خانه
260K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۲:۳۵   ۱۳۹۸/۹/۹
    avatar
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شام ویژه شب یلدا | کوفته انار و پسته | طرز تهیه کوفته 

    مواد لازم:

    پیاز (رنده و آب گرفته شده) ١ عدد
    ۱ لیوان پسته آسیاب شده
    سبزیجات معطر (پاک و خرد شده) : جعفری (۵۰ گرم)، ترخون و گشنیز (جمعاً ۲۵۰ گرم)
    نمک و فلفل به مقدار لازم
    زیره ۱ قاشق چایخوری
    زعفران اب شده ١/٢ قاشق چایخوری
    دارچین ١/۴ قاشق چایخوری
    گوشت چرخ کرده مرغ. یا بوقلمون ۵۰۰ گرم
    تخم مرغ ۱عدد
    روغن مایع به مقدار لازم
    کره ۱۵۰ گرم
    رب انار (رقیق شده) ۶۰ گرم
    عسل ۴۰ گرم
    دانه های انار و خلال پسته مقداری برای تزیین


    طرز تهیه

    ابتدا پیاز، پسته، ، سبزیجات معطر، زیره، نمک و فلفل سیاه را، در غذاساز ریخته و مخلوط کنید تا کاملاً یکدست شوند.

    سپس مخلوط را در ظرفی گود بریزید. گوشت چرخ کرده مرغ و تخم مرغ را به آن افزوده و با دست ورز دهید، تا حالت چسبندگی پیدا کنند.

    سپس روی مواد را با سلفون بپوشانید و به مدت ۳۰ دقیقه، در یخچال استراحت دهید. البته بهتره ٢۴ ساعت بماند.

    سپس دستمان را چرب می کنیم ، از مواد برداشته و کوفته ها را طرح می دهیم. در مخلوط کره و روغن در تابه سرخ میکنیم.

    بعد سس کوفته انار و پسته را حاضر می کنیم.

    سس شامل رب انار، عسل ، مقداری زعفران و نمک و فلفل است.

    مواد سس را در قابلمه ای ریخته روی حرارت گذاشته زمانی که جوش آمد، کوفته ها را داخل سس میگذاریم.

    دایم کوفته ها را زیر و رو می کنیم که همه جای کوفته ها را در بربگیرد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۹/۹/۱۳۹۸   ۱۲:۳۶
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان