خانه
2.38K

سوپِ پیاز فرانسوی

  • ۰۸:۵۹   ۱۳۹۱/۱۱/۶
    avatar
    چهار ستاره ⋆⋆⋆⋆|3627 |4913 پست
     مواد لازم:
    پیاز ۱ کیلو ( در اصل با پیازِ قرمز تهیه میشود اما چون من رنگِ تیره سوپ دوست ندارم با پیاز سفید درست میکنم. )
    آبِ گوشت یا ۱ عدد قرصِ گوشت
    ۲ تا ۳ حبه سیرِ دو نیم شده
    یک قاشق چایخوری شکر
    نمک و فلفل به مقدار دلخواه
    پنیر پیتزا
    نانِ تست یا باگت حلقه شده
    آویشن


    ــ پیازها را از وسط نصف کرده و به صورت باریک خُرد میکنیم تا به شکلِ نیم
    حلقه در آید. سپس به مدت حدوداً ۵۰ دقیقه با کره و تهِ استکان آب روی
    کمترین شعله تَفت میدهیم تا حالت کاراملی پیدا کند.
    آبِ گوشت ، سیر ، شکر و نمک و فلفل را اضافه کرده و به مدت ۲۰ دقیقه روی حرارت متوسط قرار میدهیم.
    در آخر روی نانِ تُست یا باگتهای حلقه شده را کمی سیر زده و پنیر میریزیم و در فِر تُست میکنیم.
    سوپ را برای هر نفر در کاسه ریخته و یک تکه نانِ سیر و پنیر را داخلِ سوپ میکنیم و کمی آویشن روی آن میپاشیم.
    نوشِ جان

  • leftPublish
  • برای شرکت در مباحث تبادل نظر باید ابتدا در سایت  ثبت نام  کرده، سپس نام کاربری و کلمه عبور خود را وارد نمایید؛    (Log In) کنید.
موضوع قبل
موضوع بعد
آخرین پست های این تالار
آخرین پست های این بخش
تبلیغات
 
تمامی حقوق مادی و معنوی سایت محفوظ و متعلق به سايت زیباکده بوده و استفاده از مطالب با ذکر و درج لینک منبع بلامانع است.
© Copyright 2024 - zibakade.com
طراحی و تولید : بازارسازان