نازنین جون :
یلدا ..کیک انار
مواد لازم
آرد 300 گرم (2 پیمانه
شکر 150 گرم(3/2 پیمانه
تخم مرغ 4 عدد
پودر ژله انار 100 گرم
BP دو قاشق چایخوری
نمک 8/1 قاشق چایخوری
وانیل 8/1 قاشق چایخوری
روغن مایع 1 پیمانه
آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر
مواد لازم جهت تزیین
خامه فرم گرفته 200 گرم
دانه های انار به میزان لازم
ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد.
مواد خشک (آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید.
شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.