کیک یاقوتی انار با تزئین فانتزی هندوانه، ویژه شب یلدا
این کیک طعم بی نظیری از انار و پرتقال داره فقط هرچه فاصله بین پخت و سرو کیک کمتر باشه بهتره ، چون دانه های انار رنگ و رطوبت پس میدهند و کیفیت کیک پائین میاد .
مواد لازم:
کره ذوب شده : ۷۰ گرم
شیر: یک و یک چهارم پیمانه
تخم مرغ : یک عدد
شکر: دوسوم پیمانه
آرد : ۲ پیمانه
انار: یک و نیم پیمانه
بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری
رنده پوست پرتقال : یک و نیم قاشق غذاخوری
طرز تهیه:
آرد ، شکر وبیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بارالک کنید ، بعد انار و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید.
درظرف دیگری شیر، تخم مرغ و کره رو با هم مخلوط کنید.
مایع شیر رو دروسط مخلوط آرد ریخته و به آرامی با قاشق زیر و رو کنید تا مخلوط شود
کیک رو درقالب گرد ریخته وبه مدت ۲۰ دقیقه درفر گرم دردرجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد آماده کنید ویا درماکرو ویو با کلید ترکیبی ۳ به مدت ۱۰ دقیقه بپزید ، بعد ازسرد شدن کیک رو برگردونید.
چند قطره رنگ قرمز کریسمس ویلتون به خامه زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید
کیک رو با خامه آسترکشی کرده و نیم ساعت دریخچال قرار بدید.
بعد ،رویه خامه نهائی رو روی کیک پیاده کنید ، برای اطراف کیک ، خامه رو با ترکیب یک واحد رنگ قرمز و دو واحد رنگ سبز ، به صورت سبز لجنی دربیارید ، و با این خامه شکوفه بزنید ، درقسمت قرمز شکلات چیپسی ریخته و سرو کنید