خانه
1.11K

سوپ مرغ زعفرانی

  • ۱۶:۴۱   ۱۳۹۸/۸/۱
    avatar
    کاربر جديد|0 |18 پست

    طرز تهیه سوپ مرغ زعفرانی

    مواد لازم برای 4 نفر:

    1.    سینه مرغ 500گرم

    2.    پیاز متوسط 1عدد

    3.    عصاره مرغ الیت 1قرص

    4.    عصاره زعفران الیت 1قرص

    5.    فلفل سیاه نصف ق.چ

    6.    هویج خرد شده 3/2 پیمانه

    7.    رشته ورمیشل خرد شده 4/1 پیمانه

    8.    جعفری خرد شده 1-2 ق.غ

    9.    سیب زمینی خرد شده 3/2 پیمانه

    10.   زرشک و تکه های لیموی تازه (درصورت تمایل)

     

     

     طرز تهیه:

    1.    قطعات مرغ را همراه با آب، پیاز، فلفل، عصاره مرغ الیت روی حرارت بگذارید و اجازه دهید 2تا3 ساعت با حرارت متوسط بپزد.

    مطمئن شوید آب کافی داشته باشد تا در نهایت 3 لیوان آب مرغ غلیظ و طعم دار داشته باشیم. آب مرغ راصاف کرده و گوشت مرغ را خرد کنید.

    2.    در مرحله بعد آب مرغ، عصاره زعفران الیت، سیب زمینی و هویج خرد شده را به همراه 1لیتر آب ولرم را با حرارت کم بپزید.

    3.    رشته ورمیشل را همراه با گوشت خرد شده به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی با در بسته بپزد.

    4.    سوپ را از روی حرارت بردارید، جعفری (ریز)خرد شده را اضافه کنید (در صورت تمایل از زرشک و تکه های لیموی تازه هم استفاده کنید) و نوش جان کنید.3

    سوپ مرغ زعفرانی

    ویرایش شده توسط سرآشپز الیت در تاریخ ۱/۸/۱۳۹۸   ۱۶:۵۴
  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
زیربخش
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان