خانه
2.2K

دسر شکلاتی

  • ۱۶:۴۰   ۱۳۹۴/۸/۲۴
    avatar
    کاربر جديد|59 |68 پست

    دسر شکلاتی

    اين مقدار به صورت پايه اي ميباشد و شما بر مبناي اندازه ظرف مورد نظرتان ميتوانيد مواد را چند برابر كنيد:
    شير ١ ليوان
    پودر ژلاتين ١ ق غ
    شكر ٢ ق غ
    خامه ٥٠ گرم
    پودر كاكائو ١ ق غ
    پودر ژلاتين را در كمي اب ريخته و به طريق بن ماري حل كنيد
    شير را در ظرف مناسب ريخته و شكر و پودر كاكائو را اضافه ميكنيد و هم ميزنيد تا زماني كه كاملا حل شوند سپس ژلاتين را اضافه كرده و گاز را خاموش كنيد و كمي كه از حرارت افتاد ، خامه را اضافه كرده و خوب هم بزنيد و در قالب مناسبي ريخته و در يخچال به مدت حدود ٦-٥  ساعت قرار دهيد تا خنك شده و ببندد
    سپس با چاقو از لبه هاي ظرف جدا كرده و به ارامي داخل ظرف مناسب برميگردانيم .

    دسر شکلاتی

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان