خانه
260K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۳:۰۴   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک چوبی طرح هندانه 

    اول از همه باید کیک درست کنید. هر کیکی میتونه باشه ، کیک ساده، کیک شکلاتی ، تکه های اضافه کیک از یه دستور دیگه...

    کیک رو داخل ظرفی با دست یا با چنگال پودر کنید. در مرحله بعد با کرم های مختلفی کیک رو خمیر میکنند. میتونید فقط خامه اضافه کنید یا مثلا برای کیک شکلاتی میتونید سس شکلات آماده اضافه کنید.یا میتونید از باترکریم استفاده کنید. خلاصه باید کرم یا سس بهش اضافه کنید تا کیکتون خمیر بشه. طوری که بشه ازش گلوله درست کرد و بهش شکل داد. عکسها را ببینید بهتر متوجه میشید سیخ چوبی رو به شکلات مذاب آغشته کنید و داخل گلوله ها فرو کنید وبعد از اینکه سیخ به گلوله کیک چسبید کیک ها رو داخل شکلات مذاب سیاه یا سفید فرو کنید. برای رنگی کردن شکلات میتونید به شکلات سفید مذاب رنگ های خوراکی مخصوص شکلات بزنید و در آخر با تکه های خمیر مارزیپان یا فوندانت تزئین کنید. یا تا شکلات سفت نشده داخل پودر پسته یا پودر نارگیل یا ترافل های رنگی بزنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۰۶   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پاناكوتاى انار ويژه شب يلدا

    خامه صبحانه ٤٠٠ گرم 

    شير ١ ليوان 

    پودر ژلاتين ٢ ق غ 

    عسل يا شكر ٢ ق غ ( پويا : من عسل رو ترجيح ميدم با خامه محشرررره ) 

    ژله انار ٢ بسته 

    آب جوش ٢ ليوان 

    دانه هاى انار ١ ليوان 

    چوب دارچين يك تكه كوچك 

    پودر ژلاتين را داخل شير بريزيد و كنارى قرار دهيد تا ژلاتين داخل شير نفوذ كند ( مخلوط نكنيد ) سپس آنرا بن مارى كنيد . خامه و عسل را داخل كاسه اى بريزيد و روى بخار آب قرار دهيد مرتب خامه را هم بزنيد تا بپزد و يكدست شود چوب دارچين رانيز اضافه كنيد وقتى خامه داغ شد و احساس كرديد ممكن است به جوش بيايد بايد شير و ژلاتين را اضافه كنيد سريع مواد را مخلوط نماييد و از روى حرارت بخار برداريد ( دقت كنيد كه خامه نجوشد ، در آخر كار چوب دارچين را خارج كنيد ) قسمت خامه اى آماده ست حال ژله انار را به روش روى بسته آماده مى كنيم ( اگر خواستيد ژله سفت ترى داشته باشيد مى توانيد از مقدار آب كمترى استفاده كنيد ) 

    سپس بنا به سليقه آنها را در قالب يا ليوان هاى تك نفره سرو مى كنيم 

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۱۰   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مسقطی انار ( شب یلدا ) 

     

    آب انار 4 لیوان  

    نشاسته 8 قاشق غذاخوری  

    شکر 2 لیوان  

    گلاب 1/2 لیوان  

    کره 50 گرم

    طرز تهیه : 

    نشاسته را  با آب انار مخلوط کنید تا حل شود سپس داخل قابلمه ای بریزید و روی حرارت ملایم قرار دهید و هم بزنید تا نشاسته خودش را بگیرد سپس شکر را اضافه و مخلوط کنید.

    پس از اینکه غلظت مواد مانند فرنی شد گلاب را اضافه کنید و مجدد هم بزنید تا شفاف شود سپس کره را اضافه کنید.

    مسقطی را داخل قالبی که چرب کرده اید بریزید و پخش کنید ، قالب در یخچال قرار دهید تا بسته شود سپس با پودر شکر ، خلال پسته ، پودر نارگیل و … تزیین و سرو کنید.

    نکته : اگر آب اناری که استفاده می کنید شیرین است میتوانید مقدار شکر را کمتر کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۱۳   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    یلدا ..کیک انار

    مواد لازم

    آرد 300 گرم (2 پیمانه

    شکر 150 گرم(3/2 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد 

    پودر ژله انار 100 گرم 

    BP دو قاشق چایخوری 

    نمک 8/1 قاشق چایخوری 

    وانیل 8/1 قاشق چایخوری 

    روغن مایع 1 پیمانه 

    آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر

    مواد لازم جهت تزیین 

    خامه فرم گرفته 200 گرم 

    دانه های انار به میزان لازم

    ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد. 

    مواد خشک (آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

    شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    یلدا و هندوانه 

    هندوانه هاتون رو به صورت مربع هاي كوچك برش بزنيد

    توي شكلات مايع فرو كنيد

    توي پودر نارگيل بزنيد

     براي مايع كردن شكلات ميتونيد يك ظرف فلزي رو پر اب كنيد و روي حرارت بزاريد و بعد از به جوش امدن يه ظرف فلزي ديگه به جاي در ظرف فلزي پر از اب بزاريد و شكلاتتون رو به اون اضافه كنيد

    مدام بهم بزنيد كه شكلاتتون نسوزه

     چنگال هاي چوبي كوچك رو از لوازم قنادي فروشي ها ميتونيد تهيه كنيد

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • leftPublish
  • ۱۳:۱۷   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    یلدا - کاپ کیک هندوانه

    آرد: 300 گرم (2 پیمانه

    شکر: 150 گرم (دو سوم پیمانه

    تخم مرغ: 4 تا

    روغن مایع: 1 پیمانه (250 میلی لیتر

    بیکینگ پودر: 2 ق چایخوری

    وانیل: یک هشتم قاشق چایخوری

    نمک: یک هشتم ق چایخوری

    پودر ژله: 1 بسته 100 گرمی

    رنگ خوراکی: درصورت لزوم و نیاز

    آب میوه: 160 میلی لیتر (دو سوم پیمانه

    * متناسب با هر پودر ژله ای که استفاده میشه، آب همون میوه یا اگه نداشتین از شیر استفاده کنین

    فر را روی 180 درجه روشن کنید. در قالب های کاپ کیک کاغذ مخصوص بگزارید. 

    آرد، نمک، بیکینگ پودر و پودر ژله رو با هم توی ظرفی مخلوط کردم...

    شکر و تخم مرغها رو با وانیل توی ظرف دیگه ای خوب با همزن زدم (حدود 5 دقیقه

    روغن مایع رو کم کم به تخم مرغها اضافه کردم...آب میوه که اینجا من باید آب هندوانه می ریختم رو اضافه می کنیم...هندونه نداشتم..واسه همینم شیر ریختم

    حالا مخلوط آرد رو کم کم به مایه اضافه کردم و در حد مخلوط شدن، خیلی کوتاه با همزن (دور کند) مخلوط کردم....اگه از شکر دستور کم کنیم و یه بسته دیگه پودر ژله استفاده کنیم رنگ و عطر غالب تری داره..

    ولی من چون یه بسته استفاده کرده بودم..تو این مرحله خیلی خیلی کم رنگ ویلتون هم به موادم اضافه کردم..در نهایت شکلات چیپسی هم توی مواد ریختم...زیاد نریزین که طبیعی باشه

    مایه کیک رو توی قالب می ریزیم و به مدت 30 تا 40 دقیقه یا تا زمانی که بپزه توی فر میزاریم. پس از سرد شدن با خامه سبز و ماسوره برگ دور کاپ کیک ها رو به صورت چین چین کشیدم و با خامه صورتی و ماسوره شکوفه هم روش..یکم هم شکلات چیپسی روش بپاشین.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۱۹   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک هندوانه

    مواد لازم:

    1- ژله هندوانه🍉: 1بسته

    2- شکر🍚: 3 پیمانه

    3- آرد🍚: 5 پیمانه

    4- بیکینگ پودر🍚: 2 قاشق غذاخوری

    5- نمک🍿: 1 قاشق چایخوری

    6- کره🍚: 2 پیمانه

    7- تخم مرغ🍳: 8 عدد

    8- شیر🍶: 2 پیمانه

    9- وانیل🍚: 2 قاشق چایخوری

    طرز تهیه کیک هندوانه🍰🍉: 

    💯 ابتدا فر را با دمای 180درجه سانتی گراد روشن کنید تا گرم شود.

    💯 آرد و بیکینگ پودر را مخلوط کرده و 2بار به خوبی الک کنید و به همراه پودر ژله،شکر و نمک به خوبی مخلوط کنید.کره را در دمای اتاق نرم کنید و به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی مخلوط کنید.تخم مرغ،شیر و پوره هندوانه را جداگانه با هم مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس آنها را به مواد اضافه کرده و با همزن به خوبی یکدست کنید.  

    💯 مواد را داخل قالب که با کاغذ روغنی پوشیده شده قرار داده و 45دقیقه بپزید. 

    ✅ نکته : برای تهیه پوره هندوانه هسته های هندوانه را جدا کرده و آن را داخل مخلوط کن به خوبی بزنید. در صورت تمایل مقداری رنگ قرمز ه خوراکی به کی اضافه کنید تا خوشمزه تر شود.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۲۲   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله انار ويژه شب يلدا

    اول ژله رو اماده كنيد وانار رو دون كنيد وداخل قالب بريزيد ومقدارى از ژله رو روى انار بريزيد  وبزاريد كمى خودش

    و بگيره وبعد بقيه ژله رو اضافه كنيد ووقتى خودشو گرفت دسر سفيد رنگ من از نارگيلى استفاده كردم طعم جالبى به انار ميده استفاده كردم وبعد كه خودشو گرفت توى ظرف بر گردوندم 

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله توي پوست پرتغال يا نارنگي ويژه شب يلدا

     بجاي ان دانه هاي سياه ميتونيد از تخمه ي هندوانه خشك شده ي طبيعي يا از سياه دانه استفاده كنيد

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    مهرنوش
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|10427 |5772 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    یلدا ..کیک انار

    مواد لازم

    آرد 300 گرم (2 پیمانه

    شکر 150 گرم(3/2 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد 

    پودر ژله انار 100 گرم 

    BP دو قاشق چایخوری 

    نمک 8/1 قاشق چایخوری 

    وانیل 8/1 قاشق چایخوری 

    روغن مایع 1 پیمانه 

    آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر

    مواد لازم جهت تزیین 

    خامه فرم گرفته 200 گرم 

    دانه های انار به میزان لازم

    ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد. 

    مواد خشک (آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

    شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    زیباکده

    وااااااااااااااااااااااای خدا کنه بتونم از اینا درست کنم، ممنون نازنین جون باسلیقه6

  • leftPublish
  • ۱۳:۲۷   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

     کوکیز هندوانه

    مواد لازم:

    کره نرم 150 گرم 

    شکر 3 چهارم پیمانه 

    تخم مرغ 1 عدد 

    آرد حدود 2 پیمانه

    بیکینگ پودر 1 چهارم ق چ 

    نمک 1 پنسه

    رنگ خوراکی ژله ای سبز و قرمز

    وانیل نوک ق چ

    کنجد یا سیاه دانه برای تزئین

    طرز تهیه : 

    کره شکر را هم میزنیم تا رنگش روشن بشه،بعد تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده هم میزنیم، نمک و بیکینگ پودر با نصف آرد مخلوط میکنیم و روی مواد الک میکنیم و با لیسک هم میزنیم ،بقدری آرد اضافه میکنیم تا خمیر به دست تمیز نچسبه (خمیر باید لطیف باشه) حدود 350 گرم از خمیر کنار گذاشته بقیه خمیر به 2 قسمت مساوی تقسیم کرده و یک قسمت آنرا سبز میکنیم و قسمت دوم بیرنگ کنار میگذاریم،خمیر 350 گرمی قرمز میکنیم،3 تا خمیر در مشما جداگانه داخل یخچال به مدت نیم ساعت استراحت میدیم، سپس خمیر قرمز بصورت استوانه 12 سانتی درست میکنیم، بعد خمیر بیرنگ به اندازه محیط استوانه باز میکنیم و دور استوانه میپیچیم و در آخر خمیر سبز دور آن میپیچیم و در فریزر به مدت 10 دقیقه استراحت میدیم تا خمیر قابل برش خوردن بشه، خمیر روی مشما فریزر میزاریم و با چاقوی تیز برشهای 3 میلی متری میزنیم و هر دایره به 2 قسمت مساوی تقسیم میکنیم و روی آن کنجد یا سیاه دانه میریزیم و با دست کمی فشار میدیم و در فر از پیش گرم شده با دمای 180 درجه به مدت 12 دقیقه میپزیم،پخت بیش از حد باعث خشک شدن شیرینی میشه

    تا زمانی که شیرینی ها کاملا سرد نشه از قالب جدا نکنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۳:۲۹   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    مهرنوش : 
    زیباکده
    نازنین جون : 

    یلدا ..کیک انار

    مواد لازم

    آرد 300 گرم (2 پیمانه

    شکر 150 گرم(3/2 پیمانه

    تخم مرغ 4 عدد 

    پودر ژله انار 100 گرم 

    BP دو قاشق چایخوری 

    نمک 8/1 قاشق چایخوری 

    وانیل 8/1 قاشق چایخوری 

    روغن مایع 1 پیمانه 

    آب انار 3/2 پیمانه (160 میلی لیتر

    مواد لازم جهت تزیین 

    خامه فرم گرفته 200 گرم 

    دانه های انار به میزان لازم

    ابتدا کف یک قالب گرد به قطر 25 سانت را با کاغذ روغنی پوشش داده و چرب کرده و کنار بگذارید. 5 دقیقه قبل از اینکه قالب را بخواهید در فر قرار دهید فر را روشن نمایید با دمای 160 درجه سانتیگراد یا 320 درجه فارنهایت یا شماره 3 گازهای شماره ای و یا 45 درجه فرهای برقی تنظیم نمایید. دقت کنید این کیک به فر داغ نیاز ندارد. 

    مواد خشک (آرد + BP+ نمک + پودر ژله انار) را با هم مخلوط کنید و کنار بگذارید. 

    شکر و تخم مرغ ها را به همراه وانیل با همزن برقی به مدت 5 دقیقه بزنید سپس کم کم روغن مایع را اضافه کنید. بعد مواد خشک را به همراه آب انار به مواد فوق اضافه کنید و 30 ثانیه با همزن برقی بزنید سپس مایه آماده شده را در قالب ریخته و در فر به مدت 50 دقیقه قرار دهید (پنجره وسط) بعد از اینکه کیک پخته شد از فر خارج نمایید و اجازه دهید تا کیک کاملا" خنک شود سپس روی کیک و اطراف کیک را با خامه فرم گرفته پوشش داده و با دانه های انار روی کیک را تزیین کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    زیباکده

    وااااااااااااااااااااااای خدا کنه بتونم از اینا درست کنم، ممنون نازنین جون باسلیقه6

    زیباکده

    ممنون گلم ، حتما میتونی 85

  • ۱۳:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تنقلات شب یلدا

    خشک_کردن میوه با ماکروفر

    طرز تهیه : درون قابلمه 1 لیوان شکر را با 1 لیوان آب مخلط کنید و روی حرارت قرار دهید تا 10 دقیقه بجوشد و کمی غلیظ شود ، میوه های چیپس شده ( حلقه شده ) را به نوبت داخل شربت بزنید و کمی تکان دهید تا شربت اضافی بریزید ( شربت برای جلوگیری از سیاه شدن میوه میباشد ).

    کف سینی فر کاغذ روغنی بیندازید و میوه ها را روی کاغذ بچینید ( کاغذ روغنی از چسبیدن میوه به کف ظرف جلوگیری میکند ) ، فر را روی کمترین درجه حرارت تنظیم کنید سپس سینی را درون فر قرار دهید ، بسته به ضخامت میوه ها 1-3 ساعت زمان برای خشک شدن میوه ها لازم است.

    میوه ها را هر 15 دقیقه چک کنید و اگر یک سمت ان خشک شد برگردانید تا سمت دیگر هم خشک شود ، پس از آماده شدن میتوانید میوه ها را در محیط خانه یا یخچال نگهداری کنید.

    میوه ها را با دستگاه خشک کن میوه هم میتوانید خشک کنید ، فقط کافیست میوه ها را روی توری بچینید و دستگاه را به برق بزنید ، همچنین میتوانید میوه ها را روی شوفاژ نیز خشک کنید.

    نکته ها : بدلیل استفاده از شربت چیپس پرتقال طعم خوبی خواهد داشت و تلخی کمی که در چیپس های پرتقال بازاری وجود دارد در ان وجود نخواهد داشت ( چیپس پرتقال را در زمان حلقه شدن نباید زیاد نازک ببرید ).

    از انواع میوه ها ( سیب ، موز ، پرتقال ، توت فرنگی ، کیوی ، خرمالو ، آلو ، زردآلو و … ) میتوانید برای تهیه چیپس میوه استفاده کنید ، میوه های مانند موز و توت فرنگی باید بافت محکمی داشته باشند و میوه های له شده مناسب خشک کردن نمیباشد.

    استفاده از شربت اجباری نیست و استفاده بیش از حد ان موجب سوختگی میوه میشود ، برای جلوگیری از سیاه شدن سیب و موز و … پس از حلقه کردن میتوانید بجای شربت انها را در کاسه آب مخلوط با آبلیمو بریزید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۴:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۲۵
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شکلات شب یلدا

    شکلات تخته ای

    انار دون شده

    خلال پسته 

    شکلات رو داخل مایکرو یا روی بخار آب بصورت بن ماری نرم میکنیم.

    روی سینی یا سطح صاف کاغذ روغنی پهن میکنیم و بسته به اندازه ی که دوست دارید از شکلات روی کاغذ به شکل دایره در میاریم و روش چند دانه ی انار و خلال پسته قرار میدیم. 

    سینی شکلات هارو داخل یخچال میزاریم تا خوب خودش رابگيرد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۴/۹/۲۶
    avatar
    فرک (Ferak)کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|11222 |5529 پست
    من پیشنهاد می کنم از میز شب یلدا امسال خودمونم عکس بگیریم بذاریم اینجا. نظرتون چیه؟
  • ۰۷:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    پیشنهادت عالیه
    عکسا رو بزارین تاپیک ببین چی پختم ، من لینکشو منتقل میکنم اینجا
    http://www.zibakade.com/Topics/ببین-چی-پختم-TP15084-PI437032/
  • ۰۷:۲۷   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    شب یلدا و کیک لبو

    مواد لازم:

    تخم مرغ 3 عدد

    شکر 2/3 لیوان

    شیر 1 لیوان

    ارد 2لیوان

    بکینگ پودر 2 ق.م

    روغن. 1/3 لیوان

    لبو پخته 3عدد متوسط

    پودر نارگیل 3ق.غ

    وانیل. نوک ق.چ.

    طرز تهیه:

    تخم مرغ و شکر و وانیل را باهم زن خوب میزنیم. تا سفید و کشدار شه. بعد روغن را اضافه کرده. کمی میزنیم. لبو را با شیر میکس کرده. میریزیم. ارد و بکینگ پودر را با هم مخلوط کرده. دوبار الک کرده. کم کم به مواد اضافه میکنیم. در اخر پودر نارگیل را اضافه میکنیم. ودر فر با حرارت 180. قرار میدهیم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک یخچالی هویج

    مواد لازم:

    هویج ۵۰۰ گرم  واب ۳ لیوان

    شکر ۱ لیوان

    نشاسته ذرت ۲/۵ق غ

    اب وپوست رنده شده ۱لیمو سنگی

    کمی وانیل

    مقداری گردوی خرد شده 

    بسکویت پتی بور بمیزان لازم 

    طرز تهیه: 

    هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده بااب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت  چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بسکویت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    رولت هندوانه برای شب یلدا

    مواد لازم:

    تخم مرغ 4 عدد 

    شکر 80 گرم

    آرد 90 گرم

    وانیل 1/2 قاشق چایخوری

    رنگ های مجاز خوراکی سبز و قرمز

    طرز تهیه: زرده تخم مرغ را از سفیده جدا كنید و زرده را با نصفی از شكر و وانیل بزنید تا كرم رنگ شود .

    سفیده تخم مرغ را زده تا فرم بگیرد و بعد شكر را بصورت بارانی به آن اضافه كنید .
    زرده و سفیده را مخلوط كرده و بعد آرد را روی آن الک می كنیم .

    بعد در سینی 40×30 ریخته و این نكته خیلی مهم است كه سینی فر آخرین طبقه از بالا باشد و درجه فر 220 درجه فقط 8 تا 10 دقیقه قبل از اضاقه کردن آرد، مایه را به دو قسمت مساوی تقسیم کرده؛ به یک قسمت رنگ قرمز و به قسمت دیگر رنگ سبز اضافه کنید.

    بعد آرد را به آرامی با مایه مخلوط کنید.
    کف سینی را کاغذ روغنی انداخته و سپس مایه قرمز را در یک طرف سینی و سبز را در طرف دیگر بریزید و با قاشق داخل سینی پخش کنید بطوریکه دو رنگ در یک خط به هم متصل شوند.

    دو قاشق غذاخوری از مایه سبز را نگه داشته، کمی دیگر به آن رنگ سبز اضافه کنید تا کاملاً تیره شود و سبز پر رنگی داشته باشید. ( تفاوت دو رنگ سبز زیاد باشد که خودش را بیشتر نشان بدهد )

    این مایه را داخل قیف بریزید و روی مایه کیک داخل سینی خطوط موازی بکشید و با سیخ چوبی به آن فرم دهید. این خطوط موازی سطح بیرونی رولت ( پوست هندوانه) را تشکیل خواهد داد.

    برای ادامه کار و مراحل بعدی، مانند رولت معمولی عمل کنید. به یاد داشته باشید که روی حوله ( یا کاغذ روغنی ) که رولت را روی آن بر میگردانید، حتما پودر قند بپاشید که سطح روی رولت کنده نشود.

    بعد از خامه کشی و چند ساعت استراحت در یخچال، رولت را با چاقوی اره ای برش زده و بعد برای تخم هندوانه شکلات آبکرده را داخل قیف ریخته و روی برش ها میریزیم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۳۶   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    باسلوق_خانگی

    مواد لازم:

    شکر...........2 پیمانه

    پودرنشاسته معمولی ..........1 پیمانه

    آب...........1.5 پیمانه

    گلاب........ نیم پیمانه

    کره یا روغن .........1قاشق چایخوری

    پودر نارگیل و گردو یا خلال بادام یا پسته مقداری

    طرز تهیه:

    1 _ نشاسته و آب را باهم مخلوط میکنیم.

    2_  از صافی رد می کنیم.

    3 _ شکر را به مایه اضافه کرده و طعم آن را می چشیم اگر ترش بود مقدار دیگری اب به آن اضافه می کنیم.

    4 _ سپس آن را روی گاز با حرارت ملایم ترجیحا روی شعله پخش کن می گذاریم  ومرتب هم می زنیم تا سفت شود.

    که یواش یواش شروع می کند به بسته شدن.

    5 _ زمانی که با قاشق روی آن خط کشیدیم و خط باقی ماند گلاب را به آن اضافه می کنیم.

    6 _ وقتی به جوش آمد و کمی سفت شد، کره یا روغن را اضافه کرده و هم می زنیم تا زمانی که وسط قابلمه جمع شود .

    7 _ سپس روی تخته یا سطحی صاف پودر نارگیل و کمی آرد تفت داده شده می پاشیم سپس مواد سرد شده را روی آن ریخته و صاف میکنیم.

    8 _ وسط آن را به درازا مغز گردو می چینیم و آنرا لوله می کنیم.( اگر لوله کردن ان برایتان سخت بود مواد را روی یک کیسه فریزر باز کنید تا به وسیله نایلون به راحتی لوله کنید.)

    سپس  درون یخچال گذاشته و کمی بعد آن را با چاقو حلقه حلقه می کنیم.

    یا می توان به اندازه گردو از مواد برداشته و وسط آن گردو یا هر خلالی که داشتیم میگذاریم و در پودر نارگیل و آرد تفت داده شده غلطانده و به صورت شکل دلخواه مربع یا مستطیل و... در می آوریم و رویش خلال پسته  یا گردو می گذاریم.

    می توان از رنگهای خوراکی دلخواه در باسلق استفاده کرد و زمان اضافه کردن رنگ بعد از صاف کردن نشاسته و آب است ولی من بعدا کمی اضافه کردم.

     نکات:

    ۱- مخلوط صاف شده و شکر باید حرارت مناسب ببیند و گرنه باسلق بوی خام می دهد.

    ۲- می توان به جای گلاب از اسانسهای دیگری نیز استفاده کرد.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان