خانه
2K

دستور طرز تهیه بستنی سنتی اصلی ایرانی در خانه

  • ۰۴:۲۸   ۱۳۹۹/۲/۲
    avatar
    کاربر جديد|5 |125 پست

    طرز تهیه بستنی سنتی

    طرز تهیه بستنی سنتی بدون خامه زعفرانی با ثعلب بدون ثعلب سه رنگ بروجرد کره ای با عسل

     

    مواد لازم برای ۶ نفر
    شیر پر چرب ۴ پیمانه
    گلاب ½ پیمانه
    خامه ۱۰۰ گرم
    ثعلب ۲ قاشق چایخوری
    خلال پسته ۲ قاشق غذاخوری
    زعفران ۱ قاشق غذاخوری
    شکر ۲ پیمانه
    اسانس هل مقدار کمی به دلخواه

    دستور تهیه بستنی سنتی

    مرحله اول

    ابتدا در سینی بزرگ و دارای لبه خامه(خامه کم چرب بهتر است) را می ریزیم و با پشت قاشق خامه را در سینی پخش می کنیم و روی آن را صاف می کنیم تا به قطر حدودا ۲ میلیمتر برسد و در فریزر قرار می دهیم تا زمانیکه خامه یخ بزند.

     

     

    مرحله دوم

    سپس شیر را در قابلمه ای می ریزیم و روی حرارت ملایم قرار می دهیم و صبر می کنیم تا به جوش بیاید و بعد حرارت را کم می کنیم و زعفران،گلاب را به ان اضافه می کنیم و با قاشق مواد را آرام مخلوط می کنیم تا شیر کاملا زرد شود.

     

     

    مرحله سوم

    شکر را در کاسه ای می ریزیم و ثعلب را به آن اضافه می کنیم و با قاشق خوب آن ها را مخلوط می کنیم و بعد به مخلوط شیر کم کم می افزاییم و با قاشق هم می زنیم تا شکر در شیر کاملا حل شود و ثعلب نیز باعث قوام مایه شود.

     

     

    مرحله چهارم

    همانطور که مایه بستنی را هم می زنیم به قوام آن باید دقت کنیم هر زمان که به غلظت مورد نظرمان رسید قابلمه را از روی شعله بر می داریم و کنار می گذاریم و مایه بستنی را در کاسه ای می ریزیم و در کاسه ای بزرگتر تکه های از یخ می ریزیم.

     

     

    مرحله پنجم

    سپس کاسه محتوی مایه بستنی را در کاسه یخ می گذاریم و با همزن برقی مداوم مایه را هم می زنیم تا کشدار شود و کاسه مایه بستنی را داخل فریزر به مدت ۳۰ دقیقه قرار می دهیم تا کمی یخ بزند و بعد از گذشت این مدت کاسه بستنی را از فریزر بیرون می آوریم

     

     

    مرحله ششم

    حالا مجددا با همزن برقی بستنی را هم می زنیم تا کشدار شود و دوباره در فریزر به مدت ۳۰ دقیقه می گذاریم تا یخ بزند.این کار را چندین مرتبه انجام می دهیم(۴ الی ۵ بار کافی است)تا بستنی سنتی کاملا کشدار شود.

     

     

    مرحله هفتم

    خامه یخ زده را از فریزر بیرون می آوریم و با چاقو به خامه ها برش می زنیم.می توانید مربع های کوچک روی خامه ایجاد کنید.بعد از گذشت ۳۰ دقیقه بستنی را مجددا از فریزر بیرون می آوریم و از تکه خامه های یخ زده داخل بستنی می ریزیم و با بستنی مخلوط می کنیم.

     

     

    مرحله هشتم

    حالا خلال پسته را نیز به بستنی اضافه می کنیم و در صورت علاقه هل را نیز در این مرحله به بستنی می افزاییم و بستنی را به مدت ۲ ساعت در فریزر قرار می دهیم تا خوب منسجم شود.بستنی آماده شده را در پیاله می ریزیم و نوش جان کنید.

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان