طرز پخت لبو شب یلدا
جز جدایی ناپذیر شب یلدا ، لبوی اونه .بدون لبو که یلدا ، یلدا نیست .
*مواد لازم برای تهیه لبو پخته
۵ الی ۶ عدد لبو متوسط
۴ قاشق غذا خوری شکر
*مراحل تهیه لبو پخته
ابتدا لبو رو بدون اینکه پوست بکنیمخوب میشوریم.
حالا داخل قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبو بپزه.
بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آبش کمتر شده.
لبو رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.
حالا لبو رو حلقه حلقه میکنیم.
شکر رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.
بعد حلقه های لبو رو داخل قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.
بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره دراومده. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.
نوش جان