تارت خرمالو شب یلدا
مواد لازم :
بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۲ بسته
کره اب شده ۷۰ گرم
دنت شکلاتی نصف بسته
مواد فیلینگ
پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
خامه قنادی۳۵۰ گرم
پوره خرمالوی رسیده بدون پوست یک لیوان
پودر ژلاتین ۲ ق غذاخوری
اب جهت بنماری پودر ژلاتین نصف لیوان
برای تزیین خرمالوهایی که زیاد شل نباشند
ابتدا بیسکوییتهارو با غذاساز یا گوست کوب کاملا پودر کنید بعد با کره و دنت مخلوطش کنید حالت خمیری مانندی میشن .بیسکویتهارو کف قالب تارت ریخته و خوب به کف و دیواره های قالب منسجم کنید و فشار بدین تا موقع از قالب در اوردن تارت کمتر به مشکل بر بخورید.
قالب تارت رو نیم ساعت داخل یخچال بزارید
مواد فیلینگ رو اماده کنید
ابتدا پودر ژلاتین و اب رو بنماری کنید.
خامه قنادی رو کمی با همزن بزنید تا پف کنه بعد با پنیر خامه ای و پوره خرمالو مخلوطش کنید.پودر ژلاتین بنماری شده که مقداری از دما افتاده و سرد شده رو به بقیه مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید .در اینجا از مواد فیلینگ بچشید اگر شیرین تر دوست دارید بهش کمی پودر قند اضافه کنید من همیشه از خامه قنادی استفاده میکنم و زیاد شیرینش نمیکنم ذائقه ای هست و میتونید با سلیقه خودتون شیرینیش رو تغییر بدین یا حتی از پوره ی میوه ی دیگری استفاده کنید البته میوه خیلی ابکی نباشه
میتونید یک قطره رنگ خوراکی نارنجی هم به موادتون بزنید تا رنگش بیشتر بشه این مقدار خرمالو یه نارنجی کم رنگ به مواد فیلینگتون میده اینم سلیقه ای هست من رنگ خوراکی نزدم چون میخواستم روش رو با خود میوه دیزاین کنم
مواد پنیری رو روی کراست یا پایه بیسکوییتیمون میریزین و روش رو کمی صاف میکنیم .سپس در یخچال گذاشته بمدت چهارساعت تا فیلینگ خودش رو بگیره و سفت بشه
خیلی از دوستان برای در اوردن تارت از قالب مشکل دارند .اول اینکه کف قالب مخصوص تارت جدا شونده هست و راحت از قالب جدا میشه و اگر خیلی میترسید یک ساعت اخر رو بجای یخچال داخل فریزر بزارید تا خوب خودش رو بگیره بعد راحتتر از قالب خارج میشه ولی یادتون باشه چون داخل فریزر بود کمی قبل از سروش تو دمای محیط بمونه بهتره و توصیه میکنم زیاد طولانی تو فریزر نزارید چون بعدا دسرتون اب میندازه
روی دسرتون رو با خرمالو و انار تزیین کنید