رولت هندوانه ای
#ویژه_یلدا
مواد لازم:
آرد 85 گرم
تخم مرغ 4 عدد
شکردانه ریز 115 گرم
بیکینگ پودر یک قاشق چایخوری
آب جوش 1 قاشق سوپخوری
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
نمک یک چهارم قاشق چایخوری
پودر قند به میزان لازم
خامه فرم گرفته 200 گرم
رنگ خوراکی قرمز و سبز به میزان لازم
طرز تهیه:
برای رولت هندوانه ای ابتدا یه رولت دو رنگ باید درست کنید و طبق دستور رولت رو درست کنید قبل از اینکه آرد رو اضافه کنید مخلوط زرده و شکر رو که هم زدین و آماده است با سفیده تخم مرغ زده شده مخلوط کنید وسپس به دو قسمت تقسیم کنید
به یک قسمت رنگ قرمز خوراکی قرمز و به قسمت دیگه رنگ سبز اضافه کنید من از هر رنگ حدود یک دوم قاشق چایخوری اضافه کردم (رنگ ویلتون استفاده کردم) مخلوط آرد و بیکینگ پودر رو هم مخلوط و ۳ بار الک کنید و به دو قسمت مساوی تقسیم کنید که من اینکارو با وزن کردن انجام دادم که اندازه ها دقیق باشه ، حالا هر قسمت آرد را به یک رنگ اضافه کنید و خوب هم بزنید
فر رو از یک ربع قبل روی حرارت ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید قالب ۳۰ در ۴۰ رو کاغذ روغنی انداخته و کمی روی کاغذ رو چرب کنید که به قالب بچسبه حالا مایه سبز رنگ رو در یک طرف قالب و قرمز رنگ رو در طرف دیگه بریزید و به کمک کاردک یا قاشق به آرامی در قالب پخش کنید اگر بخواید طرح هندوانه روی رولت داشته باشید از مایه سبز دو قاشق برداشته و مجددا رنگ خوراکی سبز اضافه کنید و در قیف یکبارمصرف ریخته و بصورت راه راه روی قسمت سبز بریزید که طبیعی تر بشه البته ضروری نیست
قالب را در طبقه بالای فر به مدت ۸ تا ۱۰ دقیقه قرار دهید(زمان پخت تقریبی است و بستگی به دمای فر شما دارد) تا رولت پخته شود. دور تا دور رولت را با کارد از قالب جدا کنید و رولت را روی پارچه تمیزی که پودر قند پاشیده اید برگردانید و کاغذ روغنی را از روی رولت بردارید رولت را از سمت قرمز به سمت سبز و با کمک پارچه رول کنید و در همان حال بگذارید تا خنک شود.
خامه فرم گرفته را آماده کنید و بعد خنک شد نان رولت، روی آن بمالید و رولت را به آرامی بپیچید و برای یک ساعت در فریزر قرار دهید تا خوب خنک شده و راحت برش بخورد. رولتهای برش خورده را در ظرف چیده و با چیپس شکلات تزیین کنید ، به جای چیپس شکلات آماده میتوانید شکلات تلخ را ذوب کرده در قیف یکبارمصرف بریزید نوک قیف را ریز قیچی کنید و به شکل هسته هندوانه روی رولت بزنید تا تزیین تکمیل شود