دسر ویژه شب یلدا
طرز تهیه موس شکلاتی گلدانی
مواد لازم:
برای موس:
300 گرم شکلات تلخ خرد شده
50 گرم کره
3 تخم مرغ
55 گرم شکر
300 میلی لیتر خامه پرچرب
برای روی موس:
125 گرم شکر
125 گرم پودر بادام(عکس پودر بادام در کانالم)
75 گرم آرد
50 گرم پودر کاکائو
60 گرم کره
طرز تهیه
شکلات و کره رو داخل قابلمه بریزین و روی حرارت کم مخلوط کنین و بپزین تا مخلوط شن، از روی حرارت بردارید و یکی یکی زرده هارو اضافه کنین و بزنین، بعد این مخلوط رو داخل یک کاسه بزرگ بریزین و در طرف دیگه، خامه رو اونقدر بزنین تا فرم بگیره بعد سفیده هارو اونقدر بزنین تا سفید شه ولی خیلی سفت نشه، شکر رو به سفیده ها اضافه کنین و بزنین تا حل شه، بعد خامه فرم گرفته رو به مخلوط شکلاتی اضافه کنین و با لیسک زیرو رو کنین، بعد مخلوط سفیده رو در دو مرحله اضافه کنید و با لیسک زیرو رو کنین و بین 8 ظرف کوچک تقسیم کنین و با سلفون بپوشونین و 2 ساعت بزارین یخچال تا خودشو بگیره.
برای روی موس، فر رو در دمای 150 درجه بزارین، کره رو آب کنین، داخل سینی فر، کاغذ روغنی بزارین، همه مواد رو باهم مخلوط کنین و کره آب شده رو اضافه کنین و مخلوط کنین تا مثل خاک شه.بعد بمدت 10-15 دقیقه بپزین در فر.بعد ازینکه سرد شد، روی موسها بریزین و با گلهای طبیعی تزیین کنین