خورشت ناردون شب یلدا
یک پیشنهاد خوشمزه برای شام شب یلدا !
خورشت ناردونی برای شام بلندترین شب سال!این غذا که یه غذای شمالی است پیشنهادی برای شام یلدا است.
مواد لازم:
مرغ ۱ عدد
پیاز درشت ۱ عدد
دانه انار تازه ۲ پیمانه
رب گوجه فرنگی (اختیاری) 1 قاشق غذاخوری
آب انار یک لیوان
رب انار دوقاشق سوپخوری
آلو بخارا نصف پیمانه
نمک، فلفل ، زعفران،زردچوبه، دارچین و روغن به مقدار لازم
طرز تهیه :
مرغ را در کره با روغن حیوانی سرخ کنید چند حبه سیر به مرغ اضافه کنید در قابلمه را بگذارید و روی شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت شود پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده رب انار و اب انار را اضافه میکنیم وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی را خارج و سس را به مرغ اضافه میکنیم آلو بخارا ،نمک. فلفل و زعفران را اضافه می کنیم.
خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.