خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۳/۱/۷
    avatar
    یک ستاره ⋆|836 |1199 پست
    منم این مشکلو دارم!
    یعنی اولش که می خوایم ماهی رو بندازیم تو ماهی تابه روغنش باید داغ داغ باشه؟ یا کلا زیرش زیاد باشه؟
    آخه من همیشه زیرشو کم می کنم که مغز پخت بشه.
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان