خانه
94K

روش طبخ انواع ماهی

  • ۱۴:۲۰   ۱۳۹۲/۴/۱۸
    avatar
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    همه ما ماهی های مختلف رو به روشهای مختلفی درست میکنیم ...
    بیاین تو این تاپیک ماهی خوشمزه ای که درست کرده ایم رو به بقیه هم یاد بدیم...

    خیر دنیا و آخرت داره ....

  • leftPublish
  • ۰۰:۰۹   ۱۳۹۲/۱۰/۹
    avatar
    بهزاد لابیکاپ آشپزی 
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|26987 |15940 پست
    اوونم چیز برگر روناک!! اااوووومممم
  • ۰۰:۱۵   ۱۳۹۲/۱۰/۹
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    آره ..... خیـــــــــــــــــــــــــــــــــــــــــلی هوس انگیز ناکه

  • ۰۱:۱۲   ۱۳۹۲/۱۰/۱۰
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    دوستان ماهی تیلا پیلا رو امتحان کردم ..خواستم بگم عالیه ..مخصوصا برا مهمونی ..مجلسی هستش و تیغ هم نداره ....
  • ۱۶:۵۷   ۱۳۹۲/۱۰/۱۲
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    زیباکده

    الهه(مامان النا) : 
    دوستان ماهی تیلا پیلا رو امتحان کردم ..خواستم بگم عالیه ..مخصوصا برا مهمونی ..مجلسی هستش و تیغ هم نداره ....

    زیباکده
    از وقتی با ماهی تیلاپیلا 
    آشنا شدم خیالم واسه نداشتن تیغ راحت شده و واسه بچه ها ماهی درست میکنم

  • ۲۲:۱۸   ۱۳۹۲/۱۰/۱۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    امروز به خانه بر میگردیم یه مدل پلو با ماهی کیلکا درست کرد ..میرم ماهی بخرم میبینم میان کیلکا میخرن اما خودم تاحالا نخریدم ..چطور ماهیه؟ ارزونم هست ..کیلویی 4000 تومن
  • leftPublish
  • ۱۴:۵۰   ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    avatar
    ronak n
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|13385 |16410 پست
    ماهي شير سوخاري

    اول ماهي رو مزه دار كردم ، 
    مخلوطي از آب ليمو ترش ، روغن زيتون ، زعفران ، تخم گشنيز خرد شده ، فلفل ، مقدار كمي جوز هندي درست كردم و ماهي هارو به مدت ٢ ساعت با اين مخلوط مزه دار كردم ، من موقع مزه دار كردن گوشت ها از نمك استفاده نمي كنم چون مواد مغذي اونهارو خارج مي كنه ...وقتي ماهي هاي مزه دار شده از يخچال در آوردم بهشون نمك اضافه كردم ....بعد هم با آرد سفيد ، نشاسته ذرت ، پودر سوخاري ، پودر زنجبيل ، پودر سير ، زردچوبه ، فلفل ، مخلوطي درست كردم و ماهي هارو بهش آغشته و سپس سرخ كردم



    روش طبخ انواع ماهی
  • ۱۶:۰۰   ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    avatar
    مهتا کرامت
    دو ستاره ⋆⋆|954 |2274 پست
    به به من ماهی خیلی دوست دازم
  • ۱۶:۲۸   ۱۳۹۲/۱۰/۱۷
    avatar
    شیرین
    کاربر فعال|128 |374 پست
    ممنون
  • ۱۴:۰۲   ۱۳۹۳/۱/۱
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    یه سواااااااااااال: بچه ها چی کار کنیم وقتی ماهی رو سرخ می کنیم پوست ماهی به ماهیتابه نچسبه؟
    هر دفعه سرخ می کنم همین طوری میشه
  • ۰۹:۰۱   ۱۳۹۳/۱/۲
    avatar
    ياقوت
    یک ستاره ⋆|2204 |1160 پست
    زیباکده

    بلوندی : 
    یه سواااااااااااال: بچه ها چی کار کنیم وقتی ماهی رو سرخ می کنیم پوست ماهی به ماهیتابه نچسبه؟
    هر دفعه سرخ می کنم همین طوری میشه

    زیباکده
    اگه روغنش كاملا داغ باشه پوست ماهى نمى چسبه
  • leftPublish
  • ۱۲:۱۳   ۱۳۹۳/۱/۷
    avatar
    سولماز
    یک ستاره ⋆|836 |1199 پست
    منم این مشکلو دارم!
    یعنی اولش که می خوایم ماهی رو بندازیم تو ماهی تابه روغنش باید داغ داغ باشه؟ یا کلا زیرش زیاد باشه؟
    آخه من همیشه زیرشو کم می کنم که مغز پخت بشه.
  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۳/۱/۱۴
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    زیباکده

    ياقوت : 

    زیباکده

    بلوندی : 
    یه سواااااااااااال: بچه ها چی کار کنیم وقتی ماهی رو سرخ می کنیم پوست ماهی به ماهیتابه نچسبه؟
    هر دفعه سرخ می کنم همین طوری میشه

    زیباکده
    اگه روغنش كاملا داغ باشه پوست ماهى نمى چسبه
    زیباکده
    مرررررررررسی عزیزم

    کمک بزرگی بود
  • ۰۰:۴۴   ۱۳۹۳/۱/۲۳
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    يه نظر شخصى
    به جاى سرخ كردن ماهى قزل الا اونو تو فر درست كنين ....هم سالمتره هم راحته
  • ۰۷:۲۶   ۱۳۹۳/۱/۲۳
    avatar
    ياقوت
    یک ستاره ⋆|2204 |1160 پست
    زیباکده

    سولماز : 
    منم این مشکلو دارم!
    یعنی اولش که می خوایم ماهی رو بندازیم تو ماهی تابه روغنش باید داغ داغ باشه؟ یا کلا زیرش زیاد باشه؟
    آخه من همیشه زیرشو کم می کنم که مغز پخت بشه.

    زیباکده
    روغن بايد داغ باشه ولى بعد حرارتش را كم مى كنيم تا خوب پخته بشه. البته نه زياد كه گوشت ماهى له بشه.
  • ۰۷:۲۹   ۱۳۹۳/۱/۲۳
    avatar
    ياقوت
    یک ستاره ⋆|2204 |1160 پست
    زیباکده

    الهه(مامان النا) : 
    يه نظر شخصى
    به جاى سرخ كردن ماهى قزل الا اونو تو فر درست كنين ....هم سالمتره هم راحته

    زیباکده
    متخصصان معتقدن كه كلا ماهى قزل آلا چون يه ماهى پرورشيه خواص ماهى هاى دريايى و اقيانوسى را نداره و از ارزش غذايى خيلى پايين ترى برخورداره.
  • ۱۲:۵۶   ۱۳۹۳/۱/۲۴
    avatar
    صفورا آذری
    کاربر جديد|83 |47 پست
    دوستان دستتون واقعا درد نکنه..منکه واقعا استفاده کردم..
  • ۱۲:۵۸   ۱۳۹۳/۳/۱
    avatar
    بلوندی
    کاربر فعال|567 |644 پست
    زیباکده
    الهه(مامان النا) : 

    يه نظر شخصى

    به جاى سرخ كردن ماهى قزل الا اونو تو فر درست كنين ....هم سالمتره هم راحته

    زیباکده
    الهه جون تو فویل بپیچیم بهتره یا روی همون سینی فر؟
  • ۱۵:۰۳   ۱۳۹۳/۳/۱
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    بلوندی جون من تیغ وسط ماهی رو میکشم و مزه دارش میکنم
    بعد چون تابه ای که تو فر میذارم تفلون یست یه فویل رو تو ظرف میذارم و ماهی رو طوری روی اون میذارم که پوستش روی فویل باشه و شکم سفره شده اش به سمت بالا باشه اواخر پختنش هم یه کم زعفرون دم کرده روی شکمماهی میریزم و گریل رو میزنم تا روش هم کمی برشته بشه

  • ۱۰:۱۱   ۱۳۹۳/۴/۵
    avatar
    مریم الدوله
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|6484 |4222 پست
    ممنووووووووووووووووووووووووووونم
  • ۱۵:۱۰   ۱۳۹۳/۴/۵
    avatar
    الهه(مامان النا)
    پنج ستاره ⋆⋆⋆⋆⋆|15007 |7040 پست
    قزل*آلاي ايراني با روش بالكاني


    اين روزها ماهي قزل*آلا - چه از نوع رودخانه*اي و چه از نوع پرورشي - طرفداران زيادي دارد
    و باتوجه به اينكه نوع پرورشي آن در تمام فصول سال همواره در دسترس است، اغلب افراد از اين نوع آن – كه درشت*تر هم هست– استفاده مي*كنند.
    اين ماهي علاوه بر نوع پرورشي در رودخانه*هاي كشورهاي اروپاي شرقي نيز
    به وفور يافت مي*شود و گوشتي قرمزتر از انواع ايراني دارد. در ضمن يكي از غذاهاي رايج در اين كشورها و درواقع شبه*جزيره بالكان نيز هست. شما مي*توانيد اين*بار ماهي قزل*آلاي ايراني را با روش بالكاني امتحان كنيد.


    مواد لازم براي 4 نفر:
    - 4 قاشق سوپ*خوري كره
    - يك قاشق سوپ*خوري شويد خردشده
    - يك قاشق سوپ*خوري جعفري خردشده
    - 4 عدد فيله ماهي قزل*آلا
    - 3 تا 4 قاشق سوپ*خوري آب ليموترش
    - نمك و فلفل به مقدار لازم


    توضيح: باتوجه به اينكه قزل*آلاهاي ايراني گوشتي به قرمزي انواع بالكاني ندارند، شما مي*توانيد مقداري پودر زعفران نيز به آنها اضافه كنيد تا هم رنگ زيباتري داشته باشند و هم خوش*طعم*تر شوند. براي اين منظور، مقدار نصف قاشق چاي*خوري پودر زعفران كافي است.

    طرز تهيه:
    1 - كره را در كاسه فلزي كوچكي بريزيد و روي شعله اجاق*گاز قرار دهيد تا آب شود.
    سپس آن را به كاسه بلوري*اي منتقل كنيد. حالا با اضافه*كردن شويد، جعفري، نمك، فلفل و زعفران آن را مزه*دار كنيد.
    2 – اگر مي*خواهيد ماهي را در روغن سرخ كنيد، تابه*اي آماده كرده و پس از ريختن مقداري روغن در آن، فيله ماهي*ها را در كف تابه بچينيد، در غير اين صورت، آن را روي سيني ميله*اي فر يا دستگاه ديگر مخصوص گريل*كردن قرار دهيد و پس از آن، با استفاده از قلم*موي آشپزخانه سطح هريك از فيله*ها را به مخلوط كره*اي آغشته كنيد و روي ديگر فيله*ها را نيز برگردانده و به همين صورت مخلوط كره*اي را بر آنها بماليد.
    3 - براي گريل*كردن ماهي حدود 10 دقيقه زمان لازم است. پس از آنكه ماهي*ها خوب پخته شدند، آب ليموترش را روي آنها ريخته و همراه سبزيجات
    سرو كنيد.
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان