برشهای انرژی زا
از این دستور ساده ،با انواع مغزها میتونید برای یلدا استفاده کنید.
علاوه بر اون،اسنک سالم و مفیدی برای همه گروههای سنیه.
طرز تهیه:اول داخل یک ظرف که مستطیلی باشه بهتره،کاغذ روغنی بندازید و یه کوچولو چرب کنید.
حالا اینارو باهم مخلوط کنید : دو لیوان بادام (خام یا شور فرقی نداره،با شور هم طعم جالبی داره) + دو سوم لیوان غلات صبحانه (کورن فلکس) یا برنجک+ دو سوم لیوان کشمش و دو ق غذاخوری زرشک+پودر نارگیل درشت در صورت تمایل یک سوم لیوان+ هر مغز دیگه ای که دوست دارید اونم یک سوم لیوان.
بعد حدودا یک سوم لیوان عسل رو با حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری گرم و روان کنید و به مواد قبل اضافه و سریع مخلوط کنید و توی ظرف پخش و با پشت قاسق پرس کنید.عسل باید به اندازه ای باشه که مواد رو بهم بچسبونه ،بیشتر نباشه.بعد از زمان کمی ،عسل سفت میشه.حالا یک چاقوی تیز رو داخل آب جوش بزنید تا داغ بشه،خشک کنید و برش هارو بزنید.
بهتره بینشون کاغذ روغنی بزارید تا بهم نچسبن.