خانه
257K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۸/۸/۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ژله مخصوص شب یلدا


    هر بسته ژله پرتقال رو با یک لیوان و نیم لیوان آب جوش درست کنید و وقتی که خنک شد توی قالبهای کروی بریزید، بعد از بسته شدن با برگ تزیین کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۸/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۰۰
  • ۱۸:۳۵   ۱۳۹۸/۸/۹
    avatar
    benyamin3199
    کاربر جديد|49 |140 پست

    سلام شب به خیرمژگان خانم 

    تمام کارهای قشنگتون رو دیدم خیلی زیبا وجالب بود واقعا تمام این ها را شما درست کردین 

    من خیلی دنبال سایت غذا میگشتم اما باز دیدم سایت زیبا کده تکه لنگه نداره همه چیز عالی وبا تصویر واضح هستش 

    امیدوارم همیشه ادامه داشته باشه

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۸/۸/۱۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه خورشت سیر انار | شام مخصوص شب یلدا

    مواد لازم:
    پودر موسیر:یک قاشق مرباخوری
    پودر سیر:یک قاشق مرباخوری
    سیر:5حبه (بزرگ)
    نمک:به میزان لازم
    انار:2 پیمانه (دان شده)
    رب انار:نصف پیمانه
    مرغ:یک کیلو
    پیاز:یک عدد (ریز)
    روغن کنجد:4 قاشق سوپ خوری
    زعفران:یک قاشق مرباخوری (اختیاری)
     
    طرز تهیه خورش سیر انار
     
    طرز تهیه:
    1. ابتدا مرغ را شسته و چربی های اضافی آن را پاک کنید.تابه را روی حرارت گذاشته و کمی مرغ را بدون افزودنی تفت دهید و در انتها 2 قاشق روغن کنجد به آن اضافه کنید و پس از 10دقیقه تفت دادن مرغ را از تابه خارج کنید.
    2. پیاز را به صورت خیلی ریز خرد کنید و آن را به همراه 2 قاشق دیگر روغن داخل تابه ریخته و طلایی کنید.سیر را شسته و پوست بگیرید و آن را رنده زده یا کاملا له کنید و پس از سرخ شدن پیاز به آن اضافه کنید .
    3. شعله را بسیار ملایم کرده و سیر را کمی تفت دهید.زردچوبه ،فلفل و نمک را نیز به مواد افزوده و یک دقیقه تفت دهید.زعفران را با نصف پیمانه آب گرم حل کنید و آن را به رب انار اضافه کنید و خوب مخلوط کرده و به پیازداغ اضافه کنید.مرغ را به مواد در حال جوش اضافه کرده و بعد از کمی جوشیدن دانه انار را نیز اضافه کنید و اجازه دهید خورش 50دقیقه تا یک ساعت جا بیفتد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۱۸   ۱۳۹۸/۸/۱۱
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    گرانولا شب یلدا | آجیل مخصوص شب یلدا

    جو پرك 200 گرم

    گندم پرك 150 گرم

    كنجد 1 ليوان

    شكر سه چهارم ليوان

    شكر قهوه اي نصف ليوان

    تخمه كدو 45 گرم

    تخمه هندوانه 40 گرم

    تخمه آفتاب گردان 45 گرم

    روغن 4 ق غ

    گيلاس يا آلبالو يك مشت پر

    برنجك 2 ليوان

    تخمه كدو و هندوانه و آفتاب گردان رو اضافه ميكنيم

    و كنجد (كه من از كنجد سفيد استفاده كردم)
    و شكر قهوه اي

    اگر شكر قهوه اي نداريد همه اش رو شكر معمولي استفاده كنيد

    گيلاس يا آلبالوها رو هسته گرفته و اضافه ميكنيم

    روغن رو اضافه كرده و خوب همه رو مخلوط ميكنيم

    همينطور كه قبلا گفتم روغن بيشتر باعث تردتر شدن گرانولا ميشه

    و البته وقتي به جاي عسل از شكر استفاده ميكنيم نهايتا جو و گندم تردتر خواهند بود (ميزان شكرش رو با ذائقه تون تنظيم كنيد)

    سيني رو توي فر 150 درجه سانتيگراد به مدت دو ساعت قرار ميديم (اگر مواد رو توي دو سيني ميريزيد زمان نصف ميشه)

    متذكر ميشم كه دماي فرها فرق ميكنه پس با رنگ جلو بريد

    هر ده دقيقه اي يكبار همش بزنيد

    مواظب باشيد دماي زياد باعث سوختن و تلخ شدن گيلاسها ميشه پس اگه فرتون دماي خيلي پايين نداره گيلاسها رو وسط كار بهش اضافه كنيد

    از فر خارج كرده برنجكها رو اضافه ميكنيم

    اجازه ميديم سرد شه

    در زيپ لاك در يخچال نگهداري ميكنيم
    اين گرانولا به دليل داشتن شكر كاملا ترد و سبك و كرانچيه و توي دهن پودر ميشه

    مجددا متذكر ميشم كه انسانها متفاوت خلق شدن پس لزوما از همه چيز خوششون نمياد. من دارم گرانولاهايي كه خودم ميخورم رو پست ميكنم اگر احساس ميكنيد از تركيبش خوشتون مياد امتحان كنيد و يا اينكه منتظر ساير ورژنهاش باشيد


    یه هفته نمیشه که گرانولای بادامی دارچینیتون رو درست کردم و الان داخل شیشه به اندازه چندقاشق بیشتر نمونده و من بسیار غمگینم ازین جهت😅😅😉بس که خوشمزه بود واقعاممنوووون🌹🌹🌹

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پیش غذا  مخصوص شب یلدا

    کل کباب شمالی

    طرز تهیه :

     بادمجون دودی ساتوری شده ، پیاز رنده ریز، سیر ساییده کمی ، گردوی ساییده شده ، آب انار ، رب انار ،و سبزیجات معطر ریز شده ، ادویه نمک و فلفل مقدار کمی 😊🍁

    ابتدا بادمجان های دودوی شده رو داخل ظرفی له کنید و گردوهارم داخل آسیاب خرد کنید و با هم کخلوط کنید و بعد بقیه مواد رو بهش اضافه کنید و اگه دوست داشتید داخل یخچال بزارید .

    نکات طرز تهیه کال کباب

        اگر سبزیجات محلی در دسترس‌تان نیست، فقط از نعناع استفاده کنید.
        مقدار سیر بیشتر بستگی به ذائقه‌تان دارد.
        دانه‌های انار ترش طعم خوبی به کال کباب می‌دهد اما اگر در دسترس نیست می‌توانید آن را حذف کنید.




    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۳/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۴۴
  • leftPublish
  • ۱۲:۳۸   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست
    benyamin3199 :

    سلام شب به خیرمژگان خانم 

    تمام کارهای قشنگتون رو دیدم خیلی زیبا وجالب بود واقعا تمام این ها را شما درست کردین 

    من خیلی دنبال سایت غذا میگشتم اما باز دیدم سایت زیبا کده تکه لنگه نداره همه چیز عالی وبا تصویر واضح هستش 

    امیدوارم همیشه ادامه داشته باشه

    ممنون از توجهتون .بیشترش کار خودمه و بقیه کار دوستان.حتما ادامه خواهد داشت 8

  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه رولت شکلات و موز | طرز تهیه شیرینی شب یلدا

    مواد لازم :
    4عدد تخم مرغ
    1 استکان شکر
    3 قاشق غ آب گرم
    ۱استکان آرد
    نصف استکان نشاسته ذرت
    نصف ق م وانیل
    ۱ ق چ بکینگ پودر
    ۲ ق غ پودر کاکائو

    طرز تهیه کیک 👇🏻
    در ابتدا زرده و سفیده تخم مرغ ها رو جدا میکنیم (تو سفیده نباید یه ذره زرده هم باشه)نصف شکر رو داخل سفیده تخم مرغ میریزیم و با دور بالای همزن انقدر میزنیم تا مثل خامه بشه(تقریبا ۵-۶ دقیقه طول میکشه)
    بقیه شکر رو هم داخل زرده تخم مرغ میریزیم و ۴-۵دقیقه هم میزنیم و بعد آب گرم و مواد خشک (الک شده)رو بهش اضافه کنید و دوباره با همزن بزنیدودر آخر هم سفیده تخم مرغ رو اضافه می کنیم و آروم هم میزنیم.
    مطابق کلیپ مواد روی داخل سینی فر بریزید(از قبل کاغذ روغنی بزارید)و حرارت فر روروی ۱۷۰ درجه تنظیم کنیدو سینی رو داخل فر بزارید تا کیک بپزه.چون قطر کیک کم هستش خیلی زود میپزه (بین ۵تا ۱۰ دقیقه)بستگی به فر داره.
    بعد از اینکه کیک پخت روی یه کاغذ روغنی دیگه بزارید و رول کنید و بزارید سرد بشه.

    برای تهیه خامه :
    ۲ ق غ پودر شانتی
    ۱۰۰ گرم خامه صبحانه
    ۸۰گرم شکلات آب شده
    ۱۰۰گرم پنیر لبنه


    طرز تهیه 👇🏻
    بجز شکلات بقیه مواد رو داخل یه ظرف بریزید و حدود ۵ دقیقه با همزن بزنید درآخر هم شکلات رو اضافه کنیدو دوباره هم بزنید ۱ ساعت بزارید تو یخچال و بعد روی کیک بزنید.

    برای روی کیک :
    ۱۰۰گرم خامه صبحانه
    ۸۰ گرم شکلات ‌

    طرز تهیه 👇🏻
    خامه رو کمی گرم میکنیم به اندازه ای که شکلات داخلش آب بشه بعد خاموش میکنیم و شکلات رو داخلش میریزیم و مرتب هم میزنیم تا آب بشه در آخر هم روی کیک میریزیم.
    نوش جان☺😋 ‌

    ✔ نکته :
    به جای پودر شانتی از خامه قنادی میتونید استفاده کنید.
    ‌‌

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    ازگیل نمکی

    به پیشنهاد یکی از دوستان شمالیم 11

    به به کونوس یا کندس تو آب نمک بخوابونی واقعا خوشمزه میشه

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۲۰:۲۱   ۱۳۹۸/۸/۱۳
    avatar
    benyamin3199
    کاربر جديد|49 |140 پست

    سلام مژگان خانم عزیز ممنون که جواب پیامم را دادین 

    اگه غذاها ی مخصوص بچه ها را که خیلی بد غذا هستند ومخصوصا حبوبات نمیخورن بهم یاد میدین چون دیگه نمیدونم چی درست کنم مژگان خانم شانتی به چی میگن 

    ممنونم ازتون

    ویرایش شده توسط benyamin3199 در تاریخ ۱۳/۸/۱۳۹۸   ۲۲:۲۱
  • ۱۱:۵۸   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کیک شکلاتی مخصوص شب یلدا | کیک شکلاتی

    میخوام براتئن یه دستور پخت کیک شکلاتی بزارم که میتونید در مهمانی شب یلدا و سایر مهمونی ها  باهاش پذیرایی کنید .


    کیک_شکلاتی

    دستور کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و بدون همزن
    .
    آرد سه لیوان
    شکر 2 لیوان
    پودر کاکائو نصف لیوان
    جوش شیرین 2 ق چ
    نمک 1 ق چ
    آب گرم 2 لیوان
    روغن مایع سه چهارم لیوان
    سرکه سفید 2 ق غ
    نسکافه 1 ق غ
    وانیل 1 ق چ

    فر رو روی درجه 180 قرار میدیم
    آرد و  شکر و کاکائو و جوش شیرین و نمک رو توی ظرف بزرگی میریزیم
    فقط به اندازه ای که مخلوط شه با همزن دستی هم میزنیم.
    در ظرفی دیگه آب و روغن و سرکه و نسکافه و وانیل رو مخلوط میکنیم
    مایع رو به مواد خشک اضافه میکنیم
    چون جوش شیرین با سرکه سریع عمل میکنه به محض اینکه مایع رو توی مخلوط آرد میریزید شروع میکنه به تولید حباب؛ پس زیاد هم زدنش باعث میشه حباب ها از بین برن و کیک خوب پف نکنه. خیلی خیلی کم هم بزنید.
    تذکر: به هیچ وجه از همزن برقی استفاده نکنید
    (من همیشه اول مواد خشک میریزیم و بعد وسطشو گود میکنم مایعات رو میریزم )
    اگه میخواین کیک رو توی یک قالب درست کنید از قبل کاغذ روغنی بندازین و چرب کنید
    اندازه قالب 25×35
    دستور گاناش
    1 بسته خامه صبحانه رو روی حرارت گذاشتم و با همزن دستی هم زدم تا کناره هاش حباب بزنه ولی نجوشه و حرارت رو خاموش کردم سپس 200 گرم شکلات تخته خورد شده رو بهش اضافه کردم و گذاشتم گاناش سرد بشه

    کیک شکلاتی بدون تخم مرغ و بدون همزن رو درست کردم بعد از سرد شدن با چاقو به صورت مربع برش دادم و هر کدوم رو توی گاناش زدم گذاشتم بخچال گاناش خودشو بگیره و شکلات صبحونه رو توی قیف ریختم و تزیین کردم روی هر تکه کیک گل شکری گذاشتم
    کاری از پیج دوست هنرمند:
    @pariyachef
    .

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۲:۰۳   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست
    benyamin3199 :

    سلام مژگان خانم عزیز ممنون که جواب پیامم را دادین 

    اگه غذاها ی مخصوص بچه ها را که خیلی بد غذا هستند ومخصوصا حبوبات نمیخورن بهم یاد میدین چون دیگه نمیدونم چی درست کنم مژگان خانم شانتی به چی میگن 

    ممنونم ازتون

    بله حتما ،یکی از مهمترین عوامل در غذا خوردن بچه ها .تزیین غذاشون به شکل های کودکانه است .اینجوری میتونید تحت تاثیر قرار بدینشون و به غذا میل پیدا کنن .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۴/۸/۱۳۹۸   ۱۲:۱۹
  • ۱۲:۱۲   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر ترایفل اناری شب یلدا
    .
    .
    دسری لذیذ و پرطرفدار
    .
    .

    1_کيک اسفنجي سه تخم مرغي يک عدد
    2 -مارمالاد به ميزان لازم و یا خامه فرم گرفته
    3 - پودر ژله دو بسته
    4 - خامه ي فرم گرفته 300 گرم
    5 - کمپوت هلو يک بسته( یا میوه تازه و دلخواه)
    6 - پودر کاستارد 60 گرم
    7 - شکر 120 گرم
    8 - شير 500 ميلي ليتر
    9 - کره 50گرم
    طرز تهیه
    کیک اسفنجي را از ارتفاع دو قسمت کرده و روی یک قسمت آن مارمالاد و یا خامه بزنید(من خامه زدم) و لایه دوم‌را روی ان قرار دهید .
    کف ظرف مورد نظر به صورت يک تکه يا تکه تکه شده بچینید

    ژله را طبق دستور پشت جعبه آماده کنید و در يخچال بگذاريد تا کمی سفت بشه (من اینبار از ژله انار استفاده کردم)
    سپس روي کيک ها بریزید ،و در يخچال بگذارید تا خودش رو بگیره
    در این فاصله کرم کاستارد را طبق دستور زير آماده کنید
    شکر و پودرکاستارد را در قابلمه ريخته،شير را هم اضافه کنید و روي حرارت قرار دهید و مدام هم بزنید تا بجوشد و غليظ شود.از روي حرارت برداريد کره رو اضافه وخوب مخلوط کنید و بگذارید خنک شود
    حال کرم خنک شده را روي ژله ي بسته شده ریخته و در يخچال قرار دهید تا خنک شود
    در نهایت با خامه ،کمپوت میوه یا میوه تازه و دلخواه تزئین کنید (انار و برگ تازه پونه)
    این دسر رابا انواع ژله با طعم و مزه دلخواه میتوانید تهیه کنیدو یا به جای کاستارد از پودینگ استفاده کنید.
    نکته :
    1_میتوانید یه لایه ژله با مخلوط میوه رو در ابتدا کف ظرف بریزید و بگذارید ژله ببنده و بعد کیک رو روی لایه ژله ای قرار بدید و کرم کاستارد رو روی کیک بریزید و در نهایت با خامه و میوه مورد نظر تزئین کنیداما من به روشی که در بالا ذکر کردم بیشتر می پسندم البته بازم‌تکرار میکنم بذارید ژله نیم بند بشه بعد روی تکه های کیک بریزید.
    2_اندازه لایه ها اختیاریه و میتوانید کمتر یا بیشتر کنید.
    .
    .

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۲۱   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه کرم لبو مخصوص شب یلدا


    مواد لازم:لبوی پخته و پوره شده(اگه رنده میکنید رنده ریز باشه)۲۰۰ گرم،شیر دولیوان فرانسوی،اب لبوی پخته یک لیوان،شکریک لیوان،خامه ۲۰۰ گرم،وانیل نصف قاشق چایخوری،پودر ژلاتین سه قاشق غذاخوری.


    طرزتهیه:شیر و خامه وشکرو پودر ژلاتین رو روی حرارت ملایم قرار بدین و هم بزنیدتا شکرحل بشه ،بعد اب لبو رو اضافه کنید و به هم زدن ادامه بدید تا ژلاتین داخل محلولتون باز بشه ،ژلاتین معمولا با اندک حرارتی حل میشه پس اگه شیرتون داغ شده حتما حل شده نگران نباشید،دراخر پوره لبو رو اضافه کنید و مخلوطش کنید بعد زیر گاز رو خاموش کنید و وقتی از داغی افتاد داخل قالبتون بریزید و توی یخچال برای مدت چندساعت قراربدین تا سفت بشه و ببنده،بعد طبق معمول قالبتون رو داخل اب جوش قرار بدین و برش گردونید،امیدوارم درست کنید و لذت ببرید،نوش جاااان
    .
    .
    .
    .
    .

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۲۷   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پاناکوتای انار | دسر مخصوص شب یلدا



    مواد لازم:ژله هندونه یک عدد،انار دون شده بسته به اندازه قالبتون( من از یک و نیم لیوان انار دون شده استفاده کردم)،شیر سه لیوان،شکر یک لیوان،پودرژلاتین سه قاشق غذاخوری،وانیل نصف قاشق چایخوری،خامه ۲۰۰ گرم.


    طرزتهیه:واسه قسمت اناری ژله هندونه ای رو با دولیوان اب جوش حل کنید و اجازه بدید تا سرد بشه بعد انار رو کف قالبتون بریزید و از مایع ژله روش بریزید به اندازه ای که انار ها از کف قالب حرکت نکنند،بعد داخل یخچال قراربدین تا سفت بشه،چندساعتی که گذشت و ژلتون خوب بست،پاناکوتارو درست کنیدبه این شکل که همه مواد رو باهم داخل قابلمه ای بریزید و با حرارت کم روی گاز قرار بدین و مدام هم بزنید تا شکر داخل شیر حل بشه و ژلاتین باز بشه بعد اجازه بدید سرد بشه و اونو روی قسمت ژله ایتون بریزید و داخل یخچال قرار بدین تا یک شب بمونه(میتونید قابلمه رو داخل یه کاسه اب سرد قرار بدین تا زود سرد بشه،حتما برای یکدست شدن پاناکوتا موقع ریختش اونو از صافی رد کنید. )بعد داخل اب جوش قراربدین و برش گردونید

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۴۵   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    ژله ویژه و مخصوص برای شب یلدا


    طرزتهیه:
    یک بسته ژله روبایک سوم لیوان آب حل کردم ویک سوم لیوان شکرهم اضافه کردم گذاشتم روی بخار کتری تاحل بشه وقتی حل شدباهمزن ۵دقیقه هم زدم تاپف کنه گاهی به ۱۵ دقیقه هم میرسه ولی تاجایی هم بزنید که خوب پف کنه بعد روی ظرف رو‌پودرنارگیل ریختم وژله روریختم روش،بعد ۳ساعت روش پودر نارگیل ریختم و قالب زدم باپودر پسته تزیین کردم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    راحت الحلقوم اناری مخصوص شب یلدا | دسر شب یلدا

    مواد لازم :
    شكر 2 ليوان
    گلاب 8 ق غ
    جوهر ليمو 1 ق چ
    پودر ژله انار 8 ق غ
    آب 2 ليوان
    كره 4 ق غ
    آرد بميزان لازم
    ابتدا نشاسته را با كمي آب مخلوط كرده ميزاريم تا نشاسته ته نشين بشه اونوقت اب رويه نشاسته را تماماجمع كرده بيرون ميريزيم
    حالا 2 ليوان آب دوباره روي نشاسته ريخته همراه شكر،جوهر ليمو،پودر ژله،گلاب همرو با هم خوب مخلوط كرده ميزاريم روي حرارت ملايم مرتب هم ميزنيم تا مثل حلوا سفت بشه و وسط قابلمه جمع بشه حدودا نيم ساعت زمان ميبره در اخر كره را اضافه كرده همزده از رو حرارت برميداريم.

    كف ظرف پيركس را چرب كرده و مواد را داخل ظرف ريخته با پشت قاشق يا دست سطح مواد را صاف كرده داخل يخچال بمدت 2 ساعت قرار ميدهيم بعد بشكل دلخواه يا برش زده يا قالب ميزنيم بعد داخل آرد ميغلتونيم و داخل ظرف سرو قرار ميدهيم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۴:۲۷   ۱۳۹۸/۸/۱۴
    avatar
    benyamin3199
    کاربر جديد|49 |140 پست

    سلام مژگان خانم عزیز 

    ممنون بابت غذاهای کودکانه تون تو رو خدا من که دیگه دلم اب شد چقدر چیزهای قشنگ درست کردین فوق العاده است واقعا میگن طرف از هر انگشتش یه هنر میریزه به شما میگن خوش به حال اطرافیانتون با این همه غذای خوشمزه که ادم رو به وجد میاره یه شما خاص هستین ویه اهو خانم گلم

    دورادور  روی ماهتون رو میبوسم ودستت درد نکنه

    ویرایش شده توسط benyamin3199 در تاریخ ۱۴/۸/۱۳۹۸   ۱۴:۳۲
  • ۱۵:۱۶   ۱۳۹۸/۸/۱۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست
    benyamin3199 :

    سلام مژگان خانم عزیز 

    ممنون بابت غذاهای کودکانه تون تو رو خدا من که دیگه دلم اب شد چقدر چیزهای قشنگ درست کردین فوق العاده است واقعا میگن طرف از هر انگشتش یه هنر میریزه به شما میگن خوش به حال اطرافیانتون با این همه غذای خوشمزه که ادم رو به وجد میاره یه شما خاص هستین ویه اهو خانم گلم

    دورادور  روی ماهتون رو میبوسم ودستت درد نکنه

    ممنون از لطفت عزیزم .هنر سایر دوستان هم هست .من به تنهایی از پس این همه غذا بر نمیام 11

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۸/۸/۱۳۹۸   ۱۵:۱۶
  • ۱۵:۱۷   ۱۳۹۸/۸/۱۸
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر ویژه و مخصوص برای شب یلدا


    شير : ٤ ليوان
    شكر : ٥ ق غ خ
    پودر كاكائو : ٢ ق غ خ
    آرد معمولى : ٣ ق غ خ سر پر (تقریبا ۱ لیوان سرخالی)
    ‌‌
    طرز تهیه
    همه ى مواد رو توى ظرف بزرگ مخلوط كنيد و روى اجاق با شعله ى ملايم بپزيد و مدام هم بزنيد تا به غلظت برسه و بعداز روى اجاق برداريد و ٨٠ گرم شكلات تلخ،نوك ق چ خ وانيل و يه قاشق كره اضافه كنيد و با ميكسر هم بزنيد تا يكدست بشه....
    خوب كرم شكلاتى رو اماده كرديم،حالا يه بسته بيسكوئيت پتى بور رو پودر كنيد و توى ظرف مستطيلى پخش كنيد و بعد كرم شكلاتى رو روش پخش و يكدست كنيد و بذاريد سه چهار ساعت تو يخچال تا سفت وخنك بشه،بعد روى كرم شكلاتى خامه ى فرم گرفته بريزيد و به آرامى پخش كنيد تا يكدست بشه و بعد برش بزنيد و به وسيله ى ليسك رول كنيد و توى بشقاب بچينيد

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۱۸/۸/۱۳۹۸   ۱۵:۱۷
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان