خانه
72.8K

راز و رمزهاي آشپزي

  • ۱۶:۴۷   ۱۳۹۳/۶/۲۵
    avatar
    کاربر فعال|815 |393 پست
    من تاحالا چند بارفلفل دلمه رنده شده رو داخل کتلت ریختم طعم خوبی داشت کلا همیشه توکتلتها یه چیز جدید رو امتحان میکنم اخرین بار کتلت درست کردم سیب زمینی رو اب پز کردم بعد رنده کرد پیاز هم رنده کردم توش مقداری گشنیز وجعفری خرد شده ریختم ادویه وابلیموزدم 1تخم مرغ وکمی پودر سوخاری اضافه کردم مقداری از مواد رو باز کردم توش کالبس خرد شده وپیازچه و گو شت گوجه نگینی شده گذاشتم بعد بخچه پیچ کردم وکمی تختش کردم تو پور سوخاری غلطاندم ودر روغن سرخ کردم توجه وقتی مقداری از مواد رادر دست گرفتید حتما قبلش دست راکمی ارد بزنید تا مواد سیبزمینی بدست نچسبد
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان