خانه
8.3K

دسر برنج

  • ۱۱:۴۶   ۱۳۹۱/۹/۲۵
    avatar
    کاربر جديد|48 |108 پست

    مواد لازم
    برنج 1 پیمانه
    شیر 5 تا 6 پیمانه
    خاک قند 2 پیمانه
    زرده تخم مرغ 3 تا 4 عدد
    کره 50 گرم
    ژلاتین 2.5 قاشق سوپخوری
    نمک به مقدار کم
    1- برنج را شسته با 2 لیوان آب کمی نمک می پزیم شیر را اضافه و حرارت را ملایم می کنیم تا آهسته بجوشد و کاملا بپزد
    2- ژلاتین را به روش بن ماری آماده می کنیم
    3- زرده تخم مرغ + خاکه قند را میزنیم تاسفید و سفت شود سپس وانیل + کره اضافه و مخلوط شود
    4-برنج که پخت و کاملا غلیظ شد از روی حرارت برداشته میکس کرده ژلاتین و تخم مرغ را اضافه میکنیم بهم می زنیم تا مواد مخلوط شود آنرا در قالب ریخته و در یخچال قراردهید
    بعد از خارج کردن از قالب با زعفران حل شده و قلم مو تزیین کنید و اطراف آنرابا مربا یا کمپوت تزیین کنید ...نوش جان

     

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان