۱۴:۲۰ ۱۳۹۲/۷/۲۹
اینا دیگه رسپی های نت هستش
میتونین به جای لیدی فینگر از همون رولت استفاده کنین
شارلوت انبه و هلو
۱ بسته لیدی فینگر، از وسط نصف شده
۱ قوطی هلو ورقه شده
۱۰۰ ml ماست هلو و انبه
۱۵۰ ml شیر غلیظ (با طعم هلو)
۱۵۰ ml خامه مایه
۱ قاشق غذا خوری ژلاتین
۲ قاشق غذا خوری شکر (بسته با ذایقه خودتون میتونید بیشتر هم بریزید)
۱۵۰ ml آب
۱ پیمانه انبه خورد شده
طرز تهیه:
لیدی فینگر*ها رو در آب کمپوت هلو بزنید، تا هم براق بشند هم نرم، (این کار کاملا اختیاری هستش)
اطراف و کف ظرفتون بچینید،
ژلاتین رو با آب مخلوط کنید، شکر رو اضافه کنید، به صورت بن ماری حلشون کنید،
وقتی* کاملا حل شدند اجازه بدین مایع شما خنک بشه.
ماست، خامه مایع و شیر رو با ژلاتین سرد شده مخلوط کنید.
خامه رو بزنید تا فرم بگیره (نه خیلی* زیاد، فقط از حالت مایع در بیاد)با مخلوط ماست و ژلاتین مخلوط کنید.
نصف مواد رو روی لیدی فینگر*ها بریزید، بد انبه*های خورد شده رو روش قرار بدید و روش رو دوباره از مواد فوق پر کنید.بذارید یخچال تا خودش رو ببنده.
روش رو با هلو تزین کنید.