طرز تهیه سوپ مرغ زعفرانی
مواد لازم برای 4 نفر:
1. سینه مرغ 500گرم
2. پیاز متوسط 1عدد
3. عصاره مرغ الیت 1قرص
4. عصاره زعفران الیت 1قرص
5. فلفل سیاه نصف ق.چ
6. هویج خرد شده 3/2 پیمانه
7. رشته ورمیشل خرد شده 4/1 پیمانه
8. جعفری خرد شده 1-2 ق.غ
9. سیب زمینی خرد شده 3/2 پیمانه
10. زرشک و تکه های لیموی تازه (درصورت تمایل)
طرز تهیه:
1. قطعات مرغ را همراه با آب، پیاز، فلفل، عصاره مرغ الیت روی حرارت بگذارید و اجازه دهید 2تا3 ساعت با حرارت متوسط بپزد.
مطمئن شوید آب کافی داشته باشد تا در نهایت 3 لیوان آب مرغ غلیظ و طعم دار داشته باشیم. آب مرغ راصاف کرده و گوشت مرغ را خرد کنید.
2. در مرحله بعد آب مرغ، عصاره زعفران الیت، سیب زمینی و هویج خرد شده را به همراه 1لیتر آب ولرم را با حرارت کم بپزید.
3. رشته ورمیشل را همراه با گوشت خرد شده به قابلمه اضافه کنید و اجازه دهید به آرامی با در بسته بپزد.
4. سوپ را از روی حرارت بردارید، جعفری (ریز)خرد شده را اضافه کنید (در صورت تمایل از زرشک و تکه های لیموی تازه هم استفاده کنید) و نوش جان کنید.