خانه
260K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک شب یلدا,کیک شب یلدا با آرد بادام,کیک هندوانه و توت فرنگی برای شب یلدا

    کیک هندوانه و توت فرنگی پیشنهادی خوشمزه برای شب یلدا

    مواد لازم

    هندوانه ترجیحا بدون دانه و ورقه شده

    250 گرم

    گلاب

    60 میلی لیتر

    شکر

    4 ق غ

    بادام خرد شده

    40 گرم

    توت فرنگی

    500 گرم

    انگور بی دانه برش زده

    10 عدد

    خلال پسته

    1 ق غ

    برای لایه بادامی

     

    بادام زمینی

    150 گرم

    رویال آیسینگ

    150 گرم

    سفیده تخم مرغ

    5 عدد

    شکر

    135 گرم

    لایه خامه ای

    خامه سنگین

    300 گرم

    پودر شکر

    30 گرم

    گلاب

    30 میلی لیتر

     

     

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک هندوانه و توت فرنگی پیشنهادی خوشمزه برای شب یلدا آشنا میکنیم .

    برای تهیه لایه بادام

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید گرم شود .

    رویال آیسینگ و بادام را در میکسر پودر کنید و کناری بگذارید .

    سفیده تخم مرغ را حدود 3 – 4 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا سفید و کف دار شود . سپس شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفت شود . مخلوط بادام را افزوده و کاملا مخلوط کنید .

    خمیر بادام را در یک سینی 30 * 40 سانتیمتری که با کاغذ روغنی پوشانده اید پهن کرده و 10 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود .

    بعد ازینکه خنک شد از طول به دو قسمت برش بزنید .

    برش های هندوانه را در یک ظرف چیده رویشان نیمی از  گلاب و شکر بپاشید و نیم ساعت بگذارید مزه بگیرند سپس با کاغذ حوله ای یا پارچه تمیز کاملا خشکشان کنید .

    برای تهیه خامه :

    خامه  و پودرشکر را با هم مخلوط نموده و هم بزنید تا نرم و حجیم شود سپس گلاب را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد .

    میتوانید خامه ی فرم گرفته تهیه کنید فقط کمی گلاب به آن اضافه نمایید .

    کیک شب یلدا,کیک شب یلدا با آرد بادام,کیک هندوانه و توت فرنگی برای شب یلدا

    یک سوم از خامه را روی نیمی از لایه ی بادامی به طور مساوی بکشید سپس نیمی از خرده های بادام را رویش بپاشید و یک لایه هندوانه روی بادام ها  بگذارید . نیمه باقیمانده ی بادام را با نصفی از خامه باقیمانده ترکیب کرده روی هندوانه بکشید سپس لایه بادامی را قرار داده و رویش را با باقیمانه ی خامه به طور مساوی بپوشانید  و 1 – 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود .

    توت فرنگی ها را برش زده و با نیمه دیگر شکر و گلاب باقیمانده مخلوط کنید و حدود 15 دقیقه بگذارید تا مزه دار شود . سپس روی کیک چیده و با کمی فشار در خامه روی کیک فرو کنید که ثابت شوند .

    اضافه کردن سایر موارد اختیاری بوده و در صورت تمایل میتوانید حذفشان کنید .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان