خانه
259K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۰۷:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    تارت_شکلاتی_انار

    مواد لازم:

    آرد: ۲۲۰ گرم

    کره سرد: ۱۲۰ گرم

    تخم مرغ: ۱ عدد

    نمک: ۱ قاشق چای خوری

    آب یخ: ۲ قاشق غذا خوری

    شکر دانه ریز: ۲ قاشق غذا خوری

    موادلازم فیلینگ شکلاتی:  

    آرد: ۱ قاشق غذا خوری

    وانیل: ۱/۴ قاشق چای خوری

    شکر: ۳ قاشق غذا خوری

    شکلات شیرین: ۳۴۰ گرم

    تخم مرغ بزرگ: ۲ عدد

    خامه صبحانه: (1.5 بسته) ۳۰۰ میلی لیتر

    مواد لازم روی فیلینگ شکلاتی:  

    آب: ۱ لیوان

    شکر: ۱ قاشق غذا خوری

    آگار: ۱ قاشق چای خوری

    انار دون شده: ۱ عدد

    طرز تهیه:

    ابتدا کره، آرد،  نمک و شکر را در دستگاه غذاساز بریزید و مواد را با هم مخلوط کنید تا به صورت خرده نان شود.

    سپس تخم مرغ و آب یخ را اضافه کنید و مجددا غذاساز را روشن و مواد را با هم مخلوط کنید.

    بعد از اینکه خمیر جمع شد غذاساز را خاموش کنید و خمیر را به مدت ۱۰ الی ۱۵ دقیقه در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    نکاتی که باید در زمان تهیه تارت شکلاتی انار به آن توجه کنید این است که باید در زمان درست کردن خمیر از مواد سرد استفاده کنید و هم چنین برای جلوگیری از به روغن افتادن خمیر را زیاد ورز ندهید.

    در مرحله دوم تهیه تارت شکلاتی انار باید خمیر را بعد از اینکه استراحت کرد از یخچال بیرون آورده و روی سطح کار مورد نظر خمیر تارت را به ضخامت ۳ الی ۴ میلیمتر با وردنه باز کنید (خمیر را زیاد نازک نکنید).

    سپس خمیر را درقالب ۲۷ سانتیمتری پهن کنید طوریکه کف و دیواره های قالب را بپوشاند بعد با چنگال دیواره ها و روی خمیر تارت را سوراخ کنید و سپس قالب را در فر با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد به مدت ۲۰ دقیقه قرار دهید.

    حالا باید مواد میانی (فیلینگ) تارت شکلاتی انار را آماده کنید ابتدا خامه و شکلات را در ظرفی بریزید و روی حرارت قرار دهید و مرتب هم بزنید تا شکلات حل شود سپس مخلوط شکلات و خامه را از روی حرارت بردارید و اجازه دهید خنک شود.

    بعد تخم مرغ ها، شکر و وانیل را همراه آرد به مخلوط شکلات اضافه کنید و با چنگال هم بزنید تا مواد خوب مخلوط شوند.

    حالا تارت را از فر خارج کنید و مخلوط شکلات را در قالب بریزید و مجددا قالب را در فر به مدت ۳۰ دقیقه قرار دهید تا آماده شود همچنین می توانید بعد از ۲۰ دقیقه با تستر چک کنید. 

    اگر از تستر تمیز بیرون آمد یعنی پخت تارت شکلاتی تکمیل شده است قالب را ار فر خارج کنید و اجازه دهید خنک شود.

    در مرحله آخر تارت شکلاتی انار باید مواد روی فیلینگ را اماده کنید.

    برای این کار ابتدا آب و پودر آگار را همراه شکر در ظرفی مخلوط کنید و روی حرارت ملایم به مدت ۵ دقیقه قرار دهید تا بجوشد بعد ظرف را از روی حرارت بردارید تا به غلظت سفیده تخم مرغ برسد.

    بعد دانه های انار را روی مواد شکلاتی تارت بریزید و سپس مخلوط آگار را روی دانه های انار بریزید و در یخچال قرار دهید تا خنک شود.

    نکته ها:

    خمیر تارت شکلاتی انار به دلیل دارا بودن فیلینگ شکلاتی و انار باید ظرفیت حجم مواد داخل تارت را داشته باشد به همین دلیل در طرز تهیه خمیر تارت از تخم مرغ استفاده شده است .

    برای درست کردن خمیر می توانید از دستگاه غذاساز استفاده کنید و یا مواد را در ظرفی بزرگ بریزید و مخلوط کنید و با دست ورز دهید.

    (می توانید به جای آگار از ژله آلوئه ورا استفاده کنید)، آگار می توانید از قنادی ها تهیه کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۴۰   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیزکیک یلدا 

    مواد لازم:

    بیسکویت پتی بور یک بسته ونصف

    خامه صبحانه 1 پاکت صورتی 200 گرم

    پنیر ماسکار پونه 200 گرم

    پودر ژلاتین 1 قاشق غذاخوری

    بریلو توت فرنگی 

    شکلات چیپسی 

    کره 100گرم

    پودر شکر 5 قاشق

    طرز تهیه:

    اول بیسکویت وکره رو داخل غذاساز بریزید وخوب میکس کنید تا پودر بشه وبعد داخل قالب فلزی مخصوص تارتهای کوچک بریزید وخوب با دست فشرده کنید ودر یخچال بزارید تا خودش رو بگیره.

    پودر ژلاتین رو با مقداری آب سرد مخلوط وروی حرارت بن ماری بزارید تا حل بشه.

    پنیر ماسکار پونه وخامه وشکر رو با همزن بزنید تا خوب یکدست بشه اگر دوست داشتید کمی وانیل هم بزنید پودر ژلاتین حل شده را  به مایه اضافه کنید وکمی بزنید حدود دو قاشق از مایه را کنار بزارید و بقیه را با رنگ سبز خوراکی رنگ کنید وحالا با قاشق داخل تارتها رو پر کنید وبزارید داخل یخچال تا خودش رو بگیره.

    بعد از بسته شدن بریلوی توت فرنگی (واسه من اکلیلی هم بود) رو روی پنیر بریزید در آخر کمی از پنیر را که رنگ نکرده بودید و گذاشتید کمی سفت بشه رو داخل قیف بریزید و دور بریلو خط بکشید.

    نکته:

    حتماقبل از ریختن مایه تارت بیسکویتهای فرم گرفته داخل قالب رو در بیارید البته خیلی آروم تا نشکنه وبعد داخلش مواد خامه ای پنیری بربزید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۴۴   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    كازان ديبى

    مواد لازم:

    شير چهار ليوان آبخورى

    شكر يك ليوان آبخورى

    ارد برنج نصف استكان

    نشاسته نصف استكان

    نمك نوك قاشق چايخورى 

    وانيل به ميزان دلخواه

    طرز تهیه:

    شير را بجوشانيد شكر رااضافه كرده دوباره به حالت جوش بياوريد در ظرف ديگر ارد و نشاسته و وانيل را با كمى آب مخلوط كرده حل كنيد يك ملاقه از مخلوط داغ را آرام ارام به مواد سرد اضافه كنيد و بعد مواد سرد را كم كم و همراه با همزدن به مخلوط در حال جوش اضاف كنيد بعد پيوسته هم بزنيد تا مثل پودينگ غليظ شود بعد سينى لبه دار را خوب چرب كرده مخلوط را داخل ان ميريزيم در اين مرحله هم ميتوانيم كازان ديبى را در فر قرار دهيى و هم روى گاز اماده كنيم در حالت فر فقط شعله پايين فر را روشن ميكنيم و اجازه ميدهيم به اصطلاح ته بگيرد و برشته شود در حالت روى گاز كه نياز به تمرين و مهارت دارد سينى را بايد پيوسته روى شعله گاز بچرخانيم تا ته بگيرد و همه قسمتها به يك اندازه برشته شود روش فر براى مبتدى ها بهتره بعد از اين مرحله ته سينى را ارام در ظرفى كه اب سرد ريخته ايم فرو ميبريم تا خودش را رها كند بعد يكى دو ساعت در يخچال قرار داده خارج ميكنيم به دو روش ميتوان سرو كرد يكى اينكه مربع برش زده با كمكليسك از زير بلند كرده در بشقاب برگردانيم و يا نوادى برش زدهزيرش را با ليسك بلند كنيد و بعد از رو به شكل رول دراوريد طورى كه قسمت برشته بالا باشد.

    روش دوم:

    مواد لازم:

    شير هشت ليوان

    شكر سه ليوان

    نشاسته ذرت شش قاشق غذا

    وانيل مقدارى 

    طرز تهیه:

    مراحل اول مثل روش اول هست فقط بعد از اماده شدن مخلوط دو قاشق پودر قند ته سينى پخش كرده مخلوط را روى ان ميريزيم و بعد مرحله برشته كردن ، تفاوت اين روش در طعم كاراملى ان است و موقع سرو روى قسمت برشته دارچين ميپاشيم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کرم ژله انار_ویژه شب یلدا

    مواد لازم: 

    ژله انار 1 بسته 

    ژله آلوئورا 1 بسته

    خامه صبحانه 1 عدد 200 گرمی

    دونه های انار 1 لیوان

    طرز تهیه:

    1. ابتدا هر بسته ژله رو در یک و یک چهارم لیوان آب داغ حل میکنیم و روی حرارت مستقیم گذاشته و هم میزنیم تا ذرات ژلاتین کاملا در آب حل بشن ..سپس اونو کنار گذاشته تا به دمای محیط برسه ...

    2. یک قاشق از خامه رو به ژله انار و بقیه اون رو به ژله آلوئورای به دمای محیط رسیده اضافه کنید و بعد از هم زدن ژله ها رو از صافی ریز رد کنید تا صاف و یکدست بشه.

    3. یه کاسه پیرکس یا فلزی رو به عنوان قالب انتخاب کنید.. مقداری از ژله انار رو در کاسه ریخته و یه کاسه دیگه رو داخل کاسه ای که ژله انار داره بذارید تا ژله انار بالا بیاد و شکل کاسه به خودش بگیره.

    4. داخل کاسه دوم رو مطابق تصویرگام 1 با یخ پر کنید و کاسه ها رو با هم در فریزر به مدت 7 تا 10 دقیقه قرار دهید تا نیم بند بشه.

    5. سپس اون رو از فریزر خارج کرده و یخ ها رو برداشته و داخل کاسه رو به جای یخ با آب داغ پر کنید تا راحت از ژله جدا بشه..

    6. بعد داخل ژله انار که به صورت کاسه شکل گرفته رو با مقداری از ژله سفید ( مخلوط ژله آلوئورا و خامه ) پر کنید و دوباره همون کاسه رو روی اون قرار بدید تا ژله سفید بالا بیاد و دوباره کاسه های ژله رو داخل فریزر قرار بدید تا لایه سفید رنگ شکل بگیره و نیم بند بشه بعد از 7 تا 10 دقیقه کاسه ها رو از فریزر خارج کرده و باز کاسه رویی رو با آب داغ پر کنید تا راحت از ژله سفید جدا بشه.

    7. حالا ما دو تا کاسه از جنس ژله و داخل هم داریم که یکی با ژله قرمز و دیگری با ژله سفید هست حالا داخل این کاسه سفید ژله ای رو با دونه های انار پر کنید و روی انارها رو با مقداری دیگه از ژله سفید پر کنید هرچه مقدار انار بیشتر باشه شکل نهایی بیشتر شبیه انار میشه.

    8. پس کاسه ژله ای رو کاملا با دونه های انار پر کنید و بعد مابقی ژله سفید رو بریزید

    مقدار اضافه اون رو میتونید در قالب کوچیکی بریزید و استفاده کنید.

    9. کاسه رو در یخچال قرار بدید و حداقل 6 ساعت زمان بدید تا ژله کاملا ببنده و آماده برش بشه.

    10. پس از طی این زمان کاسه رو در آب داغ نگه دارید تا ژله از کاسه جدا بشه و در یه بشقاب که اون رو کمی خیس کردید ژله رو برگردونید و با یه چاقوی تیز برش بزنید و در ظرف بچینید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۴۸   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ژله بادکنکی انار

    طرز تهیه:

    انار را دانه کرده وداخل یک بادکنک رو خوب شسته،، بعد انار‌ها را داخلش بریزید وسپس ژله به رنگ قرمز تهیه کرده و وقتی خوب خنک شد، در بادکنک ریخته وبه شکل دایره فرم داده وبادکنک را گره زده داخل کاسه و در یخچال بگذارید.

    پس از چند ساعت که ژله خوب سفت شد و خودش را گرفت خیلی آرام با نوک کارد، بادکنک را پاره کرده وژله رو بیرون بیاورید و در ظرف پیرکس بگذارید. البته دقت کنید که دانه‌های انار باید زیاد باشد و در آخر هم از کاکل سر انار برای تزیین انار استفاده کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • leftPublish
  • ۰۷:۵۱   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    مسقطی شکل هندوانه

    مواد لازم برای مسقطی هندوانه برای شب یلدا :

    نشاسته      ۱ لیوان 

    آب     ۵ لیوان

    گلاب     ۱ لیوان 

    شکر     ۱.۵ لیوان 

    رنگهای خوراکی 

    شکلات چیپسی     به مقدار لازم

    طرز تهیه مسقطی هندوانه برای شب یلدا :

    آب سرد و نشاسته را کاملا مخلوط می کنیم تا نشاسته در آب حل شود.

    بعد گلاب را اضافه می کنیم.

    ظرف را روی شعله قرار می دهیم و به طور مُدوام هم می زنیم تا مسقطی غلیظ و کشدار شود و شکر را اضافه می کنیم و هم می زنیم تا شکر کاملا حل شود.

    حالا شعله را کم می کنیم و به مدت نیم ساعت دَم می کنیم.

    بعد از این مرحله بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی قرمز رنگ می کنیم داخل قالب دلخواهمان می ریزیم تا کمی خودش را بگیرد و ببندد بعد یک لایه مسقطی ساده روی آن میریزیم و باز زمان می دهیم تا ببندد و در آخر بخشی از مسقطی را با رنگ خوراکی سبز رنگ می کنیم و لایه سوم را اضافه می کنیم و زمان می دهیم تا کاملا سفت شود.

    داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم و با یک تکان کوچک از قالب جدا می کنیم.

    اگر برای جدا کردن دسر ها از قالب مشکل دارید، حتما سطح قالب را قبل از استفاده چرب کنید و هنگام جدا کردن دسر برای چند ثانیه قالب را داخل یک ظرف آب ولرم قرار بدهید و بعد در ظرف اصلی برگردانید.

    در پایان با شکلات چیپسی برای مسقطی هندوانه دانه تخمه بگذارید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۵۷   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    بستنی انار دسر شب یلدا

    مواد لازم برای ۸ نفر:

     انار بزرگ   ۲ عدد

     لیمو ترش (لیمو شیرازی)  یک عدد

     شکر   یک و نیم پیمانه

     خامه غلیظ  ۲ پیمانه

    طرز تهیه بستنی انار :

    • با فشار دست آب انارها و آب لیمو را گرفته، درون کاسه‌ای بریزید. (باید حدود ۳/۴ پیمانه آب انار داشته باشید).

    • مقداری از دانه‌های انار را برای تزیین بستنی کنار بگذارید.

    • به آب انار و لیمو، شکر اضافه کرده و خوب هم بزنید تا کاملا شکرها حل شوند.

    • به مخلوط فوق، خامه را اضافه کرده، آنقدر آن را هم بزنید تا خامه به رنگ صورتی یکدستی درآید.

    • مخلوط را با قاشق درون ظرف پلاستیکی محکم دردار ریخته و حداقل به مدت ۴ ساعت یا طی شب آن را درون فریزر قرار دهید.

    • بستنی را از فریزر بیرون آورده و روی آن را با دانه‌های انار تزیین کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۷:۵۸   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    دسر هندوانه ویژه شب یلدا

    در اینجا دسری از ژلاتین و خامه با طعم دهنده هایی مانند طالبی و زردآلو برایتان درست کرده ایم و همان طور که در تصویر می بینید آن را با هندوانه تزئین کرده ایم. پیشنهاد می کنیم با درست کردن آن در شبهایی مانند شب یلدا از خوردن آن لذت ببرید.

    زمان لازم برای درست کردن دسر : 1 ساعت و 30 دقیقه

    تمام زمان لازم برای درست کردن و قوام گرفتن و آماده برای سرو کردن : 9  ساعت و 30 دقیقه

    مواد لازم :

        شیرینی یا بیسکویت خرد شده  : 1 و نیم فنجان

        کره ی ذوب شده : 5 قاشق غذاخوری

        آب جوش : یک فنجان

        آب انگور سفید : یک یا یک دوم فنجان

        پنیر خامه ای : یک بسته

        ورقه های ژلاتین بدون طعم :  یک یا یک دوم فنجان

        طعم دهنده مانند چند عدد زردآلو یا طالبی

        هندوانه ی خرد شده به شکل توپی : یک دوم پیاله

        چند قاچ کوچک از هندوانه با پوست

        طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری ) : یک دوم پیاله

    طرز تهیه :

        در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.

        آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته  طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و آنها راخوب به هم میزنیم . در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا  کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود. آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد.

        بعد از بیشتر از 8 ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش می دهیم.

        آنها را در ظرف زیبایی گذاشته و روی آن را با برش های هندوانه و… تزئین می کنیم.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۰۹:۰۸   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    ماری-شی
    کاربر جديد|1 |2 پست
    زیباکده
    نازنین جون : 

    کیک یخچالی هویج

    مواد لازم:

    هویج ۵۰۰ گرم  واب ۳ لیوان

    شکر ۱ لیوان

    نشاسته ذرت ۲/۵ق غ

    اب وپوست رنده شده ۱لیمو سنگی

    کمی وانیل

    مقداری گردوی خرد شده 

    بسکویت پتی بور بمیزان لازم 

    طرز تهیه: 

    هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده بااب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت  چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بسکویت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    زیباکده

    سلام لیمو شیرین منظورته ؟ آخه تلخ میشه25 یا شایدم لیومترش؟ من آشپزیم صفررررههههه

  • ۰۹:۴۶   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    زیباکده
    ماری-شی : 
    زیباکده
    نازنین جون : 

    کیک یخچالی هویج

    مواد لازم:

    هویج ۵۰۰ گرم  واب ۳ لیوان

    شکر ۱ لیوان

    نشاسته ذرت ۲/۵ق غ

    اب وپوست رنده شده ۱لیمو سنگی

    کمی وانیل

    مقداری گردوی خرد شده 

    بسکویت پتی بور بمیزان لازم 

    طرز تهیه: 

    هویج را پوست کنده به قطعات کوچک خرد کرده بااب خوب میپزیم پس از پخت پوره کرده دوباره داخل همان اب باشکر وپوست لیمو واب لیمو مخلوط کرده روی حرارت گذاشته نشاسته را باکمی اب حل کرده به مواد اضافه کرده مرتب هم میزنیم تا مواد غلیظ وکرم مانند شود میتوانیم دراین قسمت کمی خامه یا کره هم به مواد اضافه کنیم در ظرف مستطیل یک ردیف بسکویت  چیده از مواد که کمی خنک شده روی ان ریخته دوباره بسکویت چیده ومقداری مواد می ریزیم هربارکه مواد می ریزیم کمی گردوی خردشده روی مواد میپاشیم روی کار مواد ریخته وبا چنگال روی انرا شکل میدهیم وکمی گردوی ویا پسته ویا نارگیل میپاشیم وحدود۳ساعت دریخچال گذاشته سپس برش میزنیم وبه همراه بستنی یا خامه زده شده سرو میکنیم

    درست کردن تنقلات شب یلدا

    زیباکده

    سلام لیمو شیرین منظورته ؟ آخه تلخ میشه25 یا شایدم لیومترش؟ من آشپزیم صفررررههههه

    زیباکده

    سلام 71 ، لیمو سنگی ، لیموترش زمستونیه 

    برداشت مرکبات - برداشت مرکبات لیموترش سنگی

  • leftPublish
  • ۱۱:۲۹   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیز کیک نارنگی

     بیسکویت پتی بور : 200 گرم 

    پنیر خامه ای : 200 گرم 

    خامه : 200 گرم

    کره : 100 گرم                                                     پودر قند : نصف  لیوان

    پودر ژله آلوئه ورا : 1 بسته                                         آب جوش : نصف لیوان

    یخ : دو حبه 

    آب جوش : دو سوم لیوان

    .                                       

    طرز تهیه:

    بیسکویت رو با دست کمی خرد کرده بعد آسیاب کنید. بیسکویت ها رو با کره مخلوط کنید ( کره رو بیرون از یخچال قرار بدین تا کاملا" نرم بشه ) داخل قالب ریخته و با ته لیوان یا قاشق صافش کنید . بعد بذارید داخل فریزر و شروع کنید به آماده کردن مخلوط پنیر. پنیر خامه ای و پودر قند رو داخل میکسر یا با همزن خوب مخلوط کنید بعد هم  بعد خامه رو اضافه کنید و هم بزنید. ژله آلوئه ورا رو بانصف لیوان آبجوش مخلوط کنید تا پودر ژله کاملا" حل بشه بعد توش 2 حبه یخ بریزید .

    نکته: دقت کنید پودر ژله کاملا" در آب جوش حل بشه و گرنه بعدا" دونه های ژله رو حس خواهید کرد. ژله رو به مخلوط پنیر و خامه اضافه کرده و خوب مخلوط می کنیم .

     نکته: مواد رو کاملا" مخلوط کنید چون اگه خوب مخلوط نشه ممکنه یه قسمتی کمتر ژله داشته باشه و چیز کیکمون خوب نبنده. قالب رو از فریزر در می آریم و مخلوط رو داخل قالب می ریزیم و صافش می کنیم و می ذاریم داخل یخچال که ببنده. ژله پرتقال رو با یه دو سوم لیوان آبجوش مخلوط می کنیم . بعد 4 حبه یخ بریزید .بعد از اینکه چیز کیکمون کاملا" بست  ژله پرتقال رو روش می ریزیم و دوباره می ذاریم داخل یخچال تا کاملا" ببنده. تو مرحله ای که مخلوط پنیر و خامه و ژله آلوئه ورا رو روی بیسکوئیت ریختیم و گذاشتیم یخچال که ببنده بعد از ده دقیقه که مقداری بست میتونیم از یخچال بیاریم بیرون میوه مورد نظرمون رو روش بچینیم و دوباره بذاریم که کامل ببنده. این راه خوبیه که میوه ها زمان ریختن ژله روی مواد حرکت نکنند و شکلشون خراب نشه.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۳۴   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ذرت مکزیکی

    مواد لازم

    ذرت کنسرو شده (یک عدد) یا بخارپز شده  ۵۰۰ گرم

    کالباس  ۳۰۰ گرم

    چیپس خلالی  ۱ لیوان

    پنیر پیتزا  ۱۰۰ گرم

    سس مایونز   ۴ قاشق غذاخوری

    قارچ  ۲۰۰ گرم

    پودر خردل   به مقدار لازم

    پودر آویشن   به مقدار لازم

    فلفل سیاه   به مقدار لازم

    طرز تهیه

    ۱- قارچ را به شکل ورقه های نازک خرد کنید و در مقدار خیلی کمی روغن تفت دهید. قارچ را به مقداری که به مزاجاون خوش می آید بپزید به طور کلی به اندازه پنج دقیقه تفت برای قارچ کافی است. پودر خردل و آویشن را هم در این مرحله اضافه کنید.

    ۲- کالباس ها را به شکل نگینی خرد کنید و به همراه ذرت پخته شده یا کنسرو(بدون آب) و پنیر پیتزا، سس را به قارچ های در حال تفت اضافه کرده و مواد را کاملا با هم مخلوط کنید. مقدار سس را هم می توانید کم یا زیاد کنید. ولی این نکته هم مهم است که تمام مواد با سس مخلوط شده باشند. 

    ۳- حرارت را روی ملایم ترین حالت ممکن قرار دهید و در قابلمه را بگذارید تا حدود ده دقیقه بپزد و پنیر خودش را کاملا باز کند. در آخر هم موقع سرو چیپس های خلال شده را به آن اضافه کنید. چیپس ها را زودتر اضافه نکنید که نرم نشوند.

    سایر نکات

    بهتر است در هنگام پخت به بلال ها نمک اضافه نکنید چرا که باعث سفت شدن آن می شود.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۱:۳۸   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    پاناکوتا شکلاتی

    مواد لازم:

    شیر 2 لیوان 

    خامه نصف لیوان 

    شکر حدوداً 12 قاشق 

    پودر ژلاتین 3 قاشق غذاخوری 

    پودر کاکائو 2 قاشق چایخوری 

    شکلات تخته ای 50 گرم ،،،،من خیلی کم زدم،،،،

    وانیل کمی

    طرز تهیه:

    ابتدا پودر ژلاتین رو تو نصف لیوان شیر میریزیم و میزاریم رو بخار آب تا کاملاً ژلاتین حل بشه، تو قابلمه خامه، بقیه ی شیر و شکر رو میریزیم و رو حرارت متوسط قرار میدیم، بعد از اینکه داغ شد (دقت کنید فقط داغ بشه به نقطه جوش نرسه) از رو حرارت بر میداریم و شکلات تخته ای، پودر کاکائو، وانیل و مایع ژلاتین رو بهش اضافه میکنیم انقدر هم میزنیم تا کاملاً یکدست بشه، بعد تو قالب میریزیم و حدوداً 6 ساعت تو یخچال میزاریم تا ببنده.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۲:۳۲   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    مامان نگار و نازی
    کاربر فعال|598 |487 پست
  • ۱۲:۵۷   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    راحله
    کاربر جديد|27 |31 پست
    آفرین نازنین جون چه تنوعی برای شیرینی شب یلدا.
  • ۱۵:۱۱   ۱۳۹۴/۹/۲۸
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
  • ۱۰:۵۱   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     این پیتزا یه ایده خیلی خوب برای شیرینی شب يلدا ست،خیلی بانمکه و بسیار هم خوشمزس و تهی اش هم آسونه.
    مواد اولیه:

    • خمیر شوگر کوکیز به میزان لازم
    • رنگ غذایی سبز (از آب سبزیجات هم میتوان استفاده کرد) به میزان لازم
    • پنیر خامه ای 8 اونس
    • شکر دانه ریز 1/2 فنجان
    • وانیل 1 قاشق چایخوری
    • انگور سبز به میزان لازم
    • توت فرنگی خورد شده به میزان لازم
    • مربای توت فرنگی به میزان لازم
    • ام اند امز (از اسمارتیز و کشمش سیاه هم میتوان استفاده کرد) به میزان لازم

    ,شیرینی یلدا, پیتزای میوه ای به شکل هندوانه پیتزای میوه ای,شب یلدا,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    شیرینی یلدا,پیتزای میوه ای به شکل هندوانه پیتزای میوه ای,شب یلدا


     مواد مورد نیاز برای تهیه پیتزا میوه ای:


    خمیر شیرینی شکری رو با رنگ خوراکی سبز رنگ آمیزی کنید.


    دستور شیرینی شکری:
    فر رو روی دمای350 درجه فارنهایت روشن کنید. و خمیر رو کف قالب کمربندی پهن کنید. و درفر داغ برای مدت 15-20دقیقه قرار بدهید.


    پنیر خامه ای،شکر و وانیل رو به وسیله همزن بزنید و تا زمان استفاده داخل یخچال قرار بدید.


    توت فرنگی ها را خورد کنید و انگور ها را از وسط به دو نیمه تقسیم کنید.


    خمیر را از فر خارج کنید و بگذارید سرد شود و بعد از قالب خارج کنید.


    2/3 کرم رو روی سطح شوگر کوکی پهن کنید.


    انگور های نصف شده رو دورتا دور کوکی بچینید.


    تمام فضای باقیمانده وسط کیک رو با توت فرنگی خورد شده پر کنید.


    مربای توت فرنگی روی توت فرنگی ها بریزید.


    دور تا دور توت فرنگی ها را با کرم باقیمانده و به کمک ماسوره گرد پرکنید (از ماسوره ستاره ای هم میتوان استفاده کرد)


    برای اتمام کار چند ام اند امز سیاه به عنوان دانه های هنداونه روی مواد بگذارید و تا زمان سرو در یخچال قرار دهید.


    با توجه به سلیقه شخصی از میوه های دیگر نیز میتوانید استفاده کنید.

  • ۱۰:۵۳   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست
    شکلات قالب مغزدار فندقی

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0572.jpg
بازدید:	10
اندازه:	35.9 کیلوبایت
شناسه:	112335جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0558.jpg
بازدید:	13
اندازه:	39.5 کیلوبایت
شناسه:	112336

    برای تهیه این شکلات های قالبی به قالب شکلات نیاز داریم . هر جور قالب شکلاتی کارراه اندازه. سیلیکونی یا طلقی یا حتی طلق هایی که داخل بعضی قوطی های شکلات هست . مثل این طلق طلایی رنگ در این عکس :

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0519.jpg
بازدید:	9
اندازه:	48.3 کیلوبایت
شناسه:	112337

    شکلات را به هر روشی که مایلیم آب می کنیم و با یک قلم موی ساده داخل قالب را یک لایه نازک شکلات می مالیم . هر چقدر این لایه ظریف تر باشد شکلات حاصله ترد تر و خوشمزه تر خواهد بود :

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0521.jpg
بازدید:	8
اندازه:	43.9 کیلوبایت
شناسه:	112338جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0527.jpg
بازدید:	6
اندازه:	30.3 کیلوبایت
شناسه:	112339

    قالب را چند دقیقه در فریزر می گذاریم تا ببندد . در این فاصله کرم شکلاتی را آماده می کنیم. کمی از شکلات اب شده را با خامه ساده مخلوط می کنیم تا خمیر نسبتا شلی حاصل شود . مثل این عکس :

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0530.jpg
بازدید:	14
اندازه:	33.6 کیلوبایت
شناسه:	112340

    کرم را داخل قیف می ریزیم. فندق را کمی بو می دهیم. قالب را از فریزر درآورده داخل هر حفره یک فندق و مقداری کرم شکلاتی با قیف می ریزیم :

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0532.jpg
بازدید:	6
اندازه:	47.0 کیلوبایت
شناسه:	112346جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0534.jpg
بازدید:	4
اندازه:	44.2 کیلوبایت
شناسه:	112347جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0535.jpg
بازدید:	5
اندازه:	45.7 کیلوبایت
شناسه:	112348

    دوباره می گذاریم در فریزر تا ببنددو نهایتا یک لایه شکلات روی آن می ریزیم و قالب را یکی دوبار روی سطح کابینت می کوبیم تا حباب های هوا خارج شوندو دوباره در فریزر می گذاریم تا ببندد:

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0536.jpg
بازدید:	7
اندازه:	36.7 کیلوبایت
شناسه:	112349جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0542.jpg
بازدید:	5
اندازه:	39.6 کیلوبایت
شناسه:	112350

    با یک ضربه شکلات ها را از قالب خارج می کنیم :

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0543.jpg
بازدید:	6
اندازه:	51.7 کیلوبایت
شناسه:	112351

    می توان شکلات ها را در زرورق شکلات پیچید:

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0550.jpg
بازدید:	5
اندازه:	46.3 کیلوبایت
شناسه:	112352جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0560.jpg
بازدید:	6
اندازه:	40.5 کیلوبایت
شناسه:	112353

    لایه درون این شکلات ها خیلی لذیذ و خوش مزه است. نرم و روان با یک فندق بو داده درسته و یک لایه ترد و نازک از شکلات روی آن:

    جهت مشاهده تصویر واقعی کلیک کنید

نام:	IMG_0558.jpg
بازدید:	13
اندازه:	39.5 کیلوبایت
شناسه:	112336

  • ۱۱:۰۰   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    پاستیل های اناری مخصوص شب یلدا

     شب یلدا یا همان شب چله یکی از بهترین و ماندگارترین شب ها برای ایرانیان است. کودکان هم از این قاعده مستثنا نیستند و شب چله برای شان یک شب به یاد ماندنی است. این بار با پاستیل های خانگی به شکل انار کودک تان را خوشحال کنید.

    مواد لازم برای پاستیل انار برای شب یلدا :

    • شکر      یک دوم پیمانه
    • گلوکز مایع     یک چهارم پیمانه
    • پودر ژلاتین     یک چهارم پیمانه
    • آب میوه طبیعی (آب انار)   ۱۵۰ میلی لیتر (تقریبا یک پیمانه سر خالی)

     پاستیل های اناری مخصوص شب یلدا


    طرز تهیه پاستیل انار برای شب یلدا:

    1- شکر و پودر ژلاتین را با هم مخلوط کنید.

    2- گلوکز را به آنها اضافه کنید.

    3- آب میوه را هم اضافه کنید و روی حرارت ملایم قرار بدهید.

    4- اجازه بدهید تا مایع به جوش بیاید و شفاف بشود.

    5- بگذارید کمی از حرارت بیفتد و قالب های مخصوصی را با آب سرد مرطوب کنید و مایع را به آرامی درون آنها بریزید.

    6- البته من یک قطره رنگ خوراکی قرمز ریختم برای شکل های انار. شما می توانید نریزید.

    7- در یخچال بگذارید تا خنک شوند.

    8- به روشی که ژله را جدا می کنید پاستیل ها را از قالب جدا کنید و در صورت تمایل در شکر دانه رنگی ریز بغلطانید.

    نکته ۱ : گلوکز مایع در لوازم شیرینی فروشی موجود است.

    نکته ۲ : اگر قالب مخصوص نداشتید مایع را در ظرف چهارگوش بریزید و وقتی سفت شد با کاترهایی که در آب جوش فرو می کنید آن ها را به دلخواه برش بزنید.

    نکته ۳ : در تمامی دستورها منظور از پیمانه، پیمانه پلوپز هست.

  • ۱۱:۰۳   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آموزش تزئین کیک خامه ای با هندوانه برای شب یلدا

    آموزش تزئین کیک خامه ای با هندوانه برای شب یلدا

    برای 12 نفر

    زمان آماده سازی : 20 دقیقه

    دیگه چیزی به اومدن شب یلدا و دور هم نشینی های گرم خانوادگی نمودنده .

    یکی از پایه های ثابت دور همی های شب یلدا هندوانه اس . چطوره امسال یه تزئین جدید برای هندوانه تون در نظر بگیرید که همه رو شگفت زده کنه .

    یه دسر هندوانه ای عالی و خوشمزه که دهن همه رو آب میندازه و شب یلداتونو زیبا تر میکنه .

    درس کردن این کیک هندوانه ای وقت خیلی کمی ازتون میگیره ولی در عوض نیتجه ی کار همه و بیشتر از همه خودتون رو شگفت زده میکنه .

    البته این دسر تو روزهای گرم تابستون هم مطمئنا خیلی میچسبه .

    مواد لازم

    هندوانه ترجیحا بدون دانه

     1 عدد 3 کیلویی

    خامه فرم گرفته

    200 گرم

    ماست چکیده شیرین و کم چرب به دلخواه

    2 فنجان

    پرک بادام

    1 فنجان

    کیوی حلقه شده

    1 عدد

    توت فرنگی

    3 عدد

    تمشک

    یک سوم فنجان به دلخواه

    بلوبری

    یک چهارم فنجان به دلخواه

     

     

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با آموزش تزئین کیک خامه ای با هندوانه برای شب یلدا آشنا میکنیم .

    حدود 5 سانت از هرد دو طرف سر و ته هندوانه را صاف و مستقیم برش بزنید طوری که هندوانه به راحتی روی سطح برش بایستد .

    از قسمت بالا با دقت شروع به جدا کردن پوست هندوانه کنید .

    روی هندوانه را با یک دستمال تمیز کاملا خشک کنید و با خامه بپوشانید و سپس مطابق شکل هندوانه را با میوه های دیگر تزئین کنید .. اطرافش رو با پرک بادام بپوشونید.

    نیازی نیست بگم که انتخاب میوه ها برای تزئین کاملا سلیقه ای و به انتخاب خودتونه .

    در ادامه چند نمونه تزئین دیگه هم براتون میذارم تا ایده های بیشتری برای شب یلداتون داشته باشید .

    در صورت یکه خواستید از مدلهای پایین استفاده کنید میزان استفاده از مواد فرق میکنه پس بهتره خامه و میوه بیشتری از قبل تهیه کنید که وسط کار نمونید.

    برای تهیه کیک چند طبقه هم از یک بشقاب یا کاسه برای الگوی برشتون استفاده کنید و حتما قبل ازینکه خامه به هندوانه بزنید کاملا حلقه ها رو خشک کنید .

    در صورتی که میخواین چربی و شیرینی کمتری استفاده کنید میتونید ماست چکیده به ترکیب خامه تون اضافه کنید یا به جای خامه از پنیر خامه ای استفاده کنید . گرچه باید بگم که این گزینه کاملا به دلخواه و سلیقه ی خودتون بستگی داره . اگر ماستتون به اندازه ی کافی غلیظ نباشه ممکنه باعث دقیق شدن خامه تون بشه که در این صورت میتونید پودر شکر به ترکیب اضافه کنید .

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

     

    کیک هندوانه,کیک هندوانه و طالبی,کیک هندوانه خامه ای شب یلدا

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان