خانه
72.8K

راز و رمزهاي آشپزي

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۳/۶/۲۵
    avatar
    کاربر فعال|815 |393 پست
    چه جوری میشه یک کتلت خوشمزه درست کرد . مثلا سیب زمینی خام بهتره یا پخته ؟ یا اینکه اگه سیب زمینی رو با چرخ گوشت چرخ کنیم بافت بهتری داره یا با رنده درشت ؟ و........



    سیب زمینی خام بسیار خوشمزه تر از سیب زمینی پخته خواهد بود که بهتر است جدا رنده شود و اگر در تهیه کتلت مقداری شنبلیله و مرزه خشک در کتلت بریزید بسیار عطر و بوی خوبی خواهد داشت راستی ادویه فراوان هم فراموش نشود.




     سیب زمینی پخته برای کتلت استفاده بشه بهتره برای ترد شدن پیاز رنده شده را فراموش نکنید و کمی هم مغز نان باگت خشک شده هنگام سرخ کردن بهترش میکنه



    من تخم مرغ به كتلت اضافه نميكنم به سيب زمينيهاي پخته رنده شده يك سيب زميني خام هم رنده كرده و اضافه ميكنم. اينطوري كتلتها وا نميروند. در ضمن سيب زمينيها را پوست كنده با پياز آب پز ميكنم بعد هم همه را با نمك و فلفل و آرد سيب زميني و گوشت چرخ كرده ميريزم توي غذاساز. خوب بايد ورز بديد تا بافتش منسجم بشه.



    در تهیه کتلت از استفاده از پنیر های مزه غافل نشوید.طعم بسیار مطلوبی میدهد.





    سیب زمینی خام خوشمزه تر است يا مخلوط پخته و خام ، ولی باید با رنده خیلی ریز رنده شود و پس از رنده شدن آنها را فشار دهیم تا آب و نشاسته اضافی خارج شود و با حرارت ملایم آنها را مغز پخت کنيم.کمی تخم مرغ و ادویه و پیاز هم فراموش نشود. پس ازسرخ شدن هم چند گوجه فرنگی را در روغن تفت داده و با یک قاشق رب و پیازداغ سس درست کرده و چند دقیقه کتلتها را در سس مزه دار کنید 




    از آرد نخودچی توی سیب زمینی پخته استفاده کنید کتلت خوبی میشه .



     منم مثه مامانم وقتی کتلت درست میکنم سیب زمینی خام استفاده میکنم ولی حتما غیرازفلفل وزردچوبه بهش زیره سبزاسیاب شده هم میزنم هم عطرخوبی داره  هم خاصیت درمانی درضمن مامان من مثه قدیمیها ازنان خشکی که واسه ابگوشت همیشه داره یه کم برمیداره میکوبه به کتلت اضافه میکنه با یه عددتخم مرغ وقتی هم که کتلت سرخ شد اگه مهمون باشه توخونه همینجوری  بادورچین  خیارشورو سبزی میاره سرسفره ولی اگه خودمونی باشن کتلت هاروبرمیداره گوجه فرنگی حلقه شده میذاره تو همون ماهیتابه کتلت ها رومیچینه روی اونا ومیذاره یه کم گوجه ها سرخ بشه من خودم ابغوره هم یه کوچولو میریزم چون ترش دوس دارمراستی یادم رفت اینو بگم جدیدا من عادت کردم مثه کوکوسبزی توکتلتم هم یه دونه  سیر رنده کنم البته اگه  اهل  خانواده مشکلی باسیر ندارن ماهمه از کوچیک تا بزرگ به خاصیت سیر بیشتر از دوس داشتن یا نداشتنش اهمیت میدیم .حالا همون زیره رو بریزید مطمئن باشین ضررنمیکنیدبقیه شو خودتون استادید
    ویرایش شده توسط سادات در تاریخ ۲۵/۶/۱۳۹۳   ۱۶:۴۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان