دسر لبو شب یلدا
موادلازم(برای لایه ی اول«قرمزرنگ»):
لبو متوسط پخته شده:۲ عدد
شیر:۱/۴ لیوان
شکر:نصف لیوان
ابجوش:۱/۳ لیوان
پودر ژلاتین:۲ق غ که با ۵ ق غ آب بنماری میشه
اول از همه ۲ ق غ پودر ژلاتین و با ۵ ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه.
بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز .
نصف پیمانه شکر و با ۱/۳ لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،۱/۴ لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبهارو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها❌(دوستان پرکردن قالب سلیقه ایه،میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم)❌
وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسر
❌راستی کمتر از ۱ ساعت طول میکشه تا لایه اول دسر ببنده.❌
موادلازم(برای لایه دوم«سفیدرنگ»):
پنیرخامه ای:۱۰۰ گرم
وانیل:کمی
شیر:نصف پیمانه
خامه صبحانه: نصف پیمانه
پودرقند:۴ ق غ
پودر ژلاتین:۲ ق غ که با ۵ ق غ بنماری میشه
برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه ۲ ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه.
یه ظرف گود برمیداریم و خامه صبحانه و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست.
دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه.
وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید.
❌نکته:
🔴من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما
اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید.
🔴نیازی به چرب کردن قالب نیست،اگه دسر کاملا سفت بشه،راحت از قالب جدا میشه.