خانه
257K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۸/۷/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کاپ کیک هدوانه ای یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۸/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۳۹
  • ۱۲:۳۹   ۱۳۹۸/۷/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    هندوانه کاکائویی یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۸/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۳۹
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۸/۷/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    اینم یه میز پذیرایی یلدا مخصوص مهمان های عزیز .محصولاتی که داخل عکس میبینید شامل پرتقال ،انار دون شده ، هندوانه ،لواشک انار ،اناناس، سیب هستش .همچنین آب میوه های مثل ّ خویج ، آب سیب و آب پرتقال و .... که میتونید با سلیقه خودتون با میوه هایی که دوست دارین جابجا کنید .فقط دقت کنید در صورتی که میوه ها پوست کنده میشه حتما برای خلال یا سیخ چوبی بزارید که مهمان ها بتونن به راحتی از میوه ها بخورن و نگران بهداشتش نباشن .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۸/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۴۵
  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۸/۷/۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تهیه یه بستنی خوشمزه هندوانه ای مخصوص شب یلدا .

    من تو هر فصلی عاشق بستنی هستم شما چطور ؟

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    2

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    1

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    به کیوی ها مقداری آب اضافه میکینم

    3

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    دقت کنید تا نصف قالب مخلوط کیوی را بریزید و بعد در فریزر بگذارید تا یخ بزند .

    6

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    5

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    8

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    7

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    هندوانه را روی کیوی های یخ زده مرحله 6 برزید و دوباره در یخچال بگذارید .

    10

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    9

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    12

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    11

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    13


                 

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۹/۷/۱۳۹۸   ۱۱:۲۸
  • ۱۲:۱۶   ۱۳۹۸/۷/۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرزتهیه ژله ی لیمویی و هندوانه 

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    2- داخل لیموها را خالی میکینم .

     

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    1-تعدادی لیمو رو تهیه کرده و از وسط برش میدهیم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4- داخل مخلوط کن مقداری هندوانه ریخته

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    3-لیمو های خالی شده را داخل کاسه ای ریخته و کنار میگذاریم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    6- مقداری شربت افرا به آن اضافه کرده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    5- به هندوانه ها  از اب لیموهایی که داخل کاسه ریخته بودیم اضافه میکنیم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    8- سپس از صافی رد کرده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    7- مواد را کاملا مخلوط میکینم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    10-در قالب های لیمویی که قبلا اماده کردیم میریزیم و داخل فریزر میگذاریم تا ببندد

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    9-کف روی آن را برمیداریم و دور میریزیم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    12- و بیا کنجد رویش به شکل هندوانه ای دانه میگذاریم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    11- بعد از بستن با چاقو از وسط میبریم

                 درست کردن تنقلات شب یلدا

     نوش جان

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۹/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۳۰
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۷   ۱۳۹۸/۷/۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    سیخ مزه یلدا

    شدرست کردن تنقلات شب یلدا

    2- با استفاده از قالب های فلزی

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    1-هندوانه را به لین شکل برش بزنید .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4- با استفاده از سیخ چوبی اونارو همراه با هر میوه ای که دلتون میخواد سیخ کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    3- بر روی هندوانه طرح های دلخواهتونو در بیارید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    نوش جااااااااااان

       

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۹/۷/۱۳۹۸   ۱۲:۴۱
  • ۱۲:۵۲   ۱۳۹۸/۷/۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کدو حلوایی مخصوص یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    2-آنها را از وسط نصف کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    1- به تعداد دلخواه کدو حلوایی تهیه کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4-به آنها روغن زیتون بزنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    3- دانه ها را خارج کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    5-مقداری فلفل سیاه

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4-مقداری نمک

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    7- بعد انها را داخل فر میزاریم تا برشته شن

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    6-در صورت تمایل میتونید به جای نمک شکر قهوه ای اضافه کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    8- به مدت 50 الی 60  دقیقه

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    برای تست میتونید بهشون چنگال بزنید و از پختشون مطمئن شید .

    نوش جان         

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۹/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۰۱
  • ۱۳:۳۷   ۱۳۹۸/۷/۹
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه شیرینی  به شکل هندوانه ای یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    2- سفیده رو با هم زن میزنیم تا کف کند

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    1- سفیده و زرده تخم مرغ را جدا میکینم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    5 - 45 گرم بادام زمینی پودر شده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4-در حین هم زدن سفیده بهش 10 گرشکر اضافه میکینم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    7- همه مواد را مخلوط میکینم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    6- 75 گرم پودر قند اسیاب شده بهش اضافه میکینم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    9- داخل قیف شیرینی پزی ریخته

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    8 - دوباره با هم زن مخلوط میکینم و مقداری رنگ غذا صورتی بهش اضافه میکنیم تا صورتی بشه

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    10-روی گوله ها  دانه دانه گنجد میزاریم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    9- به شگل گوله روی سینی میریزیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    12-روی سینی گوله گوله کرده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    11- همین مراحل رو تکرار میکینم با این تفاوت که به جای رنگ غذای قرمز ، سبز میزنیم به مواد

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    14-برای کرم شیرینی مقداری خامه رو روی قابلمه ای که اب در حال جوش داره قرار میدیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    13- میره توی فر برای 15 دقیقه و با دذرجه 150 سانتیگراد

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    16-و هم میزنیم تا کاملا آب و مخلوط بشن مثل ماست چکیده

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    15- به خامه ،200گرم کاکائو سفید اضافه میکنیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    17- از کرم بین دوتا شیرینی قرار میدیم

                    درست کردن تنقلات شب یلدا 

    به به ، نوش جااااااااااااااااااان

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۹/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۵۷
  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۸/۷/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    باقالی شب یلدا

    یکی از از تنقلاتی که شب یلدا بودنش مهم باقالی شب یلداست .

    دستور پخت باقالی خشک

     

    *مواد لازم

    باقالی خشک به مقدار دلخواه

    آب به اندازه‌ای که روی باقالی‌ها را بگیرد

    نمک، فلفل، سرکه، گلپر، نعناع خشک به مقدار دلخواه

    زمان لازم برای آماده سازی و پخت ۲ ساعت 

    *روش پخت باقالی خشک

     برای پختن باقالی گرم با باقالی خشک باید باقالی‌های خشک را به مدت یک روز در آب سرد قرار دهید و آب آن را یک مرتبه عوض کنید.

     پس از آن، باقالی‌ها را درون یک قابلمه ریخته و دو برابر باقالی‌ها روی آن آب بریزید و صبر کنید تا آب به جوش آید. به محض جوش آمدن آب، زیر آن را کم کنید تا سر نرود.

     در حین قل خوردن، ده دقیقه یک بار به آن سر بزنید و آن را هم بزنید و دوباره در آن را بگذارید.

    تقریبا ۴۵ دقیقه الی ۱ ساعت طول می‌کشد تا باقالی‌ها پخته شود. توجه شود که این زمان متغیر است و بستگی به جنس باقالی‌ها دارد. پس باید آن را تست کنید ببینید نرم شده است یا نه.

     پس از اینکه باقالی‌ها پخت و نرم شد، آب اضافی آن را خالی کنید.

    سرکه و فلفل را به آن اضافه کنید تا به مدت ۵ دقیقه بجوشد و سپس کمی نمک در آب آن بریزید تا طعم شوری بگیرد.

    با کمی گلپر و نعنا روی آن را تزئین کنید.

    نهایتا بسته به ذائقه‌ی خودتان می‌توانید هنگام سرو کردن باز هم نمک، فلفل و سرکه به آن اضافه کنید.

     *توجه:

    توجه کنید که اگر از باقالی تازه استفاده می‌کنید احتیاجی به قرار دادن باقالی‌ها در آب نیست، کافی است باقالی را بشویید و برای پختن در قابلمه بریزید.

    توجه شود که طبع باقالی سرد است و مصرف زیاد آن موجب نفخ یا سنگینی معده می‌شود. همچنین در بعضی از افراد به علت نقص وراثتی کمبود آنزیمی، مصرف آن می‌تواند منجر به تشدید کم خونی در این افراد شود.

    باقالی برای افرادی که دارای کمبود آنزیم گلوکز ۶ فسفات و هیدروژناز هستند (مبتلایان به فاویسم)، ممنوع است؛ زیرا دارای ترکیب‌های ویسین، کنویسین و ایزواورامیل است و ممکن است باعث خطر مرگ شود.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۳/۷/۱۳۹۸   ۱۱:۳۵
  • ۱۱:۴۲   ۱۳۹۸/۷/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز پخت لبو شب یلدا

    جز جدایی ناپذیر شب یلدا ، لبوی اونه .بدون لبو که یلدا ، یلدا نیست .

    *مواد لازم برای تهیه لبو پخته

        ۵ الی ۶ عدد لبو متوسط

        ۴ قاشق غذا خوری شکر

    *مراحل تهیه لبو پخته

    ابتدا لبو رو بدون اینکه پوست بکنیم‌خوب میشوریم.

    حالا داخل‌ قابلمه ای بزرگ ۴ الی ۵ لیوان آب ریخته و لبو رو توش گذاشته و در قابلمه هم میبندیم تا لبو بپزه.

    بعد از ۲ الی ۳ ساعت لبو پخته شده و آبش کمتر شده.

    لبو‌ رو از قابلمه در آورده و پوست میکنیم.

    حالا لبو‌‌ رو حلقه حلقه میکنیم.

    شکر‌‌ رو با آب باقیمانده داخل قابلمه مخلوط میکنیم.

    بعد حلقه های لبو رو داخل‌ قابلمه ریخته و باز حرارت میدیم تا آب لبو کاملا غلیظ بشه و به صورت شیره دربیاد.

    بعد از تقریبا یک ساعت آب لبو کشیده شده و به صورت شیره دراومده. حالا میتونیم لبو های خوشرنگ و لطیف و خوشمزه مون رو سرو کنیم.

     

    نوش جان

     

                   

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۳:۲۱   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    آبنبات لیمویی مخصوص شب یلدا

     

    طرز تهیه برش های لیمو آب نبات

    مواد موجود در اینجا بسیار ساده هستند: لیمو ، شکر و آب . به همین سادگی. من تقریبا مطمئن هستم که هر کسی می تواند این کار را انجام دهد.

    مرحله 1 : با خرد کردن لیموها به طور نازک (1 / 4-1 / 8 ″) شروع کرده و هر دانه را از بین ببرید.

    مرحله دوم : آب و شکر را در یک قابلمه بزرگ یا ماهی تابه روی حرارت متوسط گرم کنید تا شکر حل شود و مخلوط شروع به ذوب شدن کند . حرارت را کم کم یا متوسط کم کنید و برش های لیمو را اضافه کنید.

    مرحله سوم : به مدت 1 ساعت روی حرارت کم و متوسط بجوید و هر 15 دقیقه یکبار بچرخید .

    مرحله چهارم : برش های لیمو را از شربت جدا کرده و روی کاغذ перга بچسبانید. شربت را در یک ظرف قابل آب بندی نگه دارید .

    *با شربت لیمو چکار کنیم؟

     

    ·       روی سالاد میوه و یا روی این کباب های میوه ای کبابی خرد کنید .

    ·       در چای به عنوان جایگزینی برای قند یا عسل استفاده کنید.

    ·       آن را روی بستنی آغشته کنید.

    ·       آن را روی کیک پوند بریزید و یا به جای عسل در این دستور العمل باقلوا استفاده کنید .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۶/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۲۲
  • ۱۳:۲۶   ۱۳۹۸/۷/۱۶
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    در پست قبلی طرز تهیه ابنات لیمویی رو توضیح دادم .اینجا میخوام موارد استفاده از ابنات ها لیمویی رو با تصویر بهتون نشان دهم .

    درست کردن تنقلات شب یلدا
    درست کردن تنقلات شب یلدا


     

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۶/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۲۷
  • ۱۵:۳۸   ۱۳۹۸/۷/۲۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز درست کردن بیسکویت کاکائو دار شب یلدا

     کاکائو رو میتونید روی بخار و به روش بن ماری یا در مایکروفر آب کنی .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۱/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۳۹
  • ۱۳:۰۰   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر انار شب یلدا

    یک نمونه آموزش دسر انار شب یلدا  از خانم فائزه  که پیج اینستاگرامشون خانه ما هست که با شکل و توضیحات براتون میزارم .

    مواد لازم :

    بگینک پودر

    شیر

    شکر

    روغن

    آرد

    دو تا تخم مرغ

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    2

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    1

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    4

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    3

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    6

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    5

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    8

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    7

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    9

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    8/1

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    11

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    10

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    12

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    11/1

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    14

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    13

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    16

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    15

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    18

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    17

                       

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    20

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    19

     درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۱۱
  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر پاناکوتای وانیلی با تزئین میوه نارنگی شب یلدا
    نوع میوه اش با سلیقه شما قابل تغییر هست یک دسر عالی و خوشمزه و شیک برای سفره شب یلدای شما
    مواد لازم :
    شیر : ۲ لیوان

    آب: نصف لیوان

    خامه صبحانه: نصف بسته (پاکت صورتی)

    شکر: نصف لیوان

    اسانس وانیل: ۱/۴ قاشق چایخوری

    پودر ژلاتین بدون طعم: ۱ و نیم قاشق غذاخوری

    نارنگی دو عدد متوسط
    طرز تهیه پاناکوتا :

    ابتدا پودر ژلاتین را روی نصف لیوان آب سرد بپاشید و ۵ دقیقه صبر کنید تا حالت اسفنجی پیدا کند. سپس  یک دقیقه داخل مایکروفر یا روی حرارت بخار کتری بگذارید تا ژلاتین کاملا حل شود و شفاف شود.

    شیر و شکر را روی حرارت می گذاریم و شعله را متوسط می گذاریم و با همزن دستی می زنیم تا دانه های شکر کاملا حل شود و صدای دانه های شکر را موقع هم زدن نشنویم. میزان شکر را تست کنید اگر دلتان خواست شیرین تر باشد ۱/۴ پیمانه شکر اضافه کنید.

    وانیل را اضافه می کنیم. خامه را در یک ظرف جداگانه با مقدار کمی شیر کاملا حل می کنیم. سپس به مخلوط شیر و شکر اضافه می کنیم و هم می زنیم. (مقدار خامه بستگی به ذائقه شما دارد می توانید بیشتر یا کمتر استفاده کنید)

    وقتی از کناره های شیرجوش حباب های کوچکی شروع به ظاهر شدن کرد، ژلاتین را اضافه می کنیم و شعله را خاموش می کنیم.
    نارنگی هارو به صورت ورقه ورقه طوری که جدا نشه برش میزنیم و در قالب سیلیکونی می چینیم کمی از مواد رو می ریزیم و در یخچال می گذاریم وقتی کمی بست باقی مواد رو ریخته و به مدت ۳ الی ۴ ساعت داخل یخچال می گذاریم
    البته من برای اینکه سطح کار زیباتر بشه مقداری ژله الوورا ریختم و در واقع نارنگی ها در سطح کار با ژله الوورا هست

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۳:۲۳
  • ۱۴:۲۸   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    خورشت ناردون شب یلدا

    یک پیشنهاد خوشمزه برای شام شب یلدا !

    خورشت ناردونی برای شام بلندترین شب سال!این غذا که یه غذای شمالی  است پیشنهادی برای شام یلدا است.

    مواد لازم:

    مرغ                                ۱ عدد
    پیاز درشت                       ۱ عدد
    دانه انار تازه                      ۲ پیمانه
    رب گوجه فرنگی (اختیاری)   1 قاشق غذاخوری
    آب انار                              یک لیوان
    رب انار                             دوقاشق سوپخوری
    آلو بخارا                            نصف پیمانه
    نمک، فلفل ، زعفران،زردچوبه، دارچین و روغن   به مقدار لازم

     
    طرز تهیه :

    مرغ را در کره با روغن حیوانی سرخ کنید چند حبه سیر به مرغ اضافه کنید در قابلمه را بگذارید و روی شعله کم سرخ کنید تا مغز پخت شود  پیاز را خرد کرده و در روغن طلایی می کنیم.
    دانه های انار را در آن تفت می دهیم تا آب انار کشیده شده رب انار و اب انار را اضافه میکنیم وقتی مرغ کاملا طلایی شد روغن اضافی را خارج و سس را به مرغ اضافه میکنیم آلو بخارا ،نمک. فلفل و زعفران را اضافه می کنیم.
    خورشت را بدون گذاشتن درپوش قابلمه ( زیرا دانه های انار سفید خواهند شد) به مدت نیمساعت روی حرارت ملایم نگه می داریم تا اصطلاحاً جا افتاده و کاملاً به روغن بیفتد. غلظت خورش مانند فسنجان باشد. در صورت تمایل می توانیم بادمجان های سرخ شده را هم در کنار آن قرار دهیم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۴:۲۹
  • ۱۴:۴۷   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تارت خرمالو شب یلدا

    مواد لازم :
    بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۲ بسته
    کره اب شده ۷۰ گرم
    دنت شکلاتی نصف بسته
    مواد فیلینگ
    پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
    خامه قنادی۳۵۰ گرم
    پوره خرمالوی رسیده بدون پوست یک لیوان
    پودر ژلاتین ۲ ق غذاخوری
    اب جهت بنماری پودر ژلاتین نصف لیوان
    برای تزیین خرمالوهایی که زیاد شل نباشند
    ابتدا بیسکوییتهارو با غذاساز یا گوست کوب کاملا پودر کنید بعد با کره و دنت مخلوطش کنید حالت خمیری مانندی میشن .بیسکویتهارو کف قالب تارت ریخته و خوب به کف و دیواره های قالب منسجم کنید و فشار بدین تا موقع از قالب در اوردن تارت کمتر به مشکل بر بخورید.
    قالب تارت رو نیم ساعت داخل یخچال بزارید
    مواد فیلینگ رو اماده کنید
    ابتدا پودر ژلاتین و اب رو بنماری کنید.
    خامه قنادی رو کمی با همزن بزنید تا پف کنه بعد با پنیر خامه ای و پوره خرمالو مخلوطش کنید.پودر ژلاتین بنماری شده که مقداری از دما افتاده و سرد شده رو به بقیه مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید .در اینجا از مواد فیلینگ بچشید اگر شیرین تر دوست دارید بهش کمی پودر قند اضافه کنید من همیشه از خامه قنادی استفاده میکنم و زیاد شیرینش نمیکنم ذائقه ای هست و میتونید با سلیقه خودتون شیرینیش رو تغییر بدین یا حتی از پوره ی میوه ی دیگری استفاده کنید البته میوه خیلی ابکی نباشه
    میتونید یک قطره رنگ خوراکی نارنجی هم به موادتون بزنید تا رنگش بیشتر بشه این مقدار خرمالو یه نارنجی کم رنگ به مواد فیلینگتون میده اینم سلیقه ای هست من رنگ خوراکی نزدم چون میخواستم روش رو با خود میوه دیزاین کنم
    مواد پنیری رو روی کراست یا پایه بیسکوییتیمون میریزین و روش رو کمی صاف میکنیم .سپس در یخچال گذاشته بمدت چهارساعت تا فیلینگ خودش رو بگیره و سفت بشه
    خیلی از دوستان برای در اوردن تارت از قالب مشکل دارند .اول اینکه کف قالب مخصوص تارت جدا شونده هست و راحت از قالب جدا میشه و اگر خیلی میترسید یک ساعت اخر رو بجای یخچال داخل فریزر بزارید تا خوب خودش رو بگیره بعد راحتتر از قالب خارج میشه ولی یادتون باشه چون داخل فریزر بود کمی قبل از سروش تو دمای محیط بمونه بهتره و توصیه میکنم زیاد طولانی تو فریزر نزارید چون بعدا دسرتون اب میندازه
    روی دسرتون رو با خرمالو  و انار تزیین کنید

     

     درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۴:۴۸
  • ۱۴:۴۸   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تارت خرمالو شب یلدا

    مواد لازم :
    بیسکوییت پتی بور شکلاتی ۲ بسته
    کره اب شده ۷۰ گرم
    دنت شکلاتی نصف بسته
    مواد فیلینگ
    پنیر خامه ای ۲۰۰ گرم
    خامه قنادی۳۵۰ گرم
    پوره خرمالوی رسیده بدون پوست یک لیوان
    پودر ژلاتین ۲ ق غذاخوری
    اب جهت بنماری پودر ژلاتین نصف لیوان
    برای تزیین خرمالوهایی که زیاد شل نباشند
    ابتدا بیسکوییتهارو با غذاساز یا گوست کوب کاملا پودر کنید بعد با کره و دنت مخلوطش کنید حالت خمیری مانندی میشن .بیسکویتهارو کف قالب تارت ریخته و خوب به کف و دیواره های قالب منسجم کنید و فشار بدین تا موقع از قالب در اوردن تارت کمتر به مشکل بر بخورید.
    قالب تارت رو نیم ساعت داخل یخچال بزارید
    مواد فیلینگ رو اماده کنید
    ابتدا پودر ژلاتین و اب رو بنماری کنید.
    خامه قنادی رو کمی با همزن بزنید تا پف کنه بعد با پنیر خامه ای و پوره خرمالو مخلوطش کنید.پودر ژلاتین بنماری شده که مقداری از دما افتاده و سرد شده رو به بقیه مواد اضافه کنید و دوباره هم بزنید .در اینجا از مواد فیلینگ بچشید اگر شیرین تر دوست دارید بهش کمی پودر قند اضافه کنید من همیشه از خامه قنادی استفاده میکنم و زیاد شیرینش نمیکنم ذائقه ای هست و میتونید با سلیقه خودتون شیرینیش رو تغییر بدین یا حتی از پوره ی میوه ی دیگری استفاده کنید البته میوه خیلی ابکی نباشه
    میتونید یک قطره رنگ خوراکی نارنجی هم به موادتون بزنید تا رنگش بیشتر بشه این مقدار خرمالو یه نارنجی کم رنگ به مواد فیلینگتون میده اینم سلیقه ای هست من رنگ خوراکی نزدم چون میخواستم روش رو با خود میوه دیزاین کنم
    مواد پنیری رو روی کراست یا پایه بیسکوییتیمون میریزین و روش رو کمی صاف میکنیم .سپس در یخچال گذاشته بمدت چهارساعت تا فیلینگ خودش رو بگیره و سفت بشه
    خیلی از دوستان برای در اوردن تارت از قالب مشکل دارند .اول اینکه کف قالب مخصوص تارت جدا شونده هست و راحت از قالب جدا میشه و اگر خیلی میترسید یک ساعت اخر رو بجای یخچال داخل فریزر بزارید تا خوب خودش رو بگیره بعد راحتتر از قالب خارج میشه ولی یادتون باشه چون داخل فریزر بود کمی قبل از سروش تو دمای محیط بمونه بهتره و توصیه میکنم زیاد طولانی تو فریزر نزارید چون بعدا دسرتون اب میندازه
    روی دسرتون رو با خرمالو تزیین کنید

     

    درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه موس کیک انار یلدا 
        کیک کاراملی اسفنجی
        مواد لازم:
        آرد / 125گرم
        تخم مرغ / 4عدد
        کره / 125گرم
        شکرقهوه ای / 60 گرم
        شکر سفید / 60 گرم
        آب / 60ml
        وانیل / مقداری
        نمک / 1پینچ
        موس انار
        مواد لازم:
        آب انار / 2 پیمانه
        شکر / 250 گرم
        زرده تخم مرغ / 4عدد
        وانیل / 1/2 قاشق چایخوری
        نشاسته ذزت / 1قاشق سوپخوری
        پودر ژلاتین / 2 قاشق سوپخوری
        خامه فرم گرفته / 250 گرم
        رنگ خوراکی در صورت تمایل

    آشپزی :

    شکر، شکرقهوه ای، آب و کره را داخل شیرجوش میریزیم.

    روی حرارت ملایم در حدی که کره آب شده و مواد باهم مخلوط شود ( نباید بجوشد )قرار میدهیم سپس کنار میگذاریم سرد شود.

    زرده و سفیده را جدا میکنیم.

    سفیده را با هم زن میزنیم تا کاملا فرم بگیرد و از ظرف نریزد.

    زرده را با وانیل کمی میزنیم نا از حالت لختگی خارج شود ( حدود ۱ تا ۲ دقیقه )

    سپس مخلوط کره ای را به زرده ها اضافه میکنیم و با همزن میزنیم در حدی که مخلوط شود.

    سپس مخلوط آرد، بیکینگ پودر ونمک سه بار الک شده را با سفیده تخم مرغ به صورت متناوب به مواد زرده اضافه کرده و با لیسک مخلوط میکنیم.

    کف قالب ۳۰ در ۴۰ که کاغذ انداخته ایم، مایه کیک را میریزیم و در فر از قبل گرم شده به مدت ۲۰ دقیقه میپزیم. ( ۱۸۰ درجه )

    موس انار

    پودر ژلاتین، شکر، نشاسته، آب انار و وانیل را در ظرفی ریخته و کاملا مواد را با قاشق هم میزنیم تا مخلوط شود و گلوله نداشه باشد.

    بعد روی حرارت قرار میدهیم و مرتبا هم میزنیم تا نیمه گرم شود.

    زرده ها را با هم زن میزنیم کمی رنگش تغییر کند، سپس به مواد دیگر اضافه میکنیم.

    مرتب هم میزنیم تا نبرد. کمی دیگر روی حرارت قرار میدهیم تا زرده ها پخته شده و مایه به غلظت فرنی برسد. سپس کنار میگذاریم تا سرد شود، بعد از سرد شدن به خامه فرم گرفته اضافه میکنیم.

    (( من این موس کیک رو تو قالب ۱۸ سانتی درست کردم. ۱/۴ مواد کیک کاراملی رو تو قالب ۱۸ ریختم. بعد ۱/۲ مواد موس تو دستور رو روش ریختم خوشمزه بو.د کیکشو خیلی دوست داشتم. فقط انارای من زیاد خوشرنگ نبودن. هم به نظرم شکر موس اگه انار شیرین باشه زیاده. باید بنا به ذائقه کمش کرد. ))

    درست کردن تنقلات شب یلدا درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۰۸
  • ۱۵:۱۵   ۱۳۹۸/۷/۲۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر لبو  شب یلدا
    موادلازم(برای لایه ی اول«قرمزرنگ»):
    لبو متوسط پخته شده:۲ عدد
    شیر:۱/۴ لیوان
    شکر:نصف لیوان
    ابجوش:۱/۳ لیوان
    پودر ژلاتین:۲ق غ که با ۵ ق غ آب بنماری میشه
    اول از همه ۲ ق غ پودر ژلاتین و با ۵ ق غ آب سرد حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری و به روش بنماری حلش میکنیم تا خوب صاف و شفاف بشه.
    بعد میریم سراغ لبوهای پخته شده....خردشون میکنیم و میریزیمشون تو میکسر یا غذاساز .
    نصف پیمانه شکر و با ۱/۳ لیوان ابجوش حل میکنیم و به لبوها اضافه میکنیم،۱/۴ لیوان شیر و ژلاتین بنماری شده رو هم به لبوها اضافه میکنیم و همه این مواد و باهم به خوبی میکس میکنیم تا کاملا مخلوط و یدست بشه. قالبهارو اماده میکنیم و مواد اماده شده رو میریزیم داخل قالبها❌(دوستان پرکردن قالب سلیقه ایه،میتونید نصف بیشترش و پر کنید یا نصف قالب و از مواد لبویی پر کنید،من نصف بیشتر قالب رو از مواد لبویی پر کردم)❌
    وقتی قسمتی از قالبها از دسر پر شد میزاریمش یخچال تا سفت بشه و میریم سراغ مرحله بعدی که اماده کردن قسمت سفید دسر
    ❌راستی کمتر از ۱ ساعت طول میکشه تا لایه اول دسر ببنده.❌
    موادلازم(برای لایه دوم«سفیدرنگ»):
    پنیرخامه ای:۱۰۰ گرم
    وانیل:کمی
    شیر:نصف پیمانه
    خامه صبحانه: نصف پیمانه
    پودرقند:۴ ق غ
    پودر ژلاتین:۲ ق غ که با ۵ ق غ بنماری میشه
    برای لایه ی سفید رنگ،اول از همه ۲ ق غ ژلاتین و با اب حل میکنیم و میزاریم رو بخارکتری تا بنماری بشه و کاملا صاف و شفاف بشه.
    یه ظرف گود برمیداریم و خامه صبحانه و شیر و پودرقند و وانیل و میریزیم داخلش و با همزن برقی اینقدر میزنیم تا سفت بشه،بعد ژلاتینی که بنماری کرده بودیم و بهش اضافه میکنیم و باز هم میزنیم تا یدست که شد اونوقته که اماده ست.
    دسر و از یخچال در میاریم و مواد سفید اماده شده رو میریزیم روش و باز میزاریم یخچال تا سفت بشه.
    وقتی مطمئن شدید سفت شده اماده ست و از قالب جدا کنید و داخل ظرف سرو بچینید و لذتش و ببرید.
    ❌نکته:
    🔴من تو قالبهای سیلیکونی تکنفره این دسر و درست کردم،شما
    اگه دلتون خواست میتونید تو یه قالب بزرگ درست کنید.
    🔴نیازی به چرب کردن قالب نیست،اگه دسر کاملا سفت بشه،راحت از قالب جدا میشه.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲۲/۷/۱۳۹۸   ۱۵:۱۵
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان