سوپ مرغ و برنج
عصاره مرغ الیت:1قرص
سینه مرغ:2عدد
هویج خرد شده: نصف پیمانه
کرفس خرد شده:نصف پیمانه
پیاز ریز خرد شده:1عدد متوسط
سیر خرد شده:2حبه
شیر:2پیمانه
آرد:نصف فنجان
برنج از قبل خیس شده:1فنجان
پیازچه برای تزئین
ابتدا مرغ را به روش دلخواه بپزید و مرغ ها را ریش ریش کنید.
هویج ، کرفس و پیاز را تفت داده و سپس به آن آب اضافه کنید تا حدود 10 دقیقه بپزد.
سپس سیر، مرغ ریش ریش شده و 1 پیمانه شیر را به مخلوط اضافه کرده و هم بزنید تا ترکیب شود و اجازه دهید سوپ حدود 15 دقیقه روی حرارت متوسط بجوشد.
در این فاصله شیر باقی مانده را با آرد به خوبی مخلوط کنید و به قابلمه اضافه کنید.
برنج از قبل خیس شده را به همراه عصاره مرغ الیت اضافه کرده و اجازه دهید سوپ به مدت 20 دقیقه یا تا زمانی که برنج نرم شود، بجوشد. (عصاره باعث می شود تا عطر و طعم غذا بهتر شده و جا افتاده شود. توجه داشته باشید که در صورت استفاده از عصاره نیازی به افزودن نمک به غذا نیست.)
با پیازچه های تازه تزئین و نوش جان کنید.