خانه
259K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    کاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    با این شیرینی ها شب یلدایتان را شیرین تر کنید

    این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    مواد لازم :

    تخم مرغ : 1 عدد

    یره : 150 گرم

    پودر قند : 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )

    آرد : 300 گرم ( بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید )

    بیینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

     وانیل شیری : نصف قاشق مربا خوری

    رنگ قرمز – سبز : ( من رنگ ژله ای ماری ویلتون استفاده یردم چون فیر می ینم اگه قراره رنگ استفاده ینم بهتره ماری معتبری باشه )

    نی شیر یایائویی : 1 عدد

    یاغذ روغنی

    وردنه

    طرز تهیه :

    یره رو با همزن خوب هم می زنیم . توجه ینید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حدی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    پودر قند رو بهش اضافه یرده و مجددا" هم می زنیم.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه یرده و هم می زنیم .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی 

    آرد و بیینگ پودر رو با هم مخلوط یرده و یم یم به مواد قبلی اضافه می ینیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم ینار و با دست مخلوط می ینیم تا زمانی یه خمیر به دستمون نچسبه. اگه نیاز بود باز آرد اضافه ینید ( البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).

    نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیرتون آماده هست و می تونید قالب بزنید و بذارید داخل فر تا بپزه ولی هدف ما شیرینی هندوانه هست پس لطفا" با ما همراه باشید.

    خمیر رو به سه قسمت تقسیم ینید : خمیر من تقریبا" 600 گرم شد و من به سه بخش با وزنهای 300 و 150 و 150 گرم تقسیم یردم.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی 

    به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه ینید .

    به کیک از خمیر یوچیتر ها هم رنگ سبز اضافه ینید و یه کوچولو ورز بدین تا رنگ بگیره .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    همه خمیر ها رو در نایلون فریزر قرار داده و بمدت 15 دقیقه در یخچال بذارید .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    روی میز یارتون یه یاغذ روغنی بچسبونید بعد خمیر قرمز رو مثل شیل لوله ینید.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    یه دونه نایلون فریزر رو از وسط ببرین و روی میز یار قرار بدین. بعد خمیر رو روی اون غلت بدین و بپیچین دور خمیر و در نهایت بذارین داخل یخچال.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    یه نایلون فریزر رو از وسط برش بدین و روی میز یار باز ینید.

    خمیر سفید رو از یخچال در بیارید و به ابعاد تقریبی 14*25 باز کنید. ابعاد مستطیل باید طوری باشه یه خمیر قرمز داخل اون پوشونده بشه .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیر قرمز رو با نایلون روی خمیر سفید قرار بدین بعد آروم روی خمیر سفید غلت بدین و نایلون رو به آرومی بردارید ( خمیر قرمز در وسط قرار بگیرد ).

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیر سفید رو با یمی نایلونش رو خمیر قرمز بپیچید به این ترتیب یه اول یه سمت خمیر رو به همراه نایلون روی خمیر قرمز قرار بدین بعد نایلون رو از خمیر سفید جدا ینید بعد سمت دیگه رو روی خمیر قرمز بپیچید و با دست یمی محل رسیدن دو طرف خمیر سفید به همدیگه رو هموار ینید (فیر ینم عیس ها گویاتر از توضیحات من باشه) .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    مجددا" این مراحل رو برای خمیر سبز هم انجام بدین (عرض مستطیل رو یه یوچولو بزرگتر از قبل بگیرید ) .بعد از اتمام این مرحله خمیر رو بمدت 1 ساعت داخل یخچال بذارید ( اگه عجله دارین بذارید داخل فریزر) .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی 

    خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو باز ینید و روی میز یار غلتش بدین تا از نایلون جدا بشه.

    با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا" برش بدین. ( این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین ).

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    برای هسته های هندوانه از دونه های نی شیر استفاده ینید .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    سطح سینی فر رو چرب ینید . شیرینی ها رو به سینی منتقل ینید .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    اگه از میروفر استفاده می ینید : ابتدا پیش گرمایش ۲۲۰ درجه سانتیگراد ( جهت گرم کردن مکروفر ) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .

    اگه از فر استفاده می ینید : فر رو از قبل گرم ینید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه ).

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    یه طرح جالب : می تونید این شیرینی ها رو بمناسبت شب یلدا یادو بدین . چوبهای میوه رو ( چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن ) بردارید از وسط بشیونید و روی شیرینی ها قرار بدین بعد شیلات سفید رو آب ینید با رنگ قرمز مخلوط یرده و رویچوبها بریزید و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان