کیک هندوانه و توت فرنگی پیشنهادی خوشمزه برای شب یلدا
مواد لازم
هندوانه ترجیحا بدون دانه و ورقه شده
250 گرم
گلاب
60 میلی لیتر
شکر
4 ق غ
بادام خرد شده
40 گرم
توت فرنگی
500 گرم
انگور بی دانه برش زده
10 عدد
خلال پسته
1 ق غ
برای لایه بادامی
بادام زمینی
150 گرم
رویال آیسینگ
150 گرم
سفیده تخم مرغ
5 عدد
شکر
135 گرم
لایه خامه ای
خامه سنگین
300 گرم
پودر شکر
30 گرم
گلاب
30 میلی لیتر
طرز تهیه :
در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک هندوانه و توت فرنگی پیشنهادی خوشمزه برای شب یلدا آشنا میکنیم .
برای تهیه لایه بادام
فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید گرم شود .
رویال آیسینگ و بادام را در میکسر پودر کنید و کناری بگذارید .
سفیده تخم مرغ را حدود 3 – 4 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا سفید و کف دار شود . سپس شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفت شود . مخلوط بادام را افزوده و کاملا مخلوط کنید .
خمیر بادام را در یک سینی 30 * 40 سانتیمتری که با کاغذ روغنی پوشانده اید پهن کرده و 10 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود .
بعد ازینکه خنک شد از طول به دو قسمت برش بزنید .
برش های هندوانه را در یک ظرف چیده رویشان نیمی از گلاب و شکر بپاشید و نیم ساعت بگذارید مزه بگیرند سپس با کاغذ حوله ای یا پارچه تمیز کاملا خشکشان کنید .
برای تهیه خامه :
خامه و پودرشکر را با هم مخلوط نموده و هم بزنید تا نرم و حجیم شود سپس گلاب را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد .
میتوانید خامه ی فرم گرفته تهیه کنید فقط کمی گلاب به آن اضافه نمایید .
یک سوم از خامه را روی نیمی از لایه ی بادامی به طور مساوی بکشید سپس نیمی از خرده های بادام را رویش بپاشید و یک لایه هندوانه روی بادام ها بگذارید . نیمه باقیمانده ی بادام را با نصفی از خامه باقیمانده ترکیب کرده روی هندوانه بکشید سپس لایه بادامی را قرار داده و رویش را با باقیمانه ی خامه به طور مساوی بپوشانید و 1 – 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود .
توت فرنگی ها را برش زده و با نیمه دیگر شکر و گلاب باقیمانده مخلوط کنید و حدود 15 دقیقه بگذارید تا مزه دار شود . سپس روی کیک چیده و با کمی فشار در خامه روی کیک فرو کنید که ثابت شوند .
اضافه کردن سایر موارد اختیاری بوده و در صورت تمایل میتوانید حذفشان کنید .