خانه
99.1K

روانشناسی

  • ۱۲:۳۴   ۱۳۹۲/۳/۵
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
     دوستان لطفا اطلاعات در مورد
    روانشناسی
    روانشناسی کودک
    روانشناسی ازدواج
    روانشناسی عشق
    رفتار با همسر
    رفتار با کودک
    زناشویی
    و... رو تو این تاپیک بزارید


    -------------------------------------------------------------------------------------------------------------
    چگونه می‌توانیم مهارت نه گفتن را در خود افزایش دهیم؟

    1- در ابتدا مشخص کنیم که چه می‌خواهیم بگوییم؟ «بلی» یا «نه» . اگر مطمئن نیستیم که چه تصمیمی می‌خواهیم بگیریم، بگوییم: لازم است مدتی فکر کنم و بگوییم که چه وقت به او پاسخ خواهیم داد...

    2- نسبت به احساسات، نیازها، عقاید و نظرات خودمان، صادق و روراست باشیم و آن‌ها را بشناسیم.
    3- درخواست‌های منطقی خود را مشخص، و محکم بیان کنیم.
    4- اهداف و مقاصد خود را به روشی مستقیم و صادقانه بیان کنیم.
    5- نقطه نظرات خود را بدون شرمندگی و معذرت‌خواهی بیان کنیم.
    6- تا جایی که امکان دارد بطور خلاصه دلیل خود را برای مخالفت بگوییم اما از دادن توضیحات زیاد خودداری کنیم.
    7- اگر کاملاً متوجه خواسته و پیام طرف مقابلمان نشدیم، برای روشن شدن موضوع سؤال کنیم و توضیح بخواهیم.
    8- مسئول بودن راجع به رفتار خودمان، به ما این فرصت را می‌دهد که احساس خوبی راجع به خود داشته باشیم.
    9- اجازه ندهیم که دوستان، همکلاسی‌ها و اطرافیان ما، رفتارها، عقاید و ارزش‌های خود را به ما تحمیل کنند، در عوض به آنها این فرصت را بدهیم تا بدانند ما چه فکر و چه احساسی داریم؟ و چه می‌خواهیم؟
    10- از کلمه‌ی «نه» استفاده کنیم و ممکن است لازم باشد در صورت انتخاب آن یک توضیحی نیز برآن بدهیم.
    11- وقتی کاری را نمی‌خواهیم انجام بدهیم، بگوییم «نه» تا اینکه بگوییم: «... خوب می‌دانی، آخه من اینطور فکر نمی‌کنم...» چراکه این پاسخ نشانه‌ی تردید ماست تا قاطعیت.
    12- بهتر است به جای عبارت «من نمی‌توانم ...» یا «من نباید ...» از عبارت «من تصمیم دارم که این کار را نکنم» یا «من نمی‌خواهم ...» در بیان مخالفت خود استفاده کنیم.
    13- شاید لازم باشد در مقابل خواسته دیگران چندین بار امتناع و مخالفت خود را تکرار کنیم. نیازی نیست هربار توضیحات جدید بدهیم، فقط «نه» را تکرار کنیم و دلایل اولیه خود را بگوییم.
    14- اگر طرف مقابل ما پس از هربار «نه گفتن» ما باز اصرار بر خواسته خود دارد، سکوت کنیم یا موضوع بحث را عوض کنیم یا حتی می‌توانیم مکالمه را قطع کرده و محل را ترک کنیم.
    15- از سوالات «چرایی» (Why question ) اجتناب کنیم، اینگونه سؤالات باعث حالت تدافعی در طرف مقابل ما می‌شود.
    16- به قوانین دیگران اهمیت و احترام قائل می‌شویم و آن‌ها را بشناسیم.
    17- می‌توانیم احساس شخصی را که خواسته‌ی او را رد کرده‌ایم، بیان کنیم تا به او بفهمانیم که متوجه شرایط او هستیم؛ مانند: «من می‌دانم که این تو را ناراحت می‌کند، اما من ...».
    18- از امتنان خود احساس گناه نکنیم، این وظیفه ما نیست که مشکلات دیگران را حل کنیم.
    19- اگر با تقاضای اولیه فرد، موافق نیستیم اما مایل هستیم به او کمک کنیم، می‌توانیم بطور مثال بگوییم:من نمیتوانم تمام عصر را بمانم و به تو کمک کنم، اما می‌توانم دو ساعت بمانم.
    20- ما این حق را داریم که عقیده‌ی خود را عوض کنیم و به تقاضایی که در ابتدا پاسخ مثبت داده‌ایم، حالا پاسخ منفی بدهیم.
    21- برای نشان دادن احساس عصبانیت و ناراحتی خود از ضمیر «من» و «ما» استفاده کنیم به جای آنکه با استفاده از کلمه‌ی «تو» و «شما» او را سرزنش کرده و انگشت اتمام به سویش بگیریم. مثلاً مناسب‌تر است بگوئیم: من خیلی ناراحت می‌شوم وقتی به نظر من توجه نمی‌کنید تا اینکه بگوئید: شما خیلی بی‌خیال و بی‌توجه هستید و به نظرات دیگران هیچ ارزشی قائل نمی‌شوید.
    22- در هنگام ارتباط با دیگران از وضعیت بدنی و تُن صدای مناسب استفاده کنیم؛ مثلاً تُن ضعیف صدا، شانه‌های فرد افتاده، دست‌های درهم قفل شده و نگاه غیر مستقیم و نامطمئن، حالت ترس، تردید و انفعال را در ما نشان می‌دهد و طرف مقابل را برای درخواست‌های غیر منطقی‌اش بی‌پرواتر می‌کند، و برعکس، داد و فریاد، سینه‌های سپر شده، نگاه گستاخانه و ... نشانه‌ی پرخاشگری ما و زیرپا گذاشتن قوانین و حقوق دیگران است؛ یعنی مطمئن باشیم ژست غیر کلامی ما تقویت کننده و منعکس کننده‌ی پیام کلامی ماست.
    23- در هنگام بیان و انتقال پیام خود از ارتباط چشمی مناسب استفاده کنیم و به صورت طرف مقابل نگاه کنیم.
    24- در یک فاصله‌ی مناسب و راحت از طرف مقابل بایستیم یا بنشینیم.
    25- از ژست و حالات بدن خود می‌توانیم برای تأکید آنچه گفته‌ایم استفاده کنیم.
    26- در صورت لزوم پیام خود را تکرار کنیم و اگر فکر می‌کنیم هدف و پیام ما به خوبی و روشنی دریافت نشده است، آن را توضیح دهیم.
    27- زمانی که در موقعیتی قرار می‌گیریم که لازم است پاسخ «نه» بگوئیم و مخالفت خود را با عقیده نظر و خواست دیگران مطرح کنیم، همیشه این سؤالات را از خود بپرسیم:
    - آیا توانستم پیام خود را هرچه واضح‌تر و روشن‌تر بیان کنم؟
    - چقدر در مورد چیزی که می‌خواستم بگویم بطور خاص و مشخص عمل کردم؟
    - آیا ممکن است دوباره پیام خود را تکرار کنم؟ آیا با انجام آن احساس راحتی می‌کنم؟
    - علاوه بر کلام خود، چگونه از زبان بدنی خود برای انتقال پیامم استفاده کردم؟
    28- در مورد تقاضای خودمان:
    اگر طرف مقابل بار اول پاسخ منفی به تقاضای ما داد، آن را تکرار کنیم و خیلی زود از خواسته‌ی خود با اولین پاسخ منفی نگذریم.
    29- از دیگران بخواهیم وقتی با آن‌ها صحبت می‌کنیم به نقطه نظرات ما گوش بدهند.

    ویرایش شده توسط faezeh در تاریخ ۱۱/۸/۱۳۹۲   ۱۶:۴۳
  • leftPublish
  • ۱۰:۲۶   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست

    ♣️🐬 شخصیت شناسی از روی زنگ موبایل 

    🐬محقق : آندره لوتر

    ⚫️افراد هیجان‌طلب و احساساتی را بشناسیم🐬

    آهنگ‌ زنگ موبایل با ویژگی‌های شخصیتی افراد ارتباط دارد می‌توان تا حدودی از این طریق با برخی از ویژگی‌های شخصیتی افراد آشنا شد.

    در این خصوص امیر خجسته کاشانی روانشناس و مدرس دانشگاه با اشاره به ارتباط آهنگ‌ زنگ موبایل با ویژگی‌های شخصیتی افراد می گوید: افرادی که آهنگ پر صدا را برای زنگ موبایل خود انتخاب می‌کنند دارای شخصیت برون‌گرا و هیجان‌طلب هستند.

     همچنین اشخاصی که آهنگ آرام را برای زنگ گوشی همراهشان برمی‌گزینند احتمالا درون‌گرا ، احساساتی و به جلب توجه دیگران تمایلی ندارند.

    ⚫️افراد متزلزل مدام زنگ موبایل خود را عوض می کنند🐬

     

    اگر برخی افراد به جای صدای زنگ گوشی همراه خود از صدای خودشان همواره استفاده می کنند به نوعی افراد خود شیفته یا نارسیست هستند و همچنین انسان‌هایی که دایما صدای زنگ گوشی همراه خود را تغییر می دهند به نوعی انسان‌های متزلزل یا بی ثبات هستند.

    سارا 28 ساله، دانشجو در این خصوص می گوید: خواهر من در طول یک شبانه‌روز چند بار آهنگ موبایل خود را تغییر می دهد به طوریکه موجب ناراحتی خانواده‌ام می‌شود.

    ⚫️چرا برخی افراد حالت ویبره استفاده می کنند؟🐬

    اگر افرادی در طی شبانه‌روز بیشتر از حالت ویبره (لرزنده) گوشی‌های همراه خود استفاده می‌کنند یا انسان‌های برجسته ، خیلی مهم، پر  کار و فعالی هستند که فرصت جواب دادن به گوشی همراه خود را ندارند و یا اینکه برای اشخاص پیرامون خود ارزش‌ زیادی قائلند و نمی‌خواهند کسی از صدای موبایلشان آزرده خاطر شود.

    در این خصوص مسعود 48 ساله، مهندس کامپیوتر و مترجم می‌گوید: من برای کارهایم دقت زیادی بعمل می‌آورم بنابراین گوشی موبایل خود را در طی انجام کارهایم در طول شبانه‌روز ویبره می‌گذارم و سپس در اولین فرصت ممکن با افرادی که با من تماس گرفته‌اند، زنگ می‌زنم .

    مرجان 30 ساله کارشناس آزمایشگاه می‌گوید: بیشتر اوقات در دانشگاه گوشی همراه خود را به حالت ویبره می‌گذارم تا با صدای آن،‌دانشجویانم که مشغول کار آزمایشگاهی هستند، آزار نبینند.

    ⚫️صدای زنگ موبایل و عدم وابستگی به آن🐬

    نباید انتخاب نوع زنگ موبایل به گونه ای باشد که فرد را وابسته کرده و نسبت به انتخاب یا تغییر آن توجه غیر ضروری و بیش از حد داشته باشد همچنین صدای زنگ گوشی همراه نباید موجبات آزار رساندن دیگران را فراهم کند.

    روانشناسی

  • ۱۰:۲۸   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    🎨🎖آنچه مردها از همسرانشان پنهان می‌کنند


    🎯مردها نیز گاهی در مورد ظاهر خود احساس ناامنی می‌کنند

    ممکن است شما بعد از یک کلاس ورزش یک لباس جذاب به تن کنید و از او بخواهید تا نظرش را به شما بگوید. اما مردها صبر نخواهند کرد که شما در مورد تناسب‌اندام آن‌ها قضاوت کنید. مردها همیشه دوست دارند که بدانند همچنان در نگاه شما جذاب هستند یا خیر. همه مردها این‌گونه نشان می‌دهند که اعتمادبه‌نفس داشته و احساس امنیت می‌کنند، اما همیشه نیاز دارند که بدانند در دید شما همچنان جذاب هستند. به همین خاطر بهتر است همیشه خانم‌ها به‌صورت کلامی به همسرشان بگویند که او همچنان مرد جذابی است. به او بگویید که چرا فکر می‌کنید که در کنار او خوشبخت هستید. اگرچه ممکن است تظاهر کنند که اصلاً برایشان مهم نیست اما در اصل کلمه به کلمه حرف شما را با روح خود جذب می‌کنند.


    🎯مردان نمی‌دانند چگونه احساسات خود را بروز دهند

    از لحاظ روحی مردان نسبت به زنان کمتر احساساتی هستند و معمولاً نمی‌توانند به راحتی در مورد نگرانی‌های خود صحبت کنند. البته دلیلش آن نیست که احساس ندارند بلکه به این دلیل است که معمولاً به آن‌ها یاد داده شده است که خودشان از پس این‌گونه مشکلات به تنهایی بر بیایند و آن را بروز ندهند؛ همیشه می‌شنوند ” مرد که گریه نمی‌کند!”.

    به همین دلیل شگفت‌زده نشوید اگر نمی‌تواند بعد از یک مشاجره یا به دلیل کار کردن شما تا دیروقت به راحتی به شما بگوید که واقعاً ناراحت شده است. از طرف دیگر نیز ممکن است این مرد احساس کند که نگرانی‌ها و ناراحتی‌هایش نادیده گرفته شده است که این مسئله خود می‌تواند در خل و خوی او تأثیرگذار باشد.
    حال چه می‌توان کرد؟ یک زن تنها می‌تواند مشوق و صبور باشد. احساسات خود را واضح به زبان بیاورید و صبر کنید تا او نیز زبان باز کند و سعی کنید در ابراز احساسات به او کمک کنید.


    🎯مردها به شدت به شما وابسته هستند

    مردها به راحتی می‌توانند نقش حمایت گر و تأمین گر را به عهده بگیرند. اما تنها تعداد کمی از آن‌ها کمک دیگران را می‌پذیرند. حتی اگر این حمایت از طرف همسرشان باشد. مردها در محل کار یا باشگاه دوستان زیادی دارند اما کمتر پیش می‌آید که دوستی داشته باشند که همه احساس ایشان را بفهمد و کاملاً درکشان کند. مردها واقعاً دوست دارند که به حمایت همسرانشان تکیه کنند اما درعین‌حال دوست ندارند که ضعیف به نظر برسند.

    به همین دلیل فراموش نکنید که معشوقه، همسر و بهترین دوست شوهرتان باشید. یادتان باشد که در مورد مسائل کاری از او سؤال بپرسید و یا از او بخواهید در مورد مسائلش با شما صحبت کند. اگر به نظرتان می‌رسد که استرس دارد به او بگویید که می‌تواند با شما صحبت کند، حتی اگر ابتدا بگوید که مشکلی نیست. وقتی صحبت می‌کند کاملاً به او گوش دهید و از پاسخگویی به او نترسید.


    برای بهترین دوست او بودم، بازخوردهای صادقانه و مثبت شما مهم‌ترین قسمت است.


    🎯مردها نیز از در آغوش کشیده شدن لذت می‌برند

    ممکن است که حتی حوصله رابطه جنسی را نداشته باشد اما این به آن معنا نیست که دوست ندارد او را در آغوش کشیده و نوازش کنید. مردها نیز مانند زن‌ها از در آغوش کشیده شدن و نوازش شدن لذت می‌برند. می‌توانید این کار را بیشتر انجام دهید. دستان او را بگیرید، شانه‌هایش را نوازش کنید  هنگام خواب به او نزدیک شوید. شاید گاهی رابطه جنسی هم پیش بیاید اما تنها گرفتن دستان او و یا لمس شانه‌هایش نیز می‌تواند برایش قوت قلبی باشد که نیاز دارد.

  • ۱۰:۳۱   ۱۳۹۴/۱۱/۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    🍡🍧 آداب دست دادن


    🍡چه كسي اول دست دراز مي‌كند؟

    🍧بزرگ‌تر به كوچك‌تر

    🍧مافوق به زير دست (در نيروهاي مسلح)

    🍧رئيس به مرئوس (در نظام اداري)

    🍡هنگامي كه كسي چند بسته يا پاكت در دست دارد و دست‌هايش آزاد نيست، نبايد دست خود را به سوي او دراز كنيم تا مجبور شود براي دست دادن بسته‌ها را زمين بگذارد يا همه را در يك دست يا زير بغل نگه دارد.

    🍡هنگام دست دادن نبايد دست طرف مقابل را فشرد، به‌خصوص اگر انگشتري در دست داشته باشد يا زمان دست دادن را طولاني كرد. 

    🍡هنگام جدا شدن از يك جمع، دست دادن با همه لزومي ندارد و فقط مي‌توان با يك معذرت‌خواهي خداحافظي كرد.  

    🍡آقايان بايد بدون دستكش دست بدهند، درصورتي كه طرف مقابل دست دراز كرده و زماني براي در آوردن دستكش نيست، دست دادن با دستكش ضمن عذر خواهي مانعي ندارد و اين جمله گفته مي‌شود: «ببخشيد كه با دستكش دست مي‌دهم.» 

    🍡هنگام دست دادن با كسي نبايد فاصله آنقدر زياد باشد كه مجبور شويد دست خود را خيلي دراز كنيد. 

    🍡هنگام دست دادن بايد به‌صورت شخص نگاه كرد و با لبخند يا كمي خم كردن سر اظهار خوشحالي كرد. هنگامي كه مهمانان در حال غذا خوردن هستند و مهمان تازه‌اي وارد مي‌شود فقط ميزبان با او دست مي‌دهد و سايرين با لبخند و تكان دادن سر اظهار آشنايي مي‌كنند. 

  • ۱۶:۰۹   ۱۳۹۴/۱۱/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    روانشناسی

    چگونه اشتباهات همسرم را به او بگویم؟

    ✅فضایی محترمانه برای گلایه
    هنگام عنوان کردن اشتباهات همسرتان،ملایمت رفتاری و گفتاری را فراموش نکید.سر او داد نکشید.با توهین یا کلمات نامناسب اشتباهش را یادآور نشوید.تنها گفتن این که ” من از این کارت خوشم نیومد”کافی نیست و ممکن است زمینه ساز لجبازی هم بشود .علت ناراحتی تان را عنوان کنید تا اگر سوء تفاهمی ایجاد شده،برطرف شود.اگر همسرتان پی به اشتباهش می برد،لازم نیست دیگر ادامه بدهید و موضوع را پشت سر هم تکرار کنید. وقتی اشتباهی عنوان شد و همسرتان آن را پذیرفت ،آن را پایان یافته بدانید و بار دیگر در مساله ی دیگر و اشتباه دیگری که ربطی به این موضوع ندارد ،آن را پیش نکشید.
    💝💝💝
    ✅با اشتباهات گروکشی نکنید
    متاسفانه وقتی اشتباه همسرتان را به رویش و آن را فراموش هم نمی کنید و نمی بخشید ،جایی دوباره خودش را نشان می دهد.برای مثال ،همسری در جایی که خودش اشتباه کرده،به جای پذیرش اشتباه و تغییر و بهبود رفتارش ،آن را مقابله به مثل با اشتباه قبلی همسرش عنوان می کند و مسیر اشتباهی از لجبازی را طی میکند.بنابراین اشتباها ت را به او بگویید تا بابت آن ناراحتی خاصی را مدت ها با خودتان حمل نکنید و مانع ایجاد حس انتقام شوید.
    💝💝💝
    ✅اشتباه را با سرکوفت یکی نکنید
    متاسفانه لحن و روش ما می تواند همه چیز را وارونه کند.گاهی تنها با تاکید روی واژه ای یا بالا بردن صدا هنگام ادای جمله ای و … منظور سخن ما گم یا وارونه میشود.اگر میخواهید همسرتان را متوجه اشتباهی که مرتکب شده کنید ،آن را به شکل بد منتقل نکنید ،سرکوفت نزنید و لحن تحقیرکننده در پیش نگیرید.ضمن آن که باید فرصت پاسخگویی به همسرتان هم بدهید و مانند نصایح والدین به کودکان،بحث را یکطرفه جلو نبرید .شای این شما هستید که اشتباه متوجه شده اید و این یکطرفه رفتن ها می تواند درنظر همسرتان خودرای بود ،استبداد و حتی روحیه ناسالم و تردیدآمیز بودن افکارتان را جلوه بدهد.
    💝💝💝
    ✅توبیخ نکنید
    اگر قصد دارید به همسرتان بگویید کارش را اشتباه است ،در وهله ای اول لحن مناسبی را انتخاب کنید .هرگز از هر اشتباهی برای فریاد کشیدن سر همسرتان و ایجاد فرصتی برای دعواهای خانگی استفاده کنید.شما باید اشتباه را و علت این که چرا اشتباه است ،به همسرتان شرح دهید.قرار نیست او را وارد جلسه محاکمه ی کوبنده ای کنید.اطلاع رسانی مرحله ی اول کار است .به همسرتان بگویید کارش اشتباه بود و برایش دلیل بیاورید که به چه علت اشتباه است و چه تاثیری بر شما یا رابطه تان داشته .سپس دوستانه و با مهربانی از او بخواهید که در رفتارش تجدید نظر کند.
  • ۱۵:۴۰   ۱۳۹۴/۱۱/۱۷
    avatar
    elham khajoi
    دو ستاره ⋆⋆|3355 |2818 پست
    روانشناسان، آواز را نوعى تخليه احساسات ميدانند...
    مهم نيست كه صداى خوب و قابل ارائه اى نداريد ،
    آواز بخوانيد تا آرام شويد...
    در خانه، پشت فرمان، براى خود آواز بخوانيد، زمانى كه آواز ميخوانيد و آرام ميگيريد، سكوت نكنيد...

    آواز، فريادهاى قديمى يخ زده و پنهان شده شما را آب ميكند و به صورت نوايى دلپذير بيرون ميفرستد...
    آواز گرد و خاك زندگى روزانه را از روح و روان آدمى ميزدايد و احساسات بشرى را لطيف ميسازد...

    اغلب آنهايى كه آواز ميخوانند به دليل آنكه آرامش مى يابند طول عمر بيشترى دارند...
  • leftPublish
  • ۲۱:۵۳   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ♠️🍏 اگر این عادت‌ها را دارید، شما هم نابغه اید!


    ☕️۱. افراد مشهور و نابغه، پیاده‌روی‌های طولانی را دوست دارند

    ☕️۲. وقتی که روی شانس هستند، کارشان را متوقف می‌کنند

    ☕️۳.  آنها از دیدن این که تعداد آثارشان بیشتر و بیشتر می‌شود، لذت می‌برند


    ☕️ ۴. آنها دوست دارند که در مکانی آرام و در سکوت به فعالیت‌های خود بپردازند

    ☕️ ۵. آن‌ها زندگی اجتماعی گسترده‌ای ندارند

    ☕️ ۶. آنها به طور جدی، مسائل فرعی را از کارشان، جدا می‌دانستند

    ☕️ ۷. آنها همسرانی با محبت دارند که به معنای واقعی کلمه، این نوابغ را تحمل می‌کنند.

  • ۲۱:۵۴   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    🎱🍎 11 روش فوق العاده برای تقویت حافظه🍎🎱


    ماهنامه دنیای سلامت: .

    قبل از آزمون مهم بعدی تان، سعی کنید تا چند تا از این تکنیک های معتبر تقویت حافظه را امتحان کنید. این استراتژی هایی که به لحاظ عملی و پژوهشی اثبات شده اند می توانند تا حد زیادی باعث تقویت حافظه شوند، به خاطر آوردن را بهتر و بیشتر کنند، و نیز باعث افزایش حفظ و نگهداری اطلاعات شوند.


    🎱1- کل حواس و توجه تان را معطوف مطلبی کنید که در حال مطالعه آن هستید.

    🍎3- اطلاعاتی که مطالعه می کنید را دسته بندی و مرتب کنید

    🎱4- از ابزار و فنون کمک حافظه برای افزایش و تقویت آن استفاده کنید

    🍎5- اطلاعاتی را که مطالعه می کنید شرح و توضیح و مرور کنید.

    🎱6- اطلاعات جدید را به چیزهای که پیش از این می دانستید ربط دهید

    🍎7- مفاهیم را برای تقویت یادآوری و به خاطر سپردن در ذهن مجسم و متصور بسازید

    🎱8- مفاهیم و مطالب جدید را برای فرد دیگری توضیح یا حتی درس دهید.

    🍎9- به اطلاعات یا داده های مشکل توجه ویژه تری داش
    ته باشید.

    🎱10- برنامه روتین مطالعه تان را تغییر دهید.

    🍎11- کمی بخوابید.
  • ۲۱:۵۶   ۱۳۹۴/۱۲/۱۰
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ⚽️۱۰ فرد خطرناکی که باید از آنها دوری کنید!

    🏐۱- افراد خودپرست

    🏐۲- افراد حسود

    🏐۳- افراد متظاهر

    🏐۴- افراد پس‌رونده

    🏐۵- افراد قضاوت‌گر

    🏐۶- افراد کنترل کننده

    🏐۷- افراد دروغگو

    🏐۸- افراد شایعه‌پرداز

    🏐۹- افراد مزاحم

    🏐۱۰- افرادی که خود را قربانی جلوه می دهند

  • ۲۱:۵۷   ۱۳۹۴/۱۲/۱۱
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    🍭 زباله های ذهن :

    از کوته نظران چندان بگریزید که گویی از "طاعون" گریخته اید.
    چرا که آنان با دیدگاههای محدودشان همواره انگیزه های شما را سرکوب میکنند.

    "دنیس ویتلی"


    ما هرگز دوست نداریم دیگران زباله هایشان را به درون خودروی ما بیندازند،
    اما به آنها اجازه میدهیم زباله های فکرشان را، افکار منفی، آیه های یاس،
    ناامیدی ها، ترس و بیم هایشان را به ذهن ما سرازیر کنند .چرا؟؟

    تصور کنید که سلامت روانی ما مانند یک تابلوی نفیس و سنگین است که توسط چند میخ
    به دیواری نصب شده است. اگر میخ ها فرضا تلقینات منفی و پوسیده باشند تابلو
    وضعیتی ناپایدار پیدا میکند و احتمال دارد که پس از سقوط بر زمین نابود هم بشود
    یا اینکه شدیدا صدمه ببیند. در این شرایط، بهترین کاری که می توانیم انجام دهیم
    این است که به تدریج و یکی یکی میخ های فرسوده کج و ضعیف را خارج و به جای انها
    میخ های سالم را که همان تلقینات سالم و افکار مثبت است جایگزین کنیم.

  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان