خانه
عضویت
ورود
صفحه اصلی
تبادل نظر
تالار اصلی
مدیریت تالار
قوانین و مقررات تالارهای گفتگو
نقطه نظرها، پيشنهادات و سوالات
راهنمای تالار
تبادل نظر آزاد
عمومی
گــــــــــوناگون
جشن، مهمانی ها و ملزومات
فروشگاه
محله گردی در تهران
مناسبت ها
وبلاگ
تعطیلات گردی و وقت گذرانی
زیبایی و سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
پزشکی
تغذیه
تناسب اندام
سبک زندگی
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
انواع غذا
دسر و نوشیدنی
همه چیز در مورد عروسی و نامزدی
عمل زیبایی
زیبایی روح
برندها
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
ورزش
اخبار ورزش بانوان
چهره ها و قهرمانان ورزش بانوان
رشته های ورزشی
باشگاه های ورزشی
فدراسیونها، هیات ها و انجمنها
ورزش های محلی
ورزش کودکان و نوجوانان
سایر
فرهنگ و هنر
نمایشگاه و گالری
سینما ، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
کتاب و مجله
سرگرمی
عکس روز
فال و شخصیت شناسی
اخبار روزانه
بازی
تکنولوژی های روز
مقالات
گروه مقالات
سلامت
پوست و مو
زیبایی
آرایش
اخبار پزشکی
ورزش
تغذیه
تناسب اندام
جراحیهای زیبایی
خانواده
ازدواج
همسرداری
بارداری و زایمان
فرزندان
روانشناسی
زناشویی
سرگرمی
فال روزانه و هفتگی
عمومی
سفر و گردشگری
تکنولوژی های روز
سبک زندگی
تناسب و زیبایی
مد و لباس
خانه و دکوراسیون
موفقیت و شادکامی
آشپزی و شیرینی پزی
نوشیدنی
عروس
فرهنگ و هنر
سینما، تئاتر و تلویزیون
هنر
موسیقی
برندهای زیبا
تماس با ما
تالار گفتگو
مقالات
کاربر
ثبت نام
مرا به خاطر بسپار
کلمه عبورم را فراموش کرده ام!
زیباکده
سبک زندگی
آشپزی و شیرینی پزی
1 از 1
2.42K
سوپِ پیاز فرانسوی
۰۸:۵۹ ۱۳۹۱/۱۱/۶
ساناز افشار
چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆
|
3627
|
4913 پست
مواد لازم:
پیاز ۱ کیلو ( در اصل با پیازِ قرمز تهیه میشود اما چون من رنگِ تیره سوپ دوست ندارم با پیاز سفید درست میکنم. )
آبِ گوشت یا ۱ عدد قرصِ گوشت
۲ تا ۳ حبه سیرِ دو نیم شده
یک قاشق چایخوری شکر
نمک و فلفل به مقدار دلخواه
پنیر پیتزا
نانِ تست یا باگت حلقه شده
آویشن
ــ پیازها را از وسط نصف کرده و به صورت باریک خُرد میکنیم تا به شکلِ نیم
حلقه در آید. سپس به مدت حدوداً ۵۰ دقیقه با کره و تهِ استکان آب روی
کمترین شعله تَفت میدهیم تا حالت کاراملی پیدا کند.
آبِ گوشت ، سیر ، شکر و نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
در آخر روی نانِ تُست یا باگتهای حلقه شده را کمی سیر زده و پنیر میریزیم و در فِر تُست میکنیم.
سوپ را برای هر نفر در کاسه ریخته و یک تکه نانِ سیر و پنیر را داخلِ سوپ میکنیم و کمی آویشن روی آن میپاشیم.
نوشِ جان
لینک مستقیم
گزارش تخلف
1 از 1
برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت
ثبت نام
کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛
(Log In)
کنید.
موضوع قبل
زیربخش
آشپزی و شیرینی پزی
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
درباره دبستان های دخترانه منطقه 8 تهران
انجمن اولیاء و مربیان را بهتر بشناسیم.
اهمیت معلم خوب در دوره ابتدایی
مدرسه ایدهآل یک مادر منطقی
اهمیت عزت نفس کودک و عوامل موثر در آن
دانشگاه کرمان قبول شدم
رفتارم با این شخص چطور باشه؟
توسعه مدارس غیردولتی: آری یا خیر؟
بهترین مدرسه ابتدایی منطقه 8
شیوع مشکلات جنسی در ایران 68%زنان،54%مردان
×
ویرایش پست پیشرفته
تبلیغات
آخرین اخبار
جین وست در حراج Upto70%!
جين وست , حراج تا70%
کالکشن تابستانه میس مارتینی
فروش ویژه جین وست
تخفیف بنتون تا 50 درصد
آخرین مقالات
از آشتی تا همکاری: ارتباط والدین با بهترین دبیرستانهای پسرانه غیردولتی منطقه 1 چگونه است؟
ثروت یا هوش؟ بررسی تأثیر محیط آموزشی بر موفقیت دانشآموزان در بهترین دبیرستانهای پسرانه غیردولتی منطقه 1
چگونگی انتخاب روش تدریس در بهترین دبیرستانهای پسرانه غیردولتی منطقه 1
نقش بخش مشاوره در بهترین دبیرستانهای پسرانه غیردولتی منطقه1 برای موفقیت کنکور
تحقق بهترین نتایج تحصیلی در دبیرستانهای پسرانه منطقه 1 تهران از طریق تقویت انگیزه