با این شیرینی ها شب یلدایتان را شیرین تر کنید
این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین
مواد لازم :
تخم مرغ : 1 عدد
یره : 150 گرم
پودر قند : 100 گرم ( اگه دوست داشتین شیرین تر بشه می تونید تا ۱۵۰ گرم پودر قند اضافه کنید )
آرد : 300 گرم ( بهتره آرد سفید سه صفر استفاده کنید )
بیینگ پودر : نصف قاشق مرباخوری
وانیل شیری : نصف قاشق مربا خوری
رنگ قرمز – سبز : ( من رنگ ژله ای ماری ویلتون استفاده یردم چون فیر می ینم اگه قراره رنگ استفاده ینم بهتره ماری معتبری باشه )
نی شیر یایائویی : 1 عدد
یاغذ روغنی
وردنه
طرز تهیه :
یره رو با همزن خوب هم می زنیم . توجه ینید مدت هم زدن خیلی زیاد نیست در حدی که کمی رنگش عوض بشه 3-2 دقیقه کافیه.
پودر قند رو بهش اضافه یرده و مجددا" هم می زنیم.
بعد تخم مرغ و وانیل رو اضافه یرده و هم می زنیم .
آرد و بیینگ پودر رو با هم مخلوط یرده و یم یم به مواد قبلی اضافه می ینیم . وقتی مواد سفت شدن دستگاه همزن رو می ذاریم ینار و با دست مخلوط می ینیم تا زمانی یه خمیر به دستمون نچسبه. اگه نیاز بود باز آرد اضافه ینید ( البته تا جاییکه ممکنه آرد رو زیاد اضافه نکنید تا خمیر سفت نشه ).
نکته : بیسکویت های کره ای رو نباید زیاد ورز داد چون بیسکویت سفت می شه.
برای اینکه بدونید خمیرتون برای قالب زدن آماده هست یا نه ، بایستی جای چنگال به این صورت روی خمیر بمونه.
خمیرتون آماده هست و می تونید قالب بزنید و بذارید داخل فر تا بپزه ولی هدف ما شیرینی هندوانه هست پس لطفا" با ما همراه باشید.
خمیر رو به سه قسمت تقسیم ینید : خمیر من تقریبا" 600 گرم شد و من به سه بخش با وزنهای 300 و 150 و 150 گرم تقسیم یردم.
به خمیر بزرگتر رنگ قرمز اضافه ینید .
به کیک از خمیر یوچیتر ها هم رنگ سبز اضافه ینید و یه کوچولو ورز بدین تا رنگ بگیره .
همه خمیر ها رو در نایلون فریزر قرار داده و بمدت 15 دقیقه در یخچال بذارید .
روی میز یارتون یه یاغذ روغنی بچسبونید بعد خمیر قرمز رو مثل شیل لوله ینید.
یه دونه نایلون فریزر رو از وسط ببرین و روی میز یار قرار بدین. بعد خمیر رو روی اون غلت بدین و بپیچین دور خمیر و در نهایت بذارین داخل یخچال.
یه نایلون فریزر رو از وسط برش بدین و روی میز یار باز ینید.
خمیر سفید رو از یخچال در بیارید و به ابعاد تقریبی 14*25 باز کنید. ابعاد مستطیل باید طوری باشه یه خمیر قرمز داخل اون پوشونده بشه .
خمیر قرمز رو با نایلون روی خمیر سفید قرار بدین بعد آروم روی خمیر سفید غلت بدین و نایلون رو به آرومی بردارید ( خمیر قرمز در وسط قرار بگیرد ).
خمیر سفید رو با یمی نایلونش رو خمیر قرمز بپیچید به این ترتیب یه اول یه سمت خمیر رو به همراه نایلون روی خمیر قرمز قرار بدین بعد نایلون رو از خمیر سفید جدا ینید بعد سمت دیگه رو روی خمیر قرمز بپیچید و با دست یمی محل رسیدن دو طرف خمیر سفید به همدیگه رو هموار ینید (فیر ینم عیس ها گویاتر از توضیحات من باشه) .
مجددا" این مراحل رو برای خمیر سبز هم انجام بدین (عرض مستطیل رو یه یوچولو بزرگتر از قبل بگیرید ) .بعد از اتمام این مرحله خمیر رو بمدت 1 ساعت داخل یخچال بذارید ( اگه عجله دارین بذارید داخل فریزر) .
با دست محل رسیدن دو خمیر به هم رو صاف کنید تا خط جدایش از بین بره.
خمیر رو از یخچال در بیارید و نایلونش رو باز ینید و روی میز یار غلتش بدین تا از نایلون جدا بشه.
با یه چاقوی تیز خمیر رو با عرض نیم سانت برش بدین .
خمیر برش داده شده رو مثل شکل زیر مجددا" برش بدین. ( این شیرینی خیلی راحت فرم می گیره پس اگه خمیرتون با برش تغییر فرم داد می تونید دوباره با دست بهش فرم بدین ).
برای هسته های هندوانه از دونه های نی شیر استفاده ینید .
سطح سینی فر رو چرب ینید . شیرینی ها رو به سینی منتقل ینید .
اگه از میروفر استفاده می ینید : ابتدا پیش گرمایش ۲۲۰ درجه سانتیگراد ( جهت گرم کردن مکروفر ) و برای پخت کانوکشن ۲۲۰ درجه سانتیگراد و زمان 15 دقیقه . سینی رو روی سه پایه کوتاه قرار دهید .
اگه از فر استفاده می ینید : فر رو از قبل گرم ینید بعد۱۸۰ درجه سانتیگراد بمدت 15 دقیقه ( این زمان بسته به فرهای مختلف ممکنه کمی کمتر یا بیشتر باشه ).
یه طرح جالب : می تونید این شیرینی ها رو بمناسبت شب یلدا یادو بدین . چوبهای میوه رو ( چوبهای بلندی که میوه های پوست کنده رو داخلش فرو می برن ) بردارید از وسط بشیونید و روی شیرینی ها قرار بدین بعد شیلات سفید رو آب ینید با رنگ قرمز مخلوط یرده و رویچوبها بریزید و در نهایت داخل نایلونهای مشکل گشا که نایلونهای کوچیکی هستن قرار بدین .