯 مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45دقیقه بپزید.
✅ نکته : برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز ه خوراکی به کی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.