خانه
257K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۸/۸/۲۵
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    پاستیل یلدایی
    موادلازم:
    سه رنگ ژله
    قرمز هرطعمي كه دوست دارين
    ژله ليمو(سبز)
    ژله الوورا

    هربسته ژله رو با ١/٥ ق غذاخوري پودرژلاتين مخلوط مي كنيم با ٣/٤ پيمانه اب حل كرده روي بخاراب كاملا شفاف كرده بعدازخنك شدن ٤ ق شيربه هررنگ اضافه مي كنيم داخل قالب موردنظر ميريزيم وبعديخچال
    براي اين ژله ها اگرقالب نداشتين ميتونين قالب بزنين
    اول داخل يك سيني متوسط سلفون كشيده ژله قرمز رو بريزين بذارين يخچال يك ربع وقتي كه بست مياريم بيرون وروشو يك رديف نازك ژله الورا
    من هركدوم ازرنگاروبراي اينكه مات بشه وقتي كاملا سردشد سه تا ٤ ق شيرهم دما شده با محيط ريختم وخوب هم زدم بعدداخل سيني ريختم
    الورا مخلوط با شيررو كه ريختيم دوباره ميذاريم يخچال ١٠ دقيقه بعد درمياريم وروشو ژله ليمو مخلوط با چندقاشق شيرريخته ودوباره ميذاريم ببنده اگرداخل فريزر بذارين سريعتر مي بنده پس ازيك ساعت ازفريزر درمياريم وپاستيلاي خوشگلو قالب مي رنيم وروشو تخم خرفه ريختم براي دونه هاي هندوانه
    دوستان شيرينيه اين پاستيلا كمه ولي من دوست دارم شيرينيشو پس اگر شيرينتردوست دارين دو ق شكرهم همراه ژلاتين با پودرژله تون مخلوط كنين
    اگرتوي قالب هم مي ريزيم به همين صورت عمل كنين اول قرمز بعد ازبستن ژله الورا وبعد ليمو يادتون نره براي خوشگل شدن رنگا حتما شيررو به ژله بن ماري خنك شده اضافه كنين نوش جان.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۶:۰۱   ۱۳۹۸/۸/۲۵
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    درست کردن و تزیین میوه خشک یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۰۹:۴۷   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شیرینی مخصوص یلدای 98

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۱۰   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر شب یلدا
    پاناکوتا انار🤩
    سبد میوه

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۰:۱۶   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر مخصوص شب یلدا

    دسر شیر عسلی :
    مواد لازم:
    شیر ۳ پیمانه
    شیر عسلی ۱ قوطی حدود ۴۰۰ گرم
    آب ۱ پیمانه
    پودر ژلاتین ۳ قاشق غذاخوری سرپر
    وانیل نصف قاشق چایخوری
    پودر کاکائو ۱ قاشق غذاخوری
    نسکافه فوری ۱ قاشق غذاخوری
    خامه صبحانه ۱۰۰ گرم
    طرز تهیه:
    شیر را در قابلمه ای ریخته و روی حرارت ملایم میذاریم تا داغ شود ولی نجوشد،در کاسه ای یک پیمانه آب میریزیم و پودر ژلاتین را بهش اضافه میکنیم تا اسفنجی شود سپس روی سماور در حال جوش میذاریم تا بن ماری شود،بعد از اینکه شیر داغ شد شیر عسلی رو بهش اضافه میکنیم و سپس وانیل رو اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم تا شیر عسلی در شیر حل شود،سپس اجازه میدیم خنک بشه بعد چند قاشق از مواد دسرمونو به خامه صبحانه اضافه میکنیم و با قاشق کمی هم میزنیم سپس خامه ی حل شده در شیر را دوباره به مواد اضافه کرده و با همزن دستی هم میزنیم وقتی پودر ژلاتین شفاف شد میذاریم کمی خنک بشه و به دسرمون اضافه میکنیم و با همزن دستی هم میزنیم،مواد را به سه قسمت تقسیم میکنیم به یک قسمتش یک قاشق غذاخوری پودر کاکائو اضافه کنیم و به قسمت دیگش یک قاشق غذاخوری نسکافه فوری اضافه میکنیم و یه قسمتشم ساده میمونه،بهتره برای بهتر حل شدن پودر کاکائو و نسکافه اول اونا رو تو چند قاشق از مواد دسر حل کنید بعد هر کدومو به یکی از سه قسمتا اضافه کنیم.
    قالب مورد نظرو چرب میکنیم و اول لایه نسکافه ای توش میریزیم و میذاریم تو یخچال تا تقریبا ببنده بعد با قاشق و آرام لایه کاکائویی رو اضافه میکنیم و دوباره میذاریم تقریبا ببنده و بعدش لایه نسکافه ای رو میریزیم و زمانی که اون لایه هم خودشو گرفت لایه ی شیرعسلی ساده یا سفید رو اضافه میکنیم و بعدش دوباره لایه کاکائویی و در آخر لایه ی سفید رو اضافه میکنیم و قالبو بمدت ۵ ساعت داخل یخچال میذاریم تا کامل ببنده بعد دسر را از قالب خارج میکنیم.
    توجه کنید هر لایه که تقریبا خودشو گرفت لایه ی بعدی رو اضافه کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۱۹   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کیک خانگی برای یلدا


    🍥‌کیک آجیلی🍥

    (دستور خانم صالحه دردایی عزیز)
    مواد لازم:
    1- آرد سفید، 250 گرم یا دو پیمانه
    2- بکینگ پودر، 2 قاشق چایخوری سرصاف
    3- نمک، یک چهارم قاشق چایخوری
    4- شیر 100 گرم
    5- ماست، 50 گرم
    6- تخم مرغ، 2 عدد
    7- شکر 200 گرم یا یک پیمانه
    8- آب پرتغال تازه، 2 قاشق سوپخوری (یا در صورت عدم دسترسی، شیر)
    9- رنده پوست پرتغال، از یک عدد پرتغال کوچک
    10- وانیل، یک هشتم قاشق چایخوری
    11- روغن مایع، 100 گرم (یک دوم پیمانه)
    مواد رویه:
    1- کره، 50 گرم
    2- عسل، 5 قاشق غذاخوری
    3- پودر قند، 50 گرم
    4- آب یا گلاب، 2 قاشق سوپخوری
    5- محلول زعفران، یک چهارم قاشق چایخوری (در صورت تمایل)
    6- آجیل دلخواه، حدود 100 تا 150 گرم
    7- پودر نارگیل و پسته

    طرز تهیه:
    برای تهیه ی کیک دقت کنید که کلیه مواد به دمای محیط رسیده باشند. کف قالب گرد به قطر 25 سانتیمتر را کاغذ روغنی بیاندازید یا با روغن جامد آب شده یا روغن نیمه جامد چرب کرده و آردپاشی کنید. سپس آرد اضافه را بتکانید و آن را در یخچال قرار دهید. فر را با دمای 180 درجه سانتیگراد گرم کنید. آرد و بکینگ پودر را الک کرده و سپس نمک را با آن مخلوط کنید. شیر را کم کم به ماست اضافه کرده و هم بزنید و کنار بگذارید. تخم مرغ ها را کمی با همزن برقی بزنید تا باز شوند، سپس شکر، آب پرتقال، وانیل و رنده پوست پرتغال را اضافه کرده و مواد را با درجه متوسط همزن برقی هم بزنید تا رنگ آنها روشن و حجیم شود. بیش از اندازه نیز هم نزنید. سپس روغن و مخلوط آرد را اضافه کنید و با مفتول سیمی دستی یا با دور کند همزن در حد مخلوط شدن بزنید. سپس مخلوط شیر را نیز افزوده و کمی در حد مخلوط شدن هم بزنید. کیک را به مدت تقریبی 30 تا 40 دقیقه بپزید. سپس آنرا از فر خارج کرده و کنار بگذارید تا حدود 5 دقیقه خنک شود، سپس از قالب جدا و روی توری سیمی کاملا خنک کنید.
    برای تهیه مواد رویه می توانید از پرک یا خلال بادام و یا مخلوطی از مغزها که در دسترس دارید استفاده کنید. در صورت استفاده از بادام توصیه می شود آنرا به مدت 10 دقیقه در فر 180 درجه برشته کنید. کره، عسل

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۲۷   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    ژله هندوانه مخصوص شب یلدا


    مرحله اول قسمت سبز : ژله لیمو یا کیوی (هر ژله سبز رنگی میشه)
    یه بسته ژله لیمو رو با یه لیوان آب جوش هم زدم تا یکدست بشه بعد نصف لیوان آب سرد بهش اضافه کردم
    چون رنگش کمرنگ بود من کمی رنگ غذای سبز بهش اضافه کردم که دلخواه هستش میتونید اضافه نکنید.
    و بعد توی لیوان ریختم و گذاشتم حدود ۳۰ تا ۴۰ دقیقه (تا زمانی که سفت بشه) تو یخچال .

    مرحله دوم قسمت سفید: ژله آلوورا رو با یه لیوان آب جوش هم میزنیم تا یکدست بشه بعد یه لیوان بستنی که تو دمای محیط آب شده رو بهش اضافه میکنیم و در حد مخلوط و یکدست شدن هم میزنیم دقت کنید زیاد هم نزنید.
    بعد روی قسمت سبز رنگ میریزیم و میزاریم یخچال تا خودش رو بگیره
    .
    مرحله سوم هسته های هندونه: شکلات تخته ای رو آب کردم و داخل قیف ریختم و روی دیواره های لیوان به شکل اشک ریختم. چون لیوان سرد هستش خودش رو زود میگیره.
    .
    مرحله چهارم قسمت قرمز: ژله هندوانه رو مثل مرحله اول آماده کردم و داخل لیوان ریختم تا کمی نزدیک لبه لیوان

    برای تزیین هم هندوانه رو اسکوپ زدم و روی ژله گذاشتم

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۳۵   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر شب یلدا
    سلام دوستان گلم.
    اینم یه ایده قشنگ و جذاب برای شب یلدا

    .

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    ویرایش شده توسط مژگان جون  در تاریخ ۲/۹/۱۳۹۸   ۱۰:۵۶
  • ۱۱:۱۸   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه شکلات یلدا

    شکلات تخته ای رابه روش بن ماری یا در مایکروفر آب کنید.

    سپس پنج مغز همراه با مغز بادام فندق پسته بادام زمینی و گردو و هر انچه دلتون میخواد رو روش بریزید و دریخچال بگذارید تا ببنده .
    بسیار خوشمزه و شیک مخصوص یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • leftPublish
  • ۱۱:۲۰   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    بیسکوئیت شکلاتی مخصوص یلدا


    مواد لازم :
    بیسکویت ساقه طلایی
    شکلات تلخ
    نان تارت
    انار دون شده
    خلال پسته .
    طرز تهیه :
    ابتدا شکلات تلخ یا شیرین رو به روش حرارت غیر مستقیم (بنماری), روی بخارکتری ذوب کنید، سپس شکلات آب شده رو روی بیسکوییت های ساقه طلایی یا پتی بور یا هر بیسکوییتی که دوست داشتید بریزید و نان تارت رو با احتیاط با چاقو به دو نیم تقسیم کنید و روی ساقه طلایی بچسبانید و بعد با انار و خلال پسته یا هر نوع ترایفلی که در دسترس داشتید بیسکویت ها رو تزیینشون کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۳۲   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست


    ژله انار یلدا 🍉🍉🍉
    .
    اول قالب مورد نظرتون رو با روغن مایع چرب کنین و روغن های اضافشو با دستمال بگیرین یه بسته پودر ژله انار رو به دو پیمانه آب جوش مخلوط کنین تا شفاف بشه بزارین سرد بشه یکمی تو قالب بریزین کمی لخته ببنده دانه های انار رو تو ژله بریزین و بزارین ببنده ژله آلورا رو با یه پیمانه آب جوش حل کنین و بزارین به دمای محیط برسه خیلی مهمه که شیر و ژله هم دما باشن وگرنه شیر میبره و دون دون میشه حالا بعد اینکه لایه اول بست لایه دوم رو بریزین تا ببنده این روند رو ادامه بدین تا قالب پر بشه.نوش جونتون🥰
    این ژله واسه روزای پاییزی و مخصوصا شب یلدا عالیهه

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۸/۹/۲
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه مربای انار


    مواد لازم:
    ۲ لیوان انار دونه شده
    ۱/۵ لیوان شکر
    ۱/۵ لیوان آب
    ۱ ق م آبلیمو
    طرز تهیه:
    دانه های انار، شکر و آب را داخل قابلمه‌ای ریخته و مخلوط کنید سپس روی شعله متوسط بگذارید تا بجوشد. وقتی شروع به جوشیدن کرد شعله را کم کنید و کمی هم بزنید. حدود ۲۰ دقیقه درهمان حالت بجوشد. هر چند دقیقه غلظتش را کنترل کنید. وقتی به غلظت دلخواه رسید کمی آبلیمو اضافه کنید و چند دقیقه دیگر بگذارید تا بجوشد. مربای شما آماده است شعله را خاموش کنید.
    اگر زیاد بجوشانید تا آبش خیلی کم شود رنگ مربا تیره میشود.
    اگر مربا را همان موقع و در چند روز بعد مصرف میکنید داخل قابلمه بماند تا سرد شود سپس داخل شیشه بریزید. ولی اگر برای مدت طولانی میماند بهتر است زمانی که مربا داغ است داخل شیشه بریزید و در آن را محکم ببندید تا حالت وکیوم داشته باش

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۰:۵۵   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    شکلات انار مخصوص یلدا

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۰۹   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ژله برای یلدا | ژله به شکل هندوانه

    رنگ قرمز : ۱ بسته ژله ی دلخواه قرمز ( توت فرنگی انار هندوانه گیلاس و آلبالو ) به اضافه یک لیوان آب جوش نصف لیوان آب سرد .
    رنگ سفید : یک بسته ژله ی آلو اورا و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیرسرد کم چرب یا بستنی .
    رنگ سبز : یک بسته ژله ی سبز (مثل طالبی یا لیمو یا کیوی ) و یک لیوان آب جوش و نصف لیوان شیر سرد کم چرب .
    شکلات چیپسی برای تخمه های هندوانه
    .
    .
    اول قالب رو بشورید ولی خشکش نکنید حالا فقط دوقطره روغن بزنيد و قالب رو نیم ساعت داخل فریزر قرار بديد تا قالب یخ بزنه .
    حالا ژله سبز رو با یک لیوان آب جوش حل کرده بعد از سرد شدن نصف لیوان شیر داخلش میریزیم و بريزيد داخل قالب يخ زده و بزاريد تو يخچال تا ببنده.
    حالا ژله ی آلواورا رو با یک لیوان آب جوش حل کنید بعد نیم ساعت بذارید یخچال تا خنک بشه. بعد نصف لیوان شیر سرد رو داخل ژله ی سرد بریزید اگه ژله ولرم باشه وشیر بریزید شیر تو ژله بریده میشه. بعد از بستن لایه اول ، لایه دوم رو با قاشق روش بریزید. لایه ها نباید خیلی سفت بشن و بمدت زیاد در یخچال بمونن چون بعدا باعث جدا شدن لایه ها از همدیگه می شن.
    حالا ژله ی قرمز رو با آب جوش کاملا حل کنید تا کاملا شفاف بشه بعد نصف لیوان آب سرد بریزید و نیم ساعت ژله رو داخل یخچال بزاريد تا نیم بند بشه. یک حالتی بشه مثل سفیده ی تخم مرغ شکلات چیپسی رو در ژله ی نیم بند بریزید تا شكلات چيپسى تو ژله معلق بمونه.اگر ژله نیم بند نشه شکلات چیپسی ته نشین میشه پس حتما این قسمت رو رعایت کنید. ژله ی قرمز رو روى لايه دوم بريزيد.حالا قالب رو دو سه ساعت ميزازيم داخل يخچال تا ببنده و بعد از قالب جدا ميكنيم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۴۴   ۱۳۹۸/۹/۳
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه یه شیرینی آسان برای شب یلدا

    مواد لازم :
    پودر نارگیل ۳۰۰ گرم
    سفیده تخم مرغ  ۳۰۰ گرم(حدودا هشت عدد سفیده ولی حتما وزن کنید)
    روغن مایع ۱۸۰ _۱۹۰ گرم
    شکر ۵۵۰ _۵۰۰ گرم
    آبلیمو ۱ ق غ
    آرد برنج  ۲۵_۳۰ گرم
    وانیل  یک چهارم ق چ
    شکر و نارگیل رو مخلوط کرده روغن و سفیده رو میریزیم 2بار از چرخ گوشت رد میکنیم یا2دقیقه در غذاساز میکس میکنیم
    مایه رو میذاریم رو حرارت ملایم10-15دقیقه داغ میزنیم
    مایه اصلا نباید بجوشه
    تا زمانیکه دونه های شکرحل بشه
    بعد از روحرارت برمیداریم کمی که از داغی افتاد،وانیل و آبلیمو رو اضافه میکنیم.وقتی حرارتش رو از دست داد و تقریبا سرد شد،ارد برنج رو اضافه میکنیم و خوب همش میزنیم.موادمون شله
    تو دمای محیط میگذاریم دو سه ساعتی بمونه.بعدش کمی سفت میشه
    (من اون دو سه ساعت رو در یخچال استراحت دادم) سپس خمیر را داخل قیف ریخته و به سایز دلخواهتان روی سینی فر که با کاغذ روغنی پوشانده ای در سینی با فاصله قرار دهید . تیزی روی شیرینی را میتوانید با انگشتتان که چرب کرده اید بگیرید
    فر را با دمای ۲۰۰ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود و ۲ عدد شیرینی را امتحانی بپزید ۱۰ دقیقه فر باید روی دمای ۲۰۰ بماند بعد ۱۵ – ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد بپزید شیرینیها اگر پخت کامل نداشته باشند بعد از خارج کردن از فر پفشان میخوابد
    زمان پخت کافی متناسب با فرتان را باید خودتان بدست آورید ✅به احتمال زیاد در فرهای گازی برای ترک خوردن باید از شعله بالا استفاده کنید و بعد شعله پایین برای پخت.ولی باز هم تاکید میکنم که اول دوتادونه بپزید تا دمای فر خودتون رو بدست بیارید
    ✅حتما سفیده ها رو وزن کنید.بخاطر کوچک بزرگ بودن تخم مرغها نمیشه دقیقا گفت چند تا سفیده ی تخم مرغ مورد نیاز هست

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۱۷   ۱۳۹۸/۹/۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    ژله مخصوص شب یلدا | دسر شب یلدا | تنقلات شب یلدا


    . ژله آلوورا یک بسته، خامه صبحانه 100 گرم، ژله انار یک بسته، انار دون شده ژله آلوورا یک عدد
    .
    .
    اول ژله آلوورا رو با یک و نیم پیمانه آبجوش هم می زنیم تا کاملا حل بشه .دونه های انار رو داخل ليوان می ریزیم(ميتونيد از قالب هم استفاده كنيد)
    نصف ژله آلوورا رو به آرامی و با قاشق داخل ليوان می ریزیم .بعد ميزاريم داخل يخچال تا ببنده .
    50 گرم خامه رو با ویسک می زنیم .بعد با قاشق و کم کم نصف دیگه ژله آلوورا رو داخل خامه می ریزیم .
    بعد از بسته شدن لایه اول روی اون می ریزیم و در یخچال قرار می دیم تا ببنده. بعد ژله انار رو با یک و نیم پیمانه آبجوش مجددا هم می زنیم .وقتى خنك شد مى ريزيم روى لايه دوم و ميزاريم داخل يخچال تا ببنده.
    عکس دوم همون ژله است كه با كمك سشوار عزيز چَپَش كردم تو ظرف😬 فكر ميكنم اينطور جذاب تر شدن😍
    خيلى سوال كردين دايركت كه دونه هاى انار چطورى معلق موندن، من دونه هاى انارو ريختم داخل ظرف بعد يه لايه ژله آلوورا ريختم روش بعد گذاشتم داخل يخچال تا ببنده، بعد لايه هاى بعدى هم همينطور

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۸/۹/۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    دسر یلدا | ژله مخصوص شب یلدا


    ژله سورپرایز
    مواد لازم :
    شیر یک لیوان _خامه ی صبحانه ۱۰۰گرم _شکر ۵قاشق غذاخوری-پودر ژلاتین یک قاشق غذاخوری سر پر _زعفران دم کرده به مقدار لازم _
    پودر ژله ی دلخواه ۳ بسته .
    دستور تهیه؛
    برای تهیه مغز دسر ابتدا شیر و شکر را با هم مخلوط کرده و روی حرارت ملایم قرار میدهید تا شکر در شیر کامل حل شود سپس خامه را روی بخار کتری بنماری میکنید تا روان شود،
    ژلاتین را با ۱/۳ لیوان آب سرد روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود.
    خامه و ژلاتین بنماری شده و زعفران دم کرده را به مخلوط شیر و شکر اضافه کنید و مخلوط نمایید ، دسر را در قالب مورد نظر که قبلا چرب شده بریزید و در یخچال قرار دهید تا کامل ببندد حدود ۲ تا ۳ ساعت
    برای تهیه این دسر بهتر هست از قالبهای ساده استفاده شود .
    عزیزان سعی کنید ژله ی که انتخاب میکنید رنگ آن با مغز دسر مخالف باشد تا خودش را بهتر نشان دهد .
    سپس ۳ بسته پودر ژله را با چهار لیوان و نصفی آب جوش روی بخار کتری بنماری میکنید تا شفاف شود نیازی به آب سرد نیست .و کنار گذاشته تا خنک شود . قالب را از یخچال خارج کرده و و مطمئن میشوید که دسر کامل بسته ، سپس با کمک دستتون دسر را از دیواره های قالب کامل جدا می کنید و مقداری ژله را داخل آن میر یزید بعد از چند ثانیه دسر روی ژله شناور میشود ، قالب را در یخچال قرار میدهید تا ژله نیم بند شود و بعد قالب را خارج کرده و مابقی ژله ها را روی آن میر یزید و مجددا در یخچال قرار میدهید تا کامل ببندد.
    برای خارج کردن ژله از قالب هم ابتدا با نوک چاقو ژله را از دیوارهای قالب جدا کنید و برای چند ثانیه قالب را در آب گرم قرار دهید و یک تکان به قالب بدهید تا مطمئن شوید ژله از قالب جدا شده.

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۰۱   ۱۳۹۸/۹/۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    کوکی های مخصوص شب یلدا | شیرینی مخصوص شب یلدا | شیرینی خونگی شب یلدا


    کوکی هندونه ای 😍🍉
    مواد لازم:
    کره ۱۷۰ گرم🍮
    زرده تخم مرغ ۱ عدد🥚
    پودر قند ۸۰ گرم🍚
    ارد ۲۵۰ گرم🍚
    وانیل و بکینگ پودر هر کدام ۱/۸قاشق مربا خوری🍥
    رنگ خوراکی قرمز و سبز🍭
    طرز تهیه:
    کره و پودر قند رو به مدت ۳ دقیقه با همزن بزنید و بعد زرده تخم مرغ را همراه با وانیل به مواد اضافه کنید
    بعد آرد الک شده را اضافه کنید و حسابی مخلوط کنید تا خمیر یکدست بشه

    خمیرو به ۳ قسمت تقسیم کنید وبه هر کدوم یک رنگ خوراکی را اضافه کنید، حسابی ورز بدید و به مدت یک ساعت بزارید داخل یخچال تا استراحت کنه،
    بعد از یک ساعت خمیر ها را از یخچال بیرون بیارید، اگه سفت بود بزارید به دمای محیط برسه یا کمی ورز بدید، خمیر قرمز را به صورت استوانه در بیاید
    خمیر سفیدو پهن کنید خمیر قرمز را بزارید وسطش و رول کنید
    خمیر سبز رو هم پهن کنید و مجددا خمیر رول شده قبلی رو روش بزارید و رول کنید
    دورشو نایلون بکشید و به مدت نیم ساعت بزارید داخل یخچال بمونه
    حالا کوکی ها را به اندازه یک ونیم سانت برش بدید
    و هر برش را به دو نیم تقسیم کنید، واسه دونه های هندونه از پودر خرفه یا سیاه دونه استفاده کنید🍉
    رو سینی کاغذ روغنی بندازید کوکی ها رو با فاصله ۲ سانت از هم چیده و داخل فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه و به مدت ۱۵ تا ۲۰ دقیقه بپزید، و بعد از اینکه سرد شد از سینی جدا کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • ۱۲:۱۵   ۱۳۹۸/۹/۴
    avatar
    مژگان جون
    یک ستاره ⋆|53 |1271 پست

    طرز تهیه ژله تصویری شب یلدا


    مواد لازم
    دو ظرف یک شکل با دو سایز مختلف
    ژله آلوئه ورا حدود ۳/۵ بسته
    انار دون شده
    بستنی آب شده یا شیرشیرین شده یا خامه
    تصویر نقاشی شده با رنگ خوراکی رنگ کرده از قبل

    ابتدا ظرف کوچکتر را وسط ظرف بزرگتر قرار دهید برای اینکه حین کارظرف بلند نشه یک چیز سنگین داخل ظرف بگذارید
    دقت کنید اندازه های من متناسب با سایز ظرفم بود و اینکه مقدار آب کمتری ریختم جهت منسجم تر بودن ژله تا با ژله بستنی همخونی داشته باشه

    حال نصف بسته ژله آلوئه ورا را با ۸/۱۰ لیوان آب جوش مخلوط کردم مقداری از آن از کنار ظرف کوچک داخل ظرف بزرگ ریختم حدودا قطر نیم سانت گذاشتم یخچال ببنده بعد بقیه ژله را با دانه های انار مخلوط کردم پس از بستن دانه های انار را دور تا دور داخل ظرف بزرگ ریختم گذاشتم کمی ببندد بعد ژله آلوئه ورا را روی آن ریختم گذاشتم یخچال تا ببندد
    حین کار یک بسته ژله آلوئه ورا را فقط با یک لیوان آب جوش مخلوط کرده گذاشتم در دمای اتاق تا خنک شود بعد نصف لیوان شیرشیرین شده آرام آرام به آن اضاف کردم و مخلوط کردم

    ظرف ژله را از یخچال خارج کردم کمی آب جوش داخل ظرف کوچک وسطی ریختم و ظرف را کمی تکان داده درآوردم
    با دستمال مرطوب و تمیز کف ظرف کنار ژله و دانه های انار را تمیز کردم
    سپس ژله و شیر را وسط آن ها ریختم گذاشتم یخچال ببنده
    پس از آن مجددا ژله آلوئه ورا و دانه انار خنک شده و لایه ی بعد هم باز ژله با شیر
    پس از بستن ژله با کمک آب جوش ژله را از قالب جدا کرده داخل ظرفی که ازقبل با آب سرد خیس کرده بودم برگردانم
    مجددا به یخچال منتقل کردم تا اگر بخاطر حرارت روی ژله کمی شل شده باشه مجددا ببنده چون برای منتقل کردن تصویر روی ژله باید خشک باشد
    پس از آن تصویر نقاشی شده ی خشک شده ام را روی ژله گذاشته مالش داده برداشتم تا نقاشی منتقل شود

    درست کردن تنقلات شب یلدا
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان