طرز تهیه موس کیک انار یلدا
کیک کاراملی اسفنجی
مواد لازم:
آرد / 125گرم
تخم مرغ / 4عدد
کره / 125گرم
شکرقهوه ای / 60 گرم
شکر سفید / 60 گرم
آب / 60ml
وانیل / مقداری
نمک / 1پینچ
موس انار
مواد لازم:
آب انار / 2 پیمانه
شکر / 250 گرم
زرده تخم مرغ / 4عدد
وانیل / 1/2 قاشق چایخوری
نشاسته ذزت / 1قاشق سوپخوری
پودر ژلاتین / 2 قاشق سوپخوری
خامه فرم گرفته / 250 گرم
رنگ خوراکی در صورت تمایل
آشپزی :
شکر، شکرقهوه ای، آب و کره را داخل شیرجوش میریزیم.
روی حرارت ملایم در حدی که کره آب شده و مواد باهم مخلوط شود ( نباید بجوشد )قرار میدهیم سپس کنار میگذاریم سرد شود.
زرده و سفیده را جدا میکنیم.
سفیده را با هم زن میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.
زرده را با وانیل کمی میزنیم نا از حالت لختگی خارج شود ( حدود ۱ تا ۲ دقیقه )
سپس مخلوط کره ای را به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن میزنیم در حدی که مخلوط شود.
سپس مخلوط آرد، بیکینگ پودر ونمک سه بار الک شده را با سفیده تخم مرغ به صورت متناوب به مواد زرده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.
کف قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذ انداخته ایم، مایه کیک را میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. ( ۱۸۰ درجه )
موس انار
پودر ژلاتین، شکر، نشاسته، آب انار و وانیل را در ظرفی ریخته و کاملا مواد را با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شود و گلوله نداشه باشد.
بعد روی حرارت قرار میدهیم و مرتبا هم میزنیم تا نیمه گرم شود.
زرده ها را با هم زن میزنیم کمی رنگش تغییر کند، سپس به مواد دیگر اضافه میکنیم.
مرتب هم میزنیم تا نبرد. کمی دیگر روی حرارت قرار میدهیم تا زرده ها پخته شده و مایه به غلظت فرنی برسد. سپس کنار میگذاریم تا سرد شود، بعد از سرد شدن به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم.
(( من این موس کیک رو تو قالب ۱۸ سانتی درست کردم. ۱/۴ مواد کیک کاراملی رو تو قالب ۱۸ ریختم. بعد ۱/۲ مواد موس تو دستور رو روش ریختم خوشمزه بو.د کیکشو خیلی دوست داشتم. فقط انارای من زیاد خوشرنگ نبودن. هم به نظرم شکر موس اگه انار شیرین باشه زیاده. باید بنا به ذائقه کمش کرد. ))