خانه
260K

درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۱۵   ۱۳۹۳/۹/۱
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    برای شب یلدا تنقلات مختلف را درست کنیم و بلند ترین شب سال را در کنار عزیزانمون با شادی بگذرونیم

    شما هم هر چی بلدید اینجا تجربیاتتون را برای بقیه اشتراک بذارید

    ممنون

  • leftPublish
  • ۱۱:۰۶   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     

    آموزش پخت و تزئین کیک به شکل هندوانه مخصوص شب یلدا

    مواد لازم

    آرد

    1 و یک چهارم فنجان

    پودر کاکائو

    یک چهارم فنجان

    جوش شیرین

    نصف ق چ

    نمک

    یک چهارم ق چ

    کره

    یک چهارم فنجان

    روغن نارگیل

    یک چهارم فنجان

    شکر

    یک فنجان

    تخم مرغ

    2 عدد

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    خامه ترش

    نصف فنجان

    شیر

    یک چهارم فنجان

    رنگ خوراکی قرمز مخملی

     

    شکلات چیپسی

     

    برای کرم رویه

    سفیده تخم مرغ

    3 عدد

    شکر

    1 فنجان

    عصاره وانیل

    1 ق چ

    کره نرم

    1 و نیم فنجان

    رنگ خوراکی قرمز و سبز

     

    اسپرینکل شکلاتی

     

    تزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ای

    طرز تهیه :

    با یک مقاله دیگر از آکاایران برای پخت و تزئین کیک های خانگی همراه باشید . این بار با آموزش پخت و تزئین کیک به شکل هندوانه مخصوص شب یلدا

    تمام مواد را خارج از یخچال بگذارید تا با محیط هم دما شوند .

    فر را با دمای 180 درجه روشن کنید تا گرم شود .

    قالی گرد با قطر 15 و ارتفاع حداقل 7 سانتی را چرب کرده آرد پاشی کنید .

    مواد خشک را با هم ترکیب کرده الک کنید .

    کره و روغن نارگیل را با هم مخلوط کرده با همزن برقی بزنید تا صاف و یکدست شود .

    شکر را به این مخلوط افزوده و هم بزنید تا کاملا نرم و پوک شود

    تخم مرغ ها و عصاره وانیل را یکی یکی به این ترکیب اضافه کنید و هر بار اینقدر هم بزنید تا کاملا مواد یکدست شوند .

    شیر و خامه را با هم ترکیب کرده و به صورت متناوب با آرد در سه مرحله به مواد بیفزایید و در هر بار  حد ترکیب شدن هم بزنید . کار مخلوط کردن را با آرد شروع کرده و به اتمام برسانید .

    در آخر رنگ قرمز را به خمیر افزوده و کاملا مخلوط نمایید سپس شکلات چیپسی ها را به خمیر افزوده و مخلوط کنید تا در تمام سطح خمیر به صورت یکسان پراکنده شوند .

    تزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ای

    خمیر را داخل قالب ریخته و رویش را صاف کنید و به مدت 22 – 24 دقیقه در فر بگذارید تا بپزد .

    بعد از خروج از فر 15 دقیقه که از حرارت افتاد از قالب خارج کرده  بگذارید کاملا خنک ود .

    برای تهیه کرم روی کیک هندوانه ای :

    سفیده های تخم مرغ را با شکر مخلوط کرده و با همزن برقی بزنید تا کاملا ترکیب و یکدست شوند سپس روی حرارت بخار آب به هم زدن ادامه دهید تا غلیظ شود و دمایش به حدود 160 – 165 درجه فارنهایت برسد .

    سپس مخلوط را به یک کاسه بزرگتر انتقال دهید  و به هم زدن ادامه دهید تا به دمای اتاق برسد .

    سرعت هم زن را کم کرده وانیل و کره را چند قاشق چند قاشق در حین هم زدن به تخم مرغ اضافه کنید تا زمانی که ترکیب صاف و یکدستی شود .

    کرم را به سه قسمت تقسیم نموده و بخشی از آن را بین لایه های برش خورده کیک بزنید .

    بخشی را برای روی کیک قرمز کنید و بخشی را برای تزئین اطراف کیک به رنگ سبز درآورید و در آخر اسپرینکل های کاکائویی را روی سطح کیک بپاشید و کیک را تا قبل از سرو در یخچال نگهداری کنید .

    تزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ایتزئین کیک شب یلدا,کیک هندوانه شب یلدا,کیک هندوانه ای 

     

  • ۱۱:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک شب یلدا,کیک شب یلدا با آرد بادام,کیک هندوانه و توت فرنگی برای شب یلدا

    کیک هندوانه و توت فرنگی پیشنهادی خوشمزه برای شب یلدا

    مواد لازم

    هندوانه ترجیحا بدون دانه و ورقه شده

    250 گرم

    گلاب

    60 میلی لیتر

    شکر

    4 ق غ

    بادام خرد شده

    40 گرم

    توت فرنگی

    500 گرم

    انگور بی دانه برش زده

    10 عدد

    خلال پسته

    1 ق غ

    برای لایه بادامی

     

    بادام زمینی

    150 گرم

    رویال آیسینگ

    150 گرم

    سفیده تخم مرغ

    5 عدد

    شکر

    135 گرم

    لایه خامه ای

    خامه سنگین

    300 گرم

    پودر شکر

    30 گرم

    گلاب

    30 میلی لیتر

     

     

    طرز تهیه :

    در این مقاله از آکاایران شما را با طرز تهیه کیک هندوانه و توت فرنگی پیشنهادی خوشمزه برای شب یلدا آشنا میکنیم .

    برای تهیه لایه بادام

    فر را با دمای 200 درجه سانتیگراد روشن کنید گرم شود .

    رویال آیسینگ و بادام را در میکسر پودر کنید و کناری بگذارید .

    سفیده تخم مرغ را حدود 3 – 4 دقیقه با سرعت بالا بزنید تا سفید و کف دار شود . سپس شکر را اضافه کنید و 2 دقیقه دیگر به هم زدن ادامه دهید تا کاملا سفت شود . مخلوط بادام را افزوده و کاملا مخلوط کنید .

    خمیر بادام را در یک سینی 30 * 40 سانتیمتری که با کاغذ روغنی پوشانده اید پهن کرده و 10 – 15 دقیقه در فر بگذارید تا طلایی رنگ شود .

    بعد ازینکه خنک شد از طول به دو قسمت برش بزنید .

    برش های هندوانه را در یک ظرف چیده رویشان نیمی از  گلاب و شکر بپاشید و نیم ساعت بگذارید مزه بگیرند سپس با کاغذ حوله ای یا پارچه تمیز کاملا خشکشان کنید .

    برای تهیه خامه :

    خامه  و پودرشکر را با هم مخلوط نموده و هم بزنید تا نرم و حجیم شود سپس گلاب را افزوده و به هم زدن ادامه دهید تا کاملا فرم بگیرد .

    میتوانید خامه ی فرم گرفته تهیه کنید فقط کمی گلاب به آن اضافه نمایید .

    کیک شب یلدا,کیک شب یلدا با آرد بادام,کیک هندوانه و توت فرنگی برای شب یلدا

    یک سوم از خامه را روی نیمی از لایه ی بادامی به طور مساوی بکشید سپس نیمی از خرده های بادام را رویش بپاشید و یک لایه هندوانه روی بادام ها  بگذارید . نیمه باقیمانده ی بادام را با نصفی از خامه باقیمانده ترکیب کرده روی هندوانه بکشید سپس لایه بادامی را قرار داده و رویش را با باقیمانه ی خامه به طور مساوی بپوشانید  و 1 – 2 ساعت در یخچال بگذارید تا کاملا سفت شود .

    توت فرنگی ها را برش زده و با نیمه دیگر شکر و گلاب باقیمانده مخلوط کنید و حدود 15 دقیقه بگذارید تا مزه دار شود . سپس روی کیک چیده و با کمی فشار در خامه روی کیک فرو کنید که ثابت شوند .

    اضافه کردن سایر موارد اختیاری بوده و در صورت تمایل میتوانید حذفشان کنید .

  • ۱۱:۱۵   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    با این شیرینی ها شب یلدایتان را شیرین تر کنید

    این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    مواد لازم :

    تخم مرغ : 1 عدد

    یره : 150 گرم

    پودر قند : 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )

    آرد : 300 گرم ( بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید )

    بیینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری

     وانیل شیری : نصف قاشق مربا خوری

    رنگ قرمز – سبز : ( من رنگ ژله ای ماری ویلتون استفاده یردم چون فیر می ینم اگه قراره رنگ استفاده ینم بهتره ماری معتبری باشه )

    نی شیر یایائویی : 1 عدد

    یاغذ روغنی

    وردنه

    طرز تهیه :

    یره رو با همزن خوب هم می زنیم . توجه ینید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حدی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    پودر قند رو بهش اضافه یرده و مجددا" هم می زنیم.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه یرده و هم می زنیم .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی 

    آرد و بیینگ پودر رو با هم مخلوط یرده و یم یم به مواد قبلی اضافه می ینیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم ینار و با دست مخلوط می ینیم تا زمانی یه خمیر به دستمون نچسبه. اگه نیاز بود باز آرد اضافه ینید ( البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).

    نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیرتون آماده هست و می تونید قالب بزنید و بذارید داخل فر تا بپزه ولی هدف ما شیرینی هندوانه هست پس لطفا" با ما همراه باشید.

    خمیر رو به سه قسمت تقسیم ینید : خمیر من تقریبا" 600 گرم شد و من به سه بخش با وزنهای 300 و 150 و 150 گرم تقسیم یردم.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی 

    به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه ینید .

    به کیک از خمیر یوچیتر ها هم رنگ سبز اضافه ینید و یه کوچولو ورز بدین تا رنگ بگیره .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    همه خمیر ها رو در نایلون فریزر قرار داده و بمدت 15 دقیقه در یخچال بذارید .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    روی میز یارتون یه یاغذ روغنی بچسبونید بعد خمیر قرمز رو مثل شیل لوله ینید.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    یه دونه نایلون فریزر رو از وسط ببرین و روی میز یار قرار بدین. بعد خمیر رو روی اون غلت بدین و بپیچین دور خمیر و در نهایت بذارین داخل یخچال.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    یه نایلون فریزر رو از وسط برش بدین و روی میز یار باز ینید.

    خمیر سفید رو از یخچال در بیارید و به ابعاد تقریبی 14*25 باز کنید. ابعاد مستطیل باید طوری باشه یه خمیر قرمز داخل اون پوشونده بشه .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیر قرمز رو با نایلون روی خمیر سفید قرار بدین بعد آروم روی خمیر سفید غلت بدین و نایلون رو به آرومی بردارید ( خمیر قرمز در وسط قرار بگیرد ).

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیر سفید رو با یمی نایلونش رو خمیر قرمز بپیچید به این ترتیب یه اول یه سمت خمیر رو به همراه نایلون روی خمیر قرمز قرار بدین بعد نایلون رو از خمیر سفید جدا ینید بعد سمت دیگه رو روی خمیر قرمز بپیچید و با دست یمی محل رسیدن دو طرف خمیر سفید به همدیگه رو هموار ینید (فیر ینم عیس ها گویاتر از توضیحات من باشه) .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    مجددا" این مراحل رو برای خمیر سبز هم انجام بدین (عرض مستطیل رو یه یوچولو بزرگتر از قبل بگیرید ) .بعد از اتمام این مرحله خمیر رو بمدت 1 ساعت داخل یخچال بذارید ( اگه عجله دارین بذارید داخل فریزر) .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی 

    خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو باز ینید و روی میز یار غلتش بدین تا از نایلون جدا بشه.

    با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا" برش بدین. ( این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین ).

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    برای هسته های هندوانه از دونه های نی شیر استفاده ینید .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    سطح سینی فر رو چرب ینید . شیرینی ها رو به سینی منتقل ینید .

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    اگه از میروفر استفاده می ینید : ابتدا پیش گرمایش ۲۲۰ درجه سانتیگراد ( جهت گرم کردن مکروفر ) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .

    اگه از فر استفاده می ینید : فر رو از قبل گرم ینید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه ).

    ,یلدا, شب یلدا, شیرینی,انواع شیرینی ایرانی و شیرینی سنتی

    یه طرح جالب : می تونید این شیرینی ها رو بمناسبت شب یلدا یادو بدین . چوبهای میوه رو ( چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن ) بردارید از وسط بشیونید و روی شیرینی ها قرار بدین بعد شیلات سفید رو آب ینید با رنگ قرمز مخلوط یرده و رویچوبها بریزید و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .

  • ۱۱:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

     ژله ای انار و گیلاس و توت فرنگی

    ,طرز تهیه «دسرهای اناری خوشمزه» ویژه یلدا دسرهای اناری,انار,دسر,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

    طرز تهیه «دسرهای اناری خوشمزه» ویژه یلدا 

    ,طرز تهیه «دسرهای اناری خوشمزه» ویژه یلدا دسرهای اناری,انار,دسر,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

    مواد لازم:

    •    2 بسته ژله توت فرنگی 

    •    2 فنجان آب انار، جوشیده

    •    2 فنجان مخلوط توت فرنگی و گیلاس

    دستور تهیه:

    در کاسه ای، آب انار جوشیده را با پودر ژله مخلوط کنید تا کاملاً پودر ژله در آن حل شود. بگذارید 10 دقیقه سرد شود. سپس در یخچال بگذارید تا کمی سفت شود. سپس قالبی را آماده کنید و میوه ها را در آن بریزید و با قاشق ژله را اضافه کنید. سپس بگذارید در یخچال کاملاً ببندد. بعد از قالب درآورده و سرو کنید.َ

  • ۱۱:۲۳   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    تارت انار و شکلات 

    ,طرز تهیه «دسرهای اناری خوشمزه» ویژه یلدا 

    ,طرز تهیه «دسرهای اناری خوشمزه» ویژه یلدا دسرهای اناری,انار,دسر,انواع کیک و بیسکوئیت و شکلات

    مواد لازم برای خمیر تارت بادامی 

    •    یک و نیم فنجان (150 گرم) آرد معمولی

    •    نیم فنجان بادام خرد شده

    •    ربع قاشق چایخوری نمک 

    •    2 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

    •    8 قاشق غذاخوری کره

    •    1 عدد تخم مرغ بزرگ

    •    2 قاشق غذاخوری آب سرد

    در کاسه بزرگی، آرد، بادام، نمک و شکر را مخلوط کنید. کره را اضافه کنید و خوب با دستانتان مخلوط کنید. تخم مرغ و آب را اضافه کنید تا خمیر خودش را بگیرد. سپس خمیر را در قالب تارت ریخته و خوب فشار دهید. باید تارت در همه قسمت ها ضخامت یکسان داشته باشد. سپس نیم ساعت آن را در یخچال بگذارید تا سفت شود. فر را بگذارید در دمای 180 درجه سانتیگراد گرم شود. نان تارت را 15 دقیقه در فر بپزید تا رنگ بگیرد و سفت و ترد شود. 

    مواد لازم برای داخل تارت: 

    •    340 گرم شکلات، خرد شده

    •    1 فنجان خامه پرچرب

    •    2 عدد تخم مرغ بزرگ

    •    3 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

    •    1 قاشق غذاخوری آرد معمولی

    •    یک چهارم قاشق چایخوری نمک

    وقتی که نان تارت دارد می پزد، شکلات و خامه پرچرب را روی شعله متوسط حرارت دهید و شکلات را آب کنید و دائماً هم بزنید. وقتی بافت یکنواختی پیدا کرد، شعله را خاموش کنید و تخم مرغ ها، شکر، آرد و نمک را اضافه کنید. مخلوط شکلات را روی نان تارت بریزید و دوباره به داخل فر برگردانید تا نیم ساعت دیگر بپزد. 

    مواد لازم برای تزئین اناری

    •    2 فنجان آب انار

    •    3 قاشق غذاخوری شکر ریزدانه

    •    انار تازه برای تزئین

    در ماهیتابه کوچکی روی شعله متوسط، آب انار و شکر را مخلوط کنید. حدود 20 تا 25 دقیقه حرارت دهید تا به اندازه نیم فنجان تقلیل یابد و غلیظ و شربت مانند شود. سپس از روی شعله بردارید. وقتی پخت تارت در فر تمام شد و کمی سرد شد، شربت انار را بطور مساوی روی تارت بریزید و با دانه های انار تزئین کنید. بگذارید تارت در دمای اتاق سرد شود و شربت روی آن سفت شود. برای سرو کردن می توانید از خامه هم استفاده کنید.

  • leftPublish
  • ۱۱:۲۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    مسقطی انار؛ شیرینی شب یلدا 

    (ترین انار و کران بری)

    مواد لازم این شیرینی خوشمزه:

    •    200 گرم کران بری (یا آلبالو)

    •    سه چهارم فنجان شکر

    •    2 فنجان آب انار

    •    1 چوب دارچین

    •    2 عدد دانه فلفل سیاه

    •    2 باریکه بلند پوست پرتقال

    •    3 بسته (6 قاشق چایخوری) ژلاتین

    کران بری ها را با ربع فنجان شکر در مخلوط کن بریزید و مخلوط کنید تا تکه تکه شوند و آب بیندازند. سپس بگذارید 20 دقیقه بمانند تا خیس بخورند. در همین حین، نیم فنجان شکر باقیمانده را با یک و نیم فنجان آب انار، دارچین، دانه های فلفل، پوست پرتقال و کمی نمک در ماهیتابه ای روی شعله متوسط مخلوط کنید و بگذارید نیمجوش شود. دائماً هم بزنید تا شکر حل شود. سپس از روی شعله بردارید و بگذارید 20 دقیقه بماند. سپس چوب دارچین، دانه های فلفل و پوست پرتقال را از آن جدا کنید.

    نیم فنجان آب انار باقیمانده را با یک چهارم فنجان آب در کاسه ای بریزید و ژلاتین را روی آن بپاشید. بگذارید کنار 5 دقیقه بماند و هم نزنید تا ژلاتین نرم شود. سپس آب انار را به مخلوط ژلاتین اضافه کنید و هم بزنید تا ژلاتین حل شود.

    لایه نازکی از مخلوط کران بری را در قالب مستطیلی بریزید و به اندازه کافی رویش از مخلوط ژلاتینی بریزید تا رویش را کاملاً بگیرد (حدود سه چهارم فنجان). بعد نیم ساعت در یخچال بگذارید تا شروع به بستن کند. در همین حین بقیه کران بری ها را به مخلوط باقیمانده ژلاتین اضافه کنید و کنار بگذارید. وقتی لایه زیرین در یخچال بسته شد، بقیه ژلاتین را به آن اضافه کنید

     
    و دوباره در یخچال بگذارید تا کاملاً ببندد که حد اقل 2 ساعت طول می کشد. برای سرو کردن این ترین، با چاقو آن را از قالب جدا کنید و روی بشقاب مناسبی برگردانید. (قبل از سرو کردن قالب را در آب ولرم بگذارید تا ژلاتین نرم شود و راحت از قالب دربیاید). سپس با پوست پرتقال رنده شده تزئین کنید. 
  • ۱۱:۳۱   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    دسر هندوانه مخصوص شب یلدا

    ,دسر هندوانه, درست کردن دسر هندوانه, طرز تهیه دسر هندوانه,طرز تهیه انواع شیرینی خشک

    در اینجا دسری از ژلاتین و خامه با طعم دهنده هایی مانند طالبی و زردآلو برایتان درست کرده ایم و همان طور که در تصویر می بینید آن را با هندوانه تزئین کرده ایم. پیشنهاد می کنیم با درست کردن آن در شبهایی مانند شب یلدا از خوردن آن لذت ببرید.

    زمان لازم برای درست کردن دسر : 1 ساعت و 30 دقیقه

    تمام زمان لازم برای درست کردن و قوام گرفتن و آماده برای سرو کردن : 9 ساعت و 30 دقیقه

    مواد لازم :

     شیرینی یا بیسکویت خرد شده 1 و نیم فنجان

     کره ی ذوب شده 5 قاشق غذاخوری

    آب جوش یک فنجان

     آب انگور سفید یک یا یک دوم فنجان

    پنیر خامه ای یک بسته

    ورقه های ژلاتین بدون طعم یک یا یک دوم فنجان

    هندوانه ی خرد شده به شکل توپی یک دوم پیاله

    هندوانه با پوست چند قاچ کوچک

    طالبی خرد شده به شکل توپ توپ ( اختیاری ) یک دوم پیاله

    طعم دهنده مانند زردآلو یا طالبی چند عدد

    طرز تهیه :

    1 - در یک کاسه کره ذوب شده را همراه با خرده های زیادی از بیسکوییت مخلوط کرده و ته ماهی تابه یا هر ظرفی که می خواهیم دسر را در آن بریزیم فویل کشیده و روی آن این مخلوط را ریخته طوری که همه جای آن کاملا از کره ی ذوب شده مالیده شود و لایه ای از بیسکوییت ته ظرف را فراگیرد.

    2 - آب جوش را در یک کاسه بزرگ ریخته  طعم دهنده و ورقه های ژلاتین را داخل آن ریخته تا ژلاتین کاملا در آن حل شود و آب انگور راهم به آن اضافه کرده و آنها راخوب به هم میزنیم . در کاسه بزرگ دیگری پنیر خامه ای را با همزن برقی با سرعت متوسط هم می زنیم تا  کاملا صاف شود و آن را به مواد اضافه کرده و آنها را کاملا به هم می زنیم تا موادی کاملا نرم و یک دست حاصل شود. آن را در ظرف فویل دار که قبلا آماده کرده بودیم ریخته و در یخچال می گذاریم تا قوام بگیرد.

    3 - بعد از بیشتر از 8 ساعت که در یخچال ماند تا کاملا شکل بگیرد آن را بیرون آورده و از زیر فویل بیرون می کشیم و آنها را با چاقو به شکل مربع مربع برش می دهیم.

    4 - آنها را در ظرف زیبایی گذاشته و روی آن را با برش های هندوانه و... تزئین می کنیم.

    اطلاعات غذایی این دسر :

    در هر وعده: کالری 305، کل چربی 19 گرم، چربی اشباع شده 12 گرم ، کلسترول 45 میلی گرم ، سدیم 255 میلی گرم ، کربوهیدرات 30 گرم ، فیبر 1 گرم ، پروتئین 4 گرم ، قند 18 گرم ، ویتامین A   ( IU ) 486 ، ویتامین 12 C میلی گرم ، نیاسین 1 میلی گرم ، فولات 4 میکروگرم ، پتاسیم 130 میلی گرم ، کلسیم ٪ 30 ، آهن ٪. 1 درصد.

     

  • ۱۱:۳۳   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    کیک لبو ویژه شب یلدای شما

    مواد لازم برای ۱۲ نفر:
    لبوی تازه ۳ عدد کوچک (۲۵۰ گرم)

    کره ی نرم ۲۵۰ گرم
    رنده ی پوست لیمو ۳ قاشق چایخوری
    پودر شکر یک پیمانه
    تخم مرغ ۴ عدد
    کشمش بی دانه یک پیمانه (۱۵۰ گرم)
    آرد معمولی ۲ پیمانه (۳۰۰ گرم)
    بیکینگ پودر ۲ قاشق چایخوری

    طرز تهیه:
    فر را با دمای ۱۷۵ درجه ی سانتی گراد روشن کرده و یک قالب گرد ۲۰ سانتی متری را چرب کنید. کف و دیواره های آن را کاغذ روغنی بیندازید. پوست لبو ها را خیلی نازک گرفته و با رنده ی درشت رنده کنید. در یک کاسه کره، پوست لیمو و پودر شکر را با همزن برقی بزنید تا کمرنگ شده و سبک شود. تخم مرغ ها را یکی یکی اضافه کرده و به اندازه ای که مواد فقط با هم ترکیب شود هم بزنید. در این مرحله بقیه مواد را نیز اضافه کرده و هم بزنید تا کاملا مخلوط شوند. مخلوط به دست آمده را داخل قالب آماده بریزید. کیک را حدود ۶۵ تا ۷۰ دقیقه در فر آماده بپزید. سپس قالب را از فر خارج کرده و اجازه دهید که کیک حدود ۱۰ دقیقه داخل قالب سرد شود. در صورت تمایل روی کیک را با پودر قند و لبوی پخته شده ی قالب زده تزیین کنید.

    نکته:
    این دستور ۴۰۰ گرم کربوهیدرات، ۶۰ گرم پروتئین، ۲۷۰ گرم چربی و ۴۲۷۰ کیلوکالری انرژی دارد.

  • ۱۱:۳۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    آموزش درست کردن کاپ کیک لبو ویژه شب یلدا

    شب یلدا یا شب چله یکی از بلندترین شب ها برای ایرانیان است. خوراکی های متعددی برای شب یلدا وجود دارد که یکی از آنها لبو است. این بار با لبو یک کاپ کیک خوش طعم و متفاوت درست کنید.

    کاپ کیک لبو برای شب یلدا

    مواد اولیه برای تهیه کاپ کیک لبو برای شب یلدا :

    آرد : یک لیوان

    تخم مرغ : دو عدد

    شکر : نصف لیوان

    روغن مایع : نصف لیوان

    وانیل : نصف قاشق چایخوری

    بیکینگ پودر : یک قاشق مرباخوری

    لبو (پخته و رنده و سرد شده) : نصف لیوان

    آب لبوی پخته : نصف لیوان

    طرز تهیه کاپ کیک لبو برای شب چله

    تخم مرغ و شکر را با همزن می زنیم تا کرم رنگ شود.

    سپس به ترتیب روغن را اضافه می کنیم و همچنان هم می زنیم و بعد آب لبو.

    آرد و بیکینگ پودر را سه بار الک می کنیم و به تدریج به مواد اضافه می کنیم و با همزن همچنان می زنیم.

    در مرحله آخر لبوی رنده شده را اضافه می کنیم.

    داخل قالب مافین می ریزیم و در فر داغ با دمای ۱۸۰ به مدت ۲۰ دقیقه قرار می دهیم.

    برای تزیین رویه کاپ کیک چهار قاشق شکر و ۳ قاشق نشاسته + نصف لیوان آب لبو را با هم قاطی کنید و روی گاز با شعله کم هم بزنید تا غلیظ شد. وقتی سرد شد روی کیک ها بریزید و روی اون هم کمی پودر نارگیل.

     

  • ۱۱:۴۰   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

    لبوی شکم پر برای شب یلدا

    این دستور برای شب یلدا هم ساده هم خوشگل و هم خیلی خوشمزه است.

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر

    شلغم و لبو دوتا از خوراكیهای شب یلدا هستند كه با توجه به خاصیتی كه دارند ولی خیلی مظلوم واقع شدند.

    مواد لازم برای 7 تا لبوی قالبی :

     لبوی درشت 3 عدد

    آب لیمو خیلی كم

     سیب زمینی متوسط پخته 3 عدد

    ذرت پخته به میزان لازم

    نخود فرنگی پخته به میزان لازم

    خیار شور به میزان لازم

    سس مایونز به میزان لازم

    ماست پرچرب به میزان لازم

    نمک و فلفل به میزان لازم

     

    طرز تهیه :

    لبوها را با كمی آبلیمو ( برای ثبات رنگشون ) و مقدار خیلی خیلی كم شكر ( نمی خواهیم شیرین شوند ) می پزیم.

    بعد با این وسیله حلقه حلقه میكنیم. اگر وسیله دیگه ای داشتید كه بشود لبوها را نازک تر حلقه كرد بهتر است. لبوها باید درشت باشند.

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر

     

    قالب های كوچک را انتخاب كنید. من از ماست خوری های سرویس آركوپالم استفاده كردم و یک قالب گرد به اندازه كف كاسه هایم انتخاب كردم.

     

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    سپس پلاستیک فریز را به 4 قسمت تقسیم كردم و كف كاسه گذاشتم و لبوها را قالب زدم و كف كاسه روی پلاستیک قرار دادم .

     

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    به اندازه ارتفاع دیواره كاسه ها لبوها را به شكل مستطیل برش دادم و به دیواره چسباندم. چون لبوها مرطوبند راحت به دیواره می چسبند.

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    سیب زمینی را رنده كرده و ذرت و نخود فرنگی و خیارشور و اگر جعفری هم باشد خوب است و با هم مخلوط می كنیم و نمک و فلفل و سس ( زیاد نزدید كه مواد شل شود.می خواهیم موادمان سفت باشد تا خوب فرم قالب را بگیرد و وا نرود ) را هم به مواد اضافه میكنیم.من كمی آویشن هم زدم و كاسه ها را از مواد پر می كنم (البته من مواد را از قبل آماده كردم و گذاشتم داخل یخچال بماند) .

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    سپس یک برش دیگر از لبو را روی مواد می گذاریم و پلاستیک را روی آن می بندیم (به صورت بغچه)

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر


    و در یخچال برای چند ساعت قرار می دهیم تا مواد خوب فرم بگیرند.بعد از حداقل دو ساعت لبوهای قالبی را داخل ظرف مورد نظر برمی گردانیم.و نوش جان می كنید. می توانید برای تزئینش از سس مایونز و قرمز ( مخلوط با هم ) یا سبزیجات مختلف استفاده كنید .

    لبوی شکم پر برای شب یلدا, پخت لبوی شکم پر

  • leftPublish
  • ۱۴:۲۱   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    mona monaکاپ آشپزی کاپ عکاس برتر 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|48381 |46689 پست

  • ۱۵:۰۷   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    کیک یاقوتی انار با تزئین فانتزی هندوانه،  ویژه شب یلدا 

    این کیک طعم بی نظیری از انار و پرتقال داره فقط هرچه فاصله بین پخت و سرو کیک کمتر باشه بهتره ، چون دانه های انار رنگ و رطوبت پس میدهند و کیفیت کیک پائین میاد .

    مواد لازم:

    کره ذوب شده : ۷۰ گرم

    شیر: یک و یک چهارم پیمانه

    تخم مرغ : یک عدد

    شکر: دوسوم پیمانه

    آرد : ۲ پیمانه

    انار: یک و نیم پیمانه

    بیکینگ پودر: یک قاشق غذاخوری

    رنده پوست پرتقال : یک و نیم قاشق غذاخوری

     

    طرز تهیه:

    آرد ، شکر وبیکینگ پودر رو با هم مخلوط کرده و سه بارالک کنید ، بعد انار و رنده پوست پرتقال رو بهش اضافه کنید.

    درظرف دیگری شیر، تخم مرغ و کره رو با هم مخلوط کنید.

    مایع شیر رو دروسط مخلوط آرد ریخته و به آرامی با قاشق زیر و رو کنید تا مخلوط شود

    کیک رو درقالب گرد ریخته وبه مدت ۲۰ دقیقه درفر گرم دردرجه حرارت ۲۲۰ درجه سانتی گراد آماده کنید ویا درماکرو ویو با کلید ترکیبی ۳ به مدت ۱۰ دقیقه بپزید ، بعد ازسرد شدن کیک رو برگردونید.

    چند قطره رنگ قرمز کریسمس ویلتون به خامه زده شده اضافه کرده و مخلوط کنید

    کیک رو با خامه آسترکشی کرده و نیم ساعت دریخچال قرار بدید.

    بعد ،رویه خامه نهائی رو روی کیک پیاده کنید ، برای اطراف کیک ، خامه رو با ترکیب یک واحد رنگ قرمز و دو واحد رنگ سبز ، به صورت سبز لجنی دربیارید ، و با این خامه شکوفه بزنید ، درقسمت قرمز شکلات چیپسی ریخته و سرو کنید

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۸:۴۲   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    ایــــده شـــب یـــلـــــدا

    مناسب برای 4 نفر

    تخم مرغ : ۲ عدد متوسط

    شکر : ۵۰ گرم

    آرد سفید : 1/4 پیمانه

    نشاسته ذرت : 2/5 قاشق غذاخوری

    بیکینگ پودر : یک قاشق چایخوری

    وانیل : 1/4 قاشق چایخوری

    آب ولرم : 1/5 قاشق سوپخوری

    رنگ قرمز و سبز خوراکی : به مقدار لازم

    خامه فرم گرفته : به مقدار لازم

    طرز تهیه کیک به شکل هندوانه

    آرد، بیکین پودر و نشاسته را سه بار الک کنید.

    فر را از یک ربع قبل با ۱۸۰ درجه سانیتگراد روشن کنید و زرده و نیمی از شکر و وانیل را خوب با همزن بزنید.

    هر چقدر بیشتر هم بزنید کیفیت کیک بالاتر می رود، پس از این که پف کرد، کرم رنگ  و حجمش هم دو برابر شد، آب ولرم را اضافه کنید و دوباره هم بزنید.

    در این مرحله باید رنگ قرمز را به مواد اضافه کنید. کم کم باید رنگ را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسید.

    سفیده‌ها را با همزن خوب بزنید و پس از کمی پف کردن شکر را کم کم به آن اضافه کنید و بزنید تا سفت شود.

    سفیده را به مخلوط زرده و شکر اضافه کنید و به آرامی و در همان جهتی که سفیده را زدید هم بزنید تا مخلوط شوند .

    آرد، نشاسته ذرت و بیکین پودر را دو نوبت به مواد اضافه کنید و با لیسک آرام مخلوط کنید فقط در حد مخلوط شدن نه بیشتر . 

    مواد را در یک ظرف کاسه‌ای شکل که قبلا چرب کرده‌اید بریزید و آرد پاشی کنید و در فر که از قبل گرم شده بگذارید به مدت ۲۵ تا ۳۰ دقیقه در فر بماند و پس از پختن کیک باید سرد شود.

    به خامه فرم گرفته رنگ سبز خوراکی را اضافه کنید تا به رنگ دلخواهتان برسد، اول یک لایه نازک روی کل کیک بکشید و در یخچال قرار دهید تا خودش را بگیرد.

    بعد کیک را یک دور با رنگ سبز خامه کشی کنید که کیک پیدا نباشد و دوباره کیک را در یخچال قرار دهید.

    خامه باقیمانده را تیره تر کنید یعنی رنگ سبز را بیشتر کنید برای خط‌های روی هندوانه، خامه را در یک قیف ریخته و شیارها را روی کیک ایجاد کنید.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۱۹:۳۵   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    برشهای انرژی زا

    از این دستور ساده ،با انواع مغزها میتونید برای یلدا استفاده کنید.

    علاوه بر اون،اسنک سالم و مفیدی برای همه گروههای سنیه.

    طرز تهیه:اول داخل یک ظرف که مستطیلی باشه بهتره،کاغذ روغنی بندازید و یه کوچولو چرب کنید.

    حالا اینارو باهم مخلوط کنید : دو لیوان بادام (خام یا شور فرقی نداره،با شور هم طعم جالبی داره) + دو سوم لیوان غلات صبحانه (کورن فلکس) یا برنجک+ دو سوم لیوان کشمش و دو ق غذاخوری زرشک+پودر نارگیل درشت در صورت تمایل یک سوم لیوان+ هر مغز دیگه ای که دوست دارید اونم یک سوم لیوان.

    بعد حدودا یک سوم لیوان عسل رو با حرارت غیر مستقیم مثل بخار کتری گرم و روان کنید و به مواد قبل اضافه و سریع مخلوط کنید و توی ظرف پخش و با پشت قاسق پرس کنید.عسل باید به اندازه ای باشه که مواد رو بهم بچسبونه ،بیشتر نباشه.بعد از زمان کمی ،عسل سفت میشه.حالا یک چاقوی تیز رو داخل آب جوش بزنید تا داغ بشه،خشک کنید و برش هارو بزنید.

    بهتره بینشون کاغذ روغنی بزارید تا بهم نچسبن.

    درست کردن تنقلات شب یلدا

  • ۲۰:۲۴   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    #سالاد_انار ویژه شب یلدا

     

    مواد لازم:

    سیب زمینی پخته و خرد شده  :  3عدد

    سس مایونز : 1 پیمانه

    نمک و فلفل سیاه   : به میزان لازم

    کنسرو ذرت   :  نصف پیمانه

    انار دانه شده   : 1عدد

    فلفل دلمه ای رنگی نگینی شده   : نصف پیمانه

    مرغ پخته و نگینی خرد شده    :  100 گرم

    برگ ریحان : برای تزیین

    طرز تهیه:

    سیب زمینی خرد شده را با نصف سس مایونز مخلوط کرده و نمک و فلفل اضافه کنید.

    کنسرو ذرت، انار، فلفل دلمه ای و مرغ خرد شده را افزوده و باقی مایونز را اضافه کرده و هم بزنید. بعد داخل ظرف سرو ریخته و با ریحان و انار تزیین کرده و سرو کنید.

  • ۲۰:۲۵   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    مسمای انار مخصوص شب یلدا

    مواد لازم:
    مرغ ۱ عدد
    پیاز متوسط ۲ عدد
    دانه انار ۱ پیمانه
    رب گوجه ۲ قاشق غذاخوری
    رب انار ۴ قاشق غذاخوری
    نمک و فلفل به میزان لازم
    زعفران دم کرده به میزان لازم

    طرز تهیه:
    ابتدا پیازها را خرد کرده و تفت دهید. مرغها را می توانیم درسته سرخ نمایید و هم چند تکه بکنید و در روغن همراه با پیاز تفت دهید.
    در این مرحله انارهای دانه شده همراه با نمک، فلفل، زعفران دم کشیده و رب گوجه فرنگی را اضافه میکنیم و تفت میدهیم. و در آخر آب اضافه میکنیم و می گذاریم به مدت ۴۵ دقیقه کاملاً جا بیفتد.
    بعد از اینکه خوب جا افتاد رب انار را اضافه میکنیم و بعد از ۱۵ الی ۲۰ دقیقه می توانید خورش را برای سرو آماده کنید.
    خورش اناردانه مسلما باید غلیظ و کم آب باشد.
    می توانید کمی شکر به این خورش انار بیافزایید تا طعم آن شیرین تر شود.
  • ۲۰:۲۶   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    #نوشیدنی هندوانه؛ مخصوص
    شب یلدا

    مواد لازم برای 2 نفر:
    هندوانه: سه پیمانه از قطعات بدون هسته
    توت فرنگی تازه یا یخ زده: یک و نیم پیمانه
    آب لیموی تازه: 3 قاشق غذاخوری
    یخ خرد شده: یک پیمانه
    شکر:‌ به اندازه لازم

    طرز تهیه:
    • هندوانه، توت‌فرنگی، آب لیمو و شکر(در صورت نیاز) را درون دستگاه مخلوط کن خوب با هم مخلوط کنید.
    • درب مخلوط کن را باز کرده و با یک قاشق چوبی مخلوط را خوب هم بزنید درب آن را گذاشته و یک بار دیگر آن‌ها را با هم مخلوط کنید تا کاملا نرم و روان شوند.
    • نوشیدنی را درون لیوان‌ها ریخته و آن‌ها را تزیین کنید.

    ▪️برای تزیین:
    پوست هندوانه را با استفاده از یک چاقوی تیز به اشکال مختلف درآورده و در آن‌ها برشی ایجاد کنید و از همان قسمت برش خورده آن‌ها را روی لبه لیوان‌ها نصب کنید
    ▪️نکته:
    بهتر است قبل از اضافه کردن شکر مقداری از نوشیدنی را بچشید و در صورت نیاز به شیرینی بیشتر، آن را اضافه کنید.
  • ۲۰:۲۸   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست
    #انار_پلو شیرازی غذای مخصوص شب یلدا

    موادلازم:
    برنج 2 لیوان . دانه انار 1 لیوان . سینه مرغ 2 عدد . گشنیز خرد شده 1 لیوان . پیاز 2 عدد . خلال پسته نصف لیوان . زعفران دم کرده 3 قاشق غذاخوری . نمک مقدار لازم

    طرز تهیه :
    سینه های مرغ را بهمراه 1 عدد پیاز ، کمی زردچوبه ، نمک و 2 لیوان آب درون قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بپزند ، سینه های مرغ پخته شده را ریش ریش کنید و کنار بگذارید.
    برنج را 30 دقیقه قبل از پخت خیس دهید ، برنج را با چند لیوان آب و مقداری نمک داخل قابلمه بریزید و روی حرارت قرار دهید تا بجوشد و نرم شود سپس آبکشی نمائید ( زمانی باید برنج را آبکشی کنید که وقتی دانه برنج را میان دو انگشت میفشارید اطراف دانه برنج نرم و مغز آن کمی خام باشد ).
    برای تهیه مایه انار باید 1 عدد پیاز باقی مانده را خرد کنید و در مقداری روغن تفت دهید تا نرم شود سپس سینه های مرغ ریش ریش شده ، گشنیز خرد شده ، خلال پسته ، دانه های انار و مقداری نمک اضافه کنید و 5 دقیقه باهم تفت دهید و از روی حرارت بردارید.
    قابلمه ای را روی حرارت قرار دهید و ته قابلمه مقداری روغن بریزید ، مقداری برنج ابکش شده داخل قابلمه بریزید و مقداری از مایه انار را روی ان بریزید و به همین صورت قابلمه را پر کنید ( یک لایه برنج یک لایه مایه انار ) سپس حرارت را زیاد کنید تا برنج بخار کند.
    پس از اینکه برنج بخار کرد زعفران دم کرده و چند قاشق روغن را در نصف لیوان آب حل کنید و روی برنج بریزید ، حرارت را کم کنید و در قابلمه را بگذارید و حدود 1 ساعت اجازه دهید برنج دم بکشد سپس در دیس بریزید و با مقداری دانه انار و خلال پسته تزئین کنید ( میتوانید این پلو را بهمراه بلدرچین یا جوجه کباب شده سرو کنید ).
  • ۲۰:۲۹   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    چیزکیک_انار ویژه شب یلدا 

    مواد لازم برای 5 نفر:

    انار  بزرگ 1     عدد 

    پنیر خامه ای  400     گرم

     خامه    200     گرم 

    ژلاتین  1     قاشق مربا خوری    

    وانیل   1/4     قاشق چای خوری 

    ژله انار *  1     بسته 

    بیسکویت  پودر شده 230     گرم

    کره  آب شده  200     گرم 

    پودر قند     2   قاشق غذا خوری 

     

    * میتونید خودتون با آب انار هم ژله درست کنید در این صورت ژله خوشمزه تری خواهیم داشت.

    طرز تهیه  :

    در چیزکیک انار می توان بجای پودر بیسکوییت از نان رولت استفاده کرد که خوشمزه تر هم میشود و به این صورت چرب هم نمیشود.

    بیسکویت را پودر کرده کره آب شده و کمی خنک شده را با بیسکویت مخلوط کنید و کف قالب کمر بندی خوب پهن کنید و پرس کنید بگذارد داخل یخچال ١٥ دقیقه تا خوب سفت شود.

    پنیر خامه ای را با هم زن میزنید + پودر قند وقتی یک دست شده ....خامه را هم میزنید وقتی سفت شد به پنیر خامه ای اضافه کرده .میتوانید بین مواد پنیر و خامه کمی وانیل اضافه کنید و باخامه را بزنید.

    مقدار ژلاتین داده شده رو هم به روش بن ماری انجام دهید با ١ پیمانه آب یا آب پرتقال وقتی شفاف شد بگذارد خنک شود بعد به مایه کرمی اضافه کرده با هم زن خوب زده چند ثانیه در حد مخلوط شدن بعد کرم را روی بیسکویت بریزید و خوب روی آن را  صاف کرده بگذارید مجددا داخل یخچال تا خودش را بگیرد.

    در این فاصله ژله رو هم به روش بن ماری حل کرده کاملا شفاف شود میگذارد خنک شود و انار را خوب دون کنید و روی کرم خوب پخش کنید بعد ژله خنک شده را به آرامی یک قاشق زیرش بگیرید ژله را از قاشق انتقال بدین به قالبتون تا به خامه فشار وارد نشه که خامه ها بزنه بالا.

    میگذارید داخل یخچال بمدت ٥ ساعت تا خوب خودش را بگیرد .

  • ۲۰:۳۰   ۱۳۹۴/۹/۲۹
    avatar
    نازنین جون
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|28195 |24368 پست

    لبو ی مراکشی

    مناسب در شب یلدا :

    #لبو_مراکشی_شب_یلدا

    آماده سازی و پخت لبوی مراکشی : 120 دقیقه

    مواد لازم جهت تهیه لبوی مراکشی :

     لبو متوسط  1 کیلوگرم

     آب  1.5 لیتر

    پاپریکا  1 قاشق غذاخوری

     شکر  300 گرم یا بیشتر

    عرق بهار نارنج  1 فنجان

    زیره سبز  1 قاشق چایخوری

    دارچین  1/2 قاشق چایخوری

    آبلیمو  به میزان لازم

    پیازچه خرد شده  6 عدد

    نمک  1 قاشق مرباخوری

    طرز تهیه لبوی مراکشی :

    لبو ها را در قابلمه ریخته و بگذارید بمدت 1 ساعت بجوشد تا پخته شود.

    از آب در آورده و پوست آن را بگیرید.

    1.5 فنجان از آب آن را درون یک کاسه ریخته و بقیه مواد را اضافه کرده و مخلوط کنید.

    لبوها را برش داده و با مواد مخلوط کنید.

    به مدت 1 ساعت در یخچال بگذارید.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان