آجیل شب یلدا | طرز تهیه بادام بو داده
دستور العمل اصلی بادام بو داده
مراحل آماده سازی
1- برای شروع ، بزرگترین ماهیتابه خود را بردارید حتما دسته دار باشد .
2- شکر ، آب و دارچین یا ادویه جات ترشی جات را در قابلمه اضافه کنید و همه چیز را با حرارت متوسط به جوش آورید.
3- پس از جوشاندن آب شکر ، می توانید بادام را در ماهیتابه بگذارید. اجاق گاز را روی درجه دوم بالاتر قرار دهید و بادام را با توده قند هم بزنید تا به طور مساوی در همه جا پوشانده شود.
4-پس از 5-7 دقیقه تکان دهنده ، آب در حال حاضر تا حد زیادی تبخیر می شود. بادام سپس در شربت شکر شناور می شوند. وقتی شکر حباب می اندازد ، تبلور مجدد آغاز می شود. 3-5 دقیقه دیگر هم بزنید.
50-5 گرم شکر بیشتر بادام را اضافه کرده و خوب هم بزنید. بله ، می دانم - واقعاً شکر زیادی بود ، اما باور کنید که آخرین بار ، بادام را بسیار ترد می کند. توده خشک و تند می شود و کت که بادام را احاطه کرده است ، اکنون کمی شنی به نظر می رسد.
6-گرما را خاموش کرده و به مدت 3-5 دقیقه هم بزنید تا شکر تازه اضافه شده به راحتی ذوب شود. پس از آن آنها آماده هستند! مهم است که شما دیگر بادام را در ماهیتابه نگذارید ، زیرا در غیر این صورت شکر از آنها خارج می شود.
7-از اسپاتول(کاغذ شیرینی پزی) استفاده کنید تا بادام را روی سینی مخصوص پخت و پز قرار دهید.
ابتدا کاغذ را با روغن زیتون بپوشانید تا بادام به آن چسبیده نشود. اطمینان حاصل کنید که بادام در کنار یکدیگر قرار دارند و تا حد امکان به هم بچسبند.
8-هنگامی که آنها کمی خنک شدند ، می توانید آنها را با دستان جدا کنید.