خانه
× برای دیدن جدیدترین مطالب این تاپیک اینجا کلیک کنید و برای دیدن صفحه ابتدایی، این پنجره را ببندید.
برای دیدن صفحات دیگر، بر روی شماره صفحه در شمارنده بالا کلیک کنید.
مشاهده جدیدترین مطالب این تاپیک
46.5K

روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید

  • ۰۰:۴۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • leftPublish
  • ۰۰:۴۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی فوق العاده کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • ۰۰:۴۸   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک 

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • ۰۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    ترس
    #دکترحبشی

    🔸 کودک چون از سن بالای سه سال کودکان به خطرها آشنا می شوند و یا توسط فیلم ها و قصه هایی که می شنوند با دزد ، مرگ ، گم شدن ، حمله حیوانات و امثال این آشنا می شوند ، ترس به سراغشان می آید ، که در این رابطه لازم است با حضور ، آغوش و امنیتی که به کودک می دهید ترسش را کنترل کنید . یک کار خیلی لازم این است که اجازه بدهید به اتاق شما بیاید و پیش شما بخوابد

    🔸سعی تان برای قانع کردن کودک غلط است نترس نترس خودش ترس می آورد بدنبال بیرون کشیدن ترس از کودکتان نباشید هرقدر به این مسئله تمرکز کنید ترس را پایدار تر می کنید

    🔸بجای پرداختن به ترس ، شجاع شدن ، مقاوم شدن ، تحمل کردن ، سختی کشیدن ، تنها شدن ( در یکی دو لحظه ) رادر بازی ها برایش برنامه ریزی کنید و خودتان در متن بازی ها باشید بهترین کار برای بردن ترس از این کودک امنیت بخشی از حضور والدین و نشان دادن تصمیم و توجه تان به حراست از وی است


    🔸 بجای تذکر دادن که حشره ترسی ندارد و تو نباید بترسی ، در مسیر از بین بردن ترسش اقدام کنید حشرات را در ظرف محصوری بیاندازید و کمک کنید دختر در دست شما آنها را از نزدیک ببیند و خودتان در حالی که دختر در حال مشاهده است ، حشره را روی دستتان بگذارید و اجازه بدهید روی بدن شما حرکت کند و پس از مدتی او نسبت به این ترس مقاوم خواهد شد.

    🔸از هرگونه مواجهه ناگهانی و اجباری او توام با فشار و اصرار نسبت به حشرات پرهیز کنید کار دیگر این است که کودکان هم سن و سال وی همین مواجهه شما با حشرات را در دست و بدن خود در جلوی نگاه دخترتان انجام دهند

    🔷کافیست چندکار بکنید:
    1 - پدر و بویژه مادرش با ارتباط و انس نزدیکتر و همراهی بیشتر امنیت خاطر برایش فراهم کنند

    2 - برای رفت و آمد به اتاق والدین در هر زمانی که خواست منعی نداشته باشد( اصرار به جداکردن نداشته باشند)

    3 - در حالیکه کودک در کنار والدین شاهد است ، پدر سوسکی را در معرض تماشا و برخورد خودش قرار دهد
    4- از خاموش کردن برقهای منزل قبل از خواب کودک اجتناب کنند

    5 - اگر درخواست کمکی داشت و یا بررسی فضای دستشویی قبل از انجام تخلی ، همکاری کنند
    6 - بازی هایی را فراهم کنند که نیاز به جسارت و شجاعت در آن است
    (دکترحبشی)
  • ۰۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    کم شدن نقش حمایتگری:
    در خانواده های چند فرزند حمایتگری و همیاری فرزندان از هم زیاد است و بعد از فوت والدین، فرزندان تنها نمی شوند و حامی یکدیگر خواهند ماند. چه حمایتگری مالی و چه عاطفی. ولی در خانواده های تک فرزند بعد از فوت والدین، فرزندان تنها می شوند. امروزه در زندگی های روزمره دیده می شود که برخی از مشکلات خانم ها و آقایون در این است که خانم یا اقا خواهر یا برادری ندارند که مشکلات خودش را با آن ها طرح کند. این ظلم به فرزند است که بدلیل تعداد کمشان درآینده خلاء هایی را احساس بکنند. چه بسا به این دلیل است که در آموزه های دینی داریم " ید الله مع الجماعه" (دست خداوند همراه با جمع است) چرا که انسان ها نمایندگان خدا روی زمین هستند و می توانند به یکدیگر کمک کنند و چه بهتر که از یک رگ و ریشه باشند.

    🔹18-احساس تنهایی:
    خود کودکان هم در خانواده های کم فرزند احساس تنهایی می کنند. حتی گاهی اوقات کودکانِ تنها به دعوا ها و کشمکش های خواهر برادر های دیگر حسادت می کنند. درست است که تک فرزند ها در آینده ازدواج می کنند، ولی ازدواج قسمتی از نیاز های انسان است، شخصی که خواهر و برادری ندارد و پدر و مادرش را از دست داده و احساس تنهایی می کند دچار آسیب های عاطفی می شود
  • ۰۰:۴۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    ویژگی های تک فرزند ها

    عدم یاری رساندن به والدین در آینده:
    بچه های تک فرزند در آینده وقتی مشغول زندگی خود می شوند برگشت آن ها به خانواده و یاری دادن آن ها به والدین کم رنگ تر می شود، و مشغله های زندگی و زن و فرزند وقت یاری رساندن به والدین را به آنها نمی دهد در حالی که در آموزه های دین، احسان به والدین بسیار توصیه شده است. بسیار شنیده ایم که پدر و مادر ها امروزه می گویند که ما فراموش شده ایم، وقتی از آنها سوال می شود چند فرزند دارید متوجه می شویم تعداد فرزندان آن ها کم است. این موضوع به نوعی گسلی در حوزه خانواده ایجاد می كند و ارتباطات عاطفی بین آن ها کمتر می شود. در خانواده های پرجمعیت اگر هر ماه یکبار هم به دیدن هم بروند در ماه چندین بار همدیگر را خواهند دید. در غرب ارتباطات عاطفی کمرنگ تر شده که یکی از عوامل آن کم بودن تعدادفرزندان است.

    خجالتی بودن :
    دلیلش این است که در 7 سال اول شخصیت کودک شکل می گیرد، در خانواده های شلوغ و پر هیاهو تعامل بین فرزندان و ارتباط بین آنها بالا می رود و در آینده هم در مدرسه و جامعه نیز به راحتی ارتباط برقرار می کنند.

    -بی حوصلگی:
    در خانواده های پر جمعیت بسیاری از وقت های فرزندان با همدیگر پر می شود ولی در خانواده های کم فرزند پدر و مادرها کار های مربوط به خود را دارند و نمی توانند همه وقت فرزند را پر کنند و دائما با او بازی کنند و کودک در خانه حوصله اش سر می رود. این بی حوصلگی باعث نق زدن ها و اعتراض های کلامی فرزند می شود گاهی اوقات در رفتار های کودک تغییر بوجود می آید که باعث درگیری و یا تنبیه فرزند می شود.
  • leftPublish
  • ۰۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست


    خلاقیت

    ۵ سالگي، اوج تفکر خلاق

    از آن جا که کودکان پيش از ۵ سالگي توجه و تمرکز کمتري دارند، رشد خلاقيت در بيشتر کودکان از ۵ سالگي به بعد آغاز مي شود اما هستند کودکان خلاقي که از ۲ سالگي کارهاي خلاقانه انجام مي دهند و البته هوش بالاتري نسبت به همسالان خود دارند. بنابراين والدين از ۵ سالگي به بعد با اتخاذ شيوه هاي متعدد مي توانند اميدوار باشند که خلاقيت در کودکشان پرورش پيدا کند. برخلاف تصور بسياري از والدين درباره اين که براي افزايش خلاقيت کودک نياز به سرمايه گذاري مالي وجود دارد، در اين راستا فقط لازم است کودک درباره اشياي موجود در محيط پيرامون خود اطلاعات کافي داشته باشد و اجازه يابد آن چه کنجکاوي اش را تحريک کرده است، در اختيار داشته باشد. سپس والدين مي توانند نحوه استفاده هاي متنوع از يک شيء را به او آموزش دهند. او بايد بتواند از يک اسباب بازي به اشکال مختلف استفاده کند و با يک فکر رها شده و آزاد با اسباب بازي هاي خود بازي کند، گاهي لازم است والدين چگونگي کار با اشيا را به کودک نشان دهند و از او سوالاتي درباره ساير کاربردهاي آن بپرسند. دکترهاشميان با اشاره به اين که کار با کاردستي يا لگو در بروز خلاقيت کودکان نقش مهمي دارد، تاکيد مي کند: همراهي با بازي کودکان در اين سن بسيار مهم است. والدين مي توانند در ساخت اشکال هندسي به کودک کمک کنند يا از او بخواهند درباره آن چه ساخته است يک داستان بگويد يا يک داستان براي او تعريف کنند و بخواهند آن را طبق علاقه خود تغيير دهد.نقاشي کردن هم يکي از بهترين راه هاي افزايش خلاقيت کودکان است؛ تشويق کودکان به نقاشي کردن، در شکل گيري نوع جديدي از طرز تفکر درباره محيط پيرامون و ترسيم آن چه در ذهن دارند، بسيار موثر است. استفاده از هنرهاي تجسمي، پازل، جداول ترسيمي هم بسيار سودمند است.

  • ۰۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    🌼🌿🌼🌿🌼🌿🌼🌿

    #تربیت_نسل_مهدوی

    💠راهکارهای علمی (آموزشی)

    ✅آموزش از طریق قصه گویی

    در قرآن و در کتب تربیتی، بر قصه و آثار مثبت آن، تکیه ی زیادی شده است. قصه گویی و داستان گویی زبان مشترک بین همه ی تمدنها و فرهنگهاست و یکی از بهترین راههای نفوذ در افکار و شخصیت انسانها به شمار می رود.
    زندگی اهل بیت (ع)، تاریخ زندگی پیامبر اکرم (ص)، حضرت علی (ع) و حضرت زهرا(ع) و سایر امامان یکی از سالم ترین و بهترین منابع تاریخی می باشد که البته مراد ما در این بخش، صرفاً تاریخ نقلی زندگی اهل بیت (ع) یعنی نقل حکایت ها و اتفاقات زندگی آن بزرگواران می باشد.

    ✅ آموزش رفتارشناسی اهل بیت (ع) (متدشناسی)

    قرآن کریم در این باره می فرماید:
    (لَقَد کان لکم فیِ رسولِ اللهِ أسوهٌ حَسَنهٌ....)
    «مسلماً برای شما در زندگی رسول خدا (ص) الگویی نیکو می باشد.»
    و یا حضرت مهدی (ع) در یکی از توقیعات خود می فرمایند:
    (و فی ابنَهِ رسول الله (ص) لی اُسوُهٌ حَسَنَهٌ.)
    «و در دختر رسول خدا (ص) برای من الگویی نیکو می باشد.»
    لذا اخلاق فردی، خانوادگی، اجتماعی اهل بیت (ع) و به ویژه امام زمان (ع) در روزگار ظهور و یا سیره ی عبادی، مدیریتی، سیاسی و چگونگی برخورد آنان با دوست و دشمن برای نسل جوان بایستی مورد بازخوانی و مرور قرار گیرد و تشویق به الگوگیری از سیره ی مبارکه ی این خاندان به عزمی همگانی تبدیل گردد.

  • ۰۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    💥درنگی برای والدین

    🔷#تلویزیون پرستار بچه نیست ❗️


    🔸کودکان را پای تلویزیون رها نکنید, به برنامه هایی که کودک شما میبیند توجه کنید و گاهی اوقات برنامه ها را با فرزند خود تماشا کنید.

    🔹اجازه بدهید بچه ها برنامه های فردی و مورد علاقه ی خود را با نظارت شما انتخاب کنند, اما اجازه ندهید هر برنامه ای را ببینند.

    🔸با محدود کردن زمان تماشا, نگذارید تلویزیون ساعت خواب فرزندتان را به هم بزند و یا مانع فعالیت های تفریحی و درسی او شود.

    🔹برنامه های نامناسب (به خصوص ماهواره ای) را در حضور بچه ها تکذیب کنید و مهر عدم تایید بر روی ان ها بزنید و روی این نکته تاکید کنید که این فکر و عقیده و یا این رفتار روش مناسبی برای حل مشکل نیست و راه حل های مناسب تری هم وجود دارد.

    🔸اجازه ندهید کودک شما برنامه های خشونت امیز, صحنه های قتل و دیگر کشی و یا برنامه های نامناسب دیگر ببیند, کانال را عوض کنید و یا تلویزیون را خاموش کرده و توضیح دهید که چه موارد نادرست و غیر قابل قبولی در این برنامه وجود داشته است.

    📚کتاب 150هشتک_نهضت سواد رسانه ای, دکتر سید بشیر حسینی و حسین حق پناه

  • ۰۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    خلاقیت و تخیل

    خوب است بدانید کودکان از ۳ تا ۵ سالگی خیال پرداز می شوند و قوه تخیل خود را به کار می گیرند. بعضی از والدین در مواجهه با خیال پردازی کودکان نگران می شوند در صورتی که این امر در فرآیند رشد و تکامل کودک کاملا طبیعی است. بنابراین بهتر است تخیلاتی را که کودک به زبان می آورد، گوش کنند و با طرح سوالاتی تفکر و عمل کودک را تقویت کنند.

    در این صورت کودک همیشه یک مدل بازی نمی کند، نقاشی نمی کشد و شکل درست نمی کند، در موارد بسیاری والدینی که از بی حوصلگی، کسالت و بی انگیزه بودن کودکان خود گلایه می کنند، در واقع نتیجه بی توجهی خود را نسبت به تخیلات کودک می بینند. اگر والدین درباره تخیلات کودک به موقع وارد عمل شوند و او را تشویق به اجرای کارهای خلاقانه و ایده هایی که دارد بکنند، کودک خود راه حل هایی برای پر کردن وقتش پیدا می کند.
  • ۰۰:۵۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست


    #تربیت_نسل_مهدوی

    💠راهکارهای علمی (آموزشی)

    ✅آموزش حدیث

    یکی از راههای دل بستن به کسی، آشنا بودن با آثار و گفته های اوست، لذا اهل بیت (ع) که کلامشان نور است می تواند انسانها را از تاریکهای دل و فکر نجات دهد. امام صادق (ع) می فرمایند:
    (بادِروا أحدائَکُم بالحدیث....)
    «با سرعت و جدیّت نوجوانان خود را با احادیث آشنا کنید.»
    از این رو در جهت تربیت نسل مهدوی بایستی با آثار خطایی و کتبی اهل بیت (ع) همچون نهج البلاغه و صحیفه ی سجادیه اُنس گرفت و با آشنایی با ترنّم مناجاتهای باقی مانده از خاندان معصومین (ع)، ارادت و محبت و معرفت فرزندان را به اهل بیت (ع) بیشتر ساخت.


    ✅آشنا ساختن فرزندان با آیات قرآنی راجع به حضرت مهدی (ع)

    بر اساس آنچه محققین و پژوهشگران جمع آوری کرده اند بیش از 200 آیه پیرامون امام زمان (ع) در قرآن وجود دارد. برخی از آیات به طور مستقیم بر امام عصر و موضوعات مربوط به ایشان دلالت می کند.
    آشنایی با این آیات می تواند ما را با صفات و ویژگیهای یاوران امام مهدی (ع) و خصوصیات حکومت امام (ع) و دیگر موارد و موضوعات مربوط به امام زمان (ع) و خصوصیات حکومت امام (ع) و دیگر موارد و موضوعات مربوط به امام زمان (ع)، مأنوس کرده و زمینه ظهور آن منجی بشریت زودتر تحقق یابد.


  • leftPublish
  • ۰۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    #خلاقیت_زمینه های پرورش تفکر خلاق

    همان طور که ذکر شد همه کودکان با توانمندی، هوش و قریحه به دنیا می آیند و قابلیت خلاق بودن را دارند اما این والدین هستند که گاه با غفلت و جدی نگرفتن موضوع مانع از بروز آن می شوند. رشد اعتماد به نفس کودک، تشویق به داشتن پشتکار و اراده، افزایش انگیزه کودک، بروز ثبات هیجانی، تعیین اهداف، ریسک پذیری مناسب، قابلیت انعطاف پذیری و تلاش برای افزایش توجه، تمرکز و هوش کودک از جمله راهکارهایی است که کودک برای افزایش خلاقیت به آن نیاز دارد.

    گاهی والدین نمی دانند تمرکز و توجه تا چه اندازه در بروز خلاقیت موثر است و فقط موفقیت را نشانه خلاق بودن می دانند در صورتی که یک کودک خلاق حتی در شکست ها، خلاقانه رفتار می کند و می داند چگونه با آن کنار بیاید. یکی از بهترین راه ها برای افزایش خلاقیت کودک این است که او بتواند برای حل یک مشکل یا روبه رو شدن با یک وضعیت خاص، ایده جدیدی را مطرح کند بتواند راه های متفاوتی را نام ببرد و بداند هر راه به کجا منتهی می شود و پیامد هر یک چیست. چنین کودکی با رو به رو شدن با یک وضعیت بغرنج، موضوع را تمام شده تلقی نمی کند و می تواند راهکارهای متفاوتی ارائه کند.
  • ۰۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست


    #تربیت_نسل_مهدوی

    💠راهکارهای علمی (آموزشی)

    ✅ آموزش زیبایی های اخلاقی و شخصیتی اهل بیت (ع)

    ذکر فضایل اخلاقی و کمالات شخصیتی و نمونه های تعالی روحی اهل بیت (ع)، در تعمیق محبت ایشان در دلهای فرزندان بسیار مؤثر است و عطش دوستی نسبت به آن بزرگواران را دو چندان می کند. صفاتی همچون عدالت، سخاوت، شجاعت، حکمت، عبادات، مردم دوستی، تقوی، ایمان، عمل، زهد و قناعت و هزاران صفات پسندیده ی دیگر که آموزش این زیبایی های اخلاقی و کرامات و شگفتی های شخصیت اهل بیت (ع) نقش بسزایی در تربیت نسل مهدوی دارد.

    ✅معرفی دوستان و فدائیان اهل بیت (ع) به فرزندان

    چهره های جذاب، روشن و با کمالی همچون ابوذر، سلمان، اویس قرنی، مالک اشتر، عمار یاسر و اصحاب امام حسین (ع) که در مسیر عشق ورزی به اهل بیت (ع) از تمام موجودی خود گذشتند و با پایداری کامل و به بهترین وجه ممکن، مرام عاشقی را به سینه ی تاریخ سپردند، الگوی مناسبی برای فرزندان محسوب می شوند و آشنا کردن فرزندان با دوستان و دلدادگان خالص اهل بیت (ع) از اثرگذارترین راههای آموزش و علمی عشق اهل بیت (ع) است.

    ✅معرفی دشمنان اهل بیت (ع) و بیان عمق خباثت های آنان (و لزوم فاصله گرفتن از این افراد و افکار آنان)


    از آموزش هایی که نوجوانان و جوانان را در زمینه ی ایجاد عشق و عمق بخشی به محبت اهل بیت (ع) یاری می دهد، معرفی دشمنان اهل بیت (ع) و شناساندن خباثت ها و رذالت های این دشمنان می باشد، چرا که اگر فرزندان بدانند در صورتی که پایگاه دل و عواطف خود را مصروف اشخاصی مقدس همچون حضرت مهدی (ع) و اهل بیت (ع) نکنند، ممکن است به مسیری باطل کشیده شوند و در دام شیادان و جاذبه ی فریبنده ی دشمنان اهل بیت (ع) قرار گیرند.


  • ۰۰:۵۱   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست
    💥درنگی برای والدین

    ❗️کودکان دست کم روزی 3بار و نوجوانان روزی 1بار به تشویق احتیاج دارن.

    انواع تشویق:

    🔶تشویق گفتاری:

    از واژگان و جملاتی چون:
    💟آفرین, به به, خیلی خوبه و. .....کاری که انجام دادی خیلی خوبه, از کارت خیلی خوشم اومد و. .....
    استفاده کنید, بکوشید در جمله ها و واژگان تنوع ایجاد کنید و همیشه از تعابیر کلیشه ای بهره نبرید.

    🔷تشویق رفتاری: گاهی نگاهی محبت امیز, تکان دادن سر و تغییر حالت چهره به نشانه خشنودی, بوسیدن, در اغوش گرفتن و. ....میتواند اثر شگفت انگیزی داشته باشد.

    🔶تشویق نوشتاری: به این صورت که رفتارهای خوب و پسندیده فرزندان را بنویسید و در پایان هفته به آن ها نشان دهید یا به مناسبت هایی, کارت پستال تهیه کنید و در آن ها جملات محبت آمیز بنویسید.

    🔷تشویق مادی: فهرستی تهیه و انواع تشویق های مادی روزانه, هفتگی و ماهانه را در ان ثبت کنید و با توجه به میزان فعالیت فرزند و اهمیت رفتار او از ان ها بهره ببرید.
    ✅تشویق های مادی روزانه مشتمل بر خوردنی های ارزان قیمت, تشویق های مادی هفتگی مشتمل بر پارک, سینما, منزل دوستان و اشنایان و تشویق های مادی ماهانه, اسباب بازی ها یا وسایل مورد علاقه.

    📚نسیم مهر 2_ حسین دهنوی
  • ۰۰:۵۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • ۰۰:۵۴   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • ۰۰:۵۵   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • ۰۰:۵۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • ۰۱:۰۲   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    رهام 💙دنیز💕
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|19931 |39377 پست

    روانشناسی کودک

    روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید روانشناسی فوق العاده کودک/مطالب کوتاه و مفید... از دست ندید
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان