خانه
8.3K

دسر برنج

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۱/۹/۲۵
    avatar
    کاربر جديد|48 |108 پست

    مواد لازم
    برنج 1 پیمانه
    شیر 5 تا 6 پیمانه
    خاک قند 2 پیمانه
    زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
    کره 50 گرم
    ژلاتین 2.5 قاشق سوپخوری
    نمک به مقدار کم
    1- برنج را شسته با 2 لیوان آب کمی نمک می پزیم شیر را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا آهسته بجوشد و کاملا بپزد
    2- ژلاتین را به روش بن ماری آماده می کنیم
    3- زرده تخم مرغ + خاکه قند را میزنیم تاسفید و سفت شود سپس وانیل + کره اضافه و مخلوط شود
    4-برنج که پخت و کاملا غلیظ شد از روی حرارت برداشته میکس کرده ژلاتین و تخم مرغ را اضافه میکنیم بهم می زنیم تا مواد مخلوط شود آنرا در قالب ریخته و در یخچال قراردهید
    بعد از خارج کردن از قالب با زعفران حل شده و قلم مو تزیین کنید و اطراف آنرابا مربا یا کمپوت تزیین کنید ...نوش جان

     

  • leftPublish
  • ۰۹:۵۵   ۱۳۹۱/۹/۲۶
    avatar
    pari i
    کاربر فعال|58 |271 پست
    سارا روش بن ماری یعنی چی ؟
  • ۱۵:۵۵   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    NONAAA
    کاربر جديد|1 |29 پست
  • ۲۱:۳۱   ۱۳۹۱/۱۰/۱۷
    avatar
    صبا
    کاربر فعال|416 |581 پست
    ذوب کردن پودر ژلاتین: ابتدا پودر ژلاتین را در آب سرد ریخته سپس ظرف ژلاتین را روی ظرف آب جوش قرارداده تا به اصطلاح به روش بن ماری به آرامی ژلاتین در آن حل شود.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان